Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Kzz wrote:No to masz identycznie j jak ja mąż do pracy a mi zostają wszystkie inne roboty w gospodarstwie łacznie z wożeniem i rąbaniem drzewa na zimę
Na jaki sektor gospodarstwa jestescie nastawieni?
Dzieki dziewczyny za wszystkie porady :*
Faktycznie najlepiej ustalać sobie nowy coraz lepszy plan działań.
Kto da radę jak nie my 💚💙Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon wrote:No dzień dobry miłe Panie,
Która pierwsza w kolejce do testowania ?
Nie chce nic mówić, ale wykres u Reikja jest obiecujący!!!😍😍
Alisek93 bzyki udane? Bo tempka ładnie mknie!
Achna suwaczek 😍😍
Ami_ami a co chcesz mieć w tym suplemencie? Bo jak Myoinozytol i kwas foliowy to polecam MYOFOLIC cena jak zaskakująca niska a mega działa, wypróbowałam na sobie ;P W Ovarinie jest mała dawka Mio-Inozytolu.
MayMasza irytuje mnie Twój stary wykres. Weź no wstaw nowy xDDDD ;*
Moja przyjaciółka (jedyna osoba, która wie o pozytywnym teście oprócz Was i męża) mówi do mnie, że nie zasnę z emocji, a ja Wam powiem, że dawno mi się tak dobrze nie spało!!!!
Ja dzisiaj pracuję z domu, jutro jadę do biura, ale teraz mi to lotto! I tak mam zamiar do końca października tylko pracować! Na nana
Były, były 😆 trochę mało poszło, ale może dobrze wyszkoleni to sobie poradzą 😂 no nic, teraz to już tylko czekam😀
No dokładnie, teraz już traktuj to wszystko na luzie, a od listopada będziesz siedzieć sobie w domku i przeglądać slodziachne ubranka i akcesoria dla bobasów 🙌🤩Papillon, MayMasza lubią tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Kzz wrote:Płaszcz zimowy ? Tak szybko???
Jaka jest u cb temperatura na dworze ??
U mnie jest 14 stopni a ja chodzę w cienkiej koszulce z długim rękawem na podwórzu z zimnem akurat nie mam problemu. Za to moj mąż owszem
Wiem, wiem jestem dziwna haha:D:D W bluzce z długim rękawem bym chyba umarła:)
Ciągle się zastanawiam skąd u mnie taka duża wrażliwość na zimno, ale chyba taka moja natura i już. Jestem szczupła, nie ma mnie co grzać mąż mnie zawsze ogrzeje, temu to wiecznie ciepło, taki mój grzejniczek prywatny:DPapillon, MayMasza lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Papillon wrote:Ja dzisiaj pracuję z domu, jutro jadę do biura, ale teraz mi to lotto! I tak mam zamiar do końca października tylko pracować! Na nana
hannah_92 wrote:Wiem, wiem jestem dziwna haha:D:D W bluzce z długim rękawem bym chyba umarła:)
Ciągle się zastanawiam skąd u mnie taka duża wrażliwość na zimno, ale chyba taka moja natura i już. Jestem szczupła, nie ma mnie co grzać mąż mnie zawsze ogrzeje, temu to wiecznie ciepło, taki mój grzejniczek prywatny:DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2020, 09:33
Alisek93, MayMasza, hannah_92 lubią tę wiadomość
-
Achna suwaczek 😍😍
Ami_ami a co chcesz mieć w tym suplemencie? Bo jak Myoinozytol i kwas foliowy to polecam MYOFOLIC cena jak zaskakująca niska a mega działa, wypróbowałam na sobie ;P W Ovarinie jest mała dawka Mio-Inozytolu.
Moja przyjaciółka (jedyna osoba, która wie o pozytywnym teście oprócz Was i męża) mówi do mnie, że nie zasnę z emocji, a ja Wam powiem, że dawno mi się tak dobrze nie spało!!!!
Ja dzisiaj pracuję z domu, jutro jadę do biura, ale teraz mi to lotto! I tak mam zamiar do końca października tylko pracować! Na nana
Juhuuuu, udało mi się zapisać do mojej DR. Na 6.10 ale na wejściu Pani w rejestracji pyta, czy jestem już pacjentką Pani dr, bo nowych nie zapisują. Od razu fajniejhannah_92 lubi tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Oj ja to jestem zmarźluch number 1. Zawsze jest mi zimno, a stopy tak mi zawsze marzną, że szok za to mojemu mężowi zawsze ciepło.
hannah_92 lubi tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
hannah_92 wrote:Też bym chciała home office, ale pomarzyć można:D Mamy koniec września a ja chodzę w płaszczu zimowym:D Co prawda jeszcze nie zakładam swetrów pod płaszcz, ale masakra. Jestem takim zmarzluchem, że przyjdę z pracy do domu, to grube skarpety, ciepły sweter i pod kocyk od razu wchodzę. Czekam, aż włączą ogrzewanie w bloku. Nie ćwiczyłam już 3 tygodnie! Od maja do września wszystko spoko, a potem przychodzi kryzys i nie jestem wstanie się ruszyć. W dodatku ostatnio sobie folguję i jem za dużo słodyczy, ale stwierdziłam, że to jeszcze nie jest przegięcie także wrzuciłam na luz:) kosteczka czekolady zawsze na mnie czeka w szafeczce, tak wiecie- do kawki:D
Jhannah_92 lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Achna suwaczek 😍😍
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
ami_ami wrote:Oj ja to jestem zmarźluch number 1. Zawsze jest mi zimno, a stopy tak mi zawsze marzną, że szok za to mojemu mężowi zawsze ciepło.
Co do suplementu to zobacz sobie inofem , on ma tylko mio inozytol i kwas foliowy. Mio inozytolu 2000mg i dość fajnie cenowo wychodzi jak kupisz 60 saszetek💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Unify ja się zastanawiam, bo udało mi się umówić w Luksmedzie, gdzie mam pakiet, do najlepszej babeczki u której wszystkie dziewczyny są zadowolone. Ona pracuje w prywatnym szpitalu, gdzie chciałabym rodzić. Ale termin na 28.10 i pewnie wtedy już dałaby mi zwolnienie, ale to zostałyby mi dwa dni pracy hahaha. Chyba pojadę do mojego gina prywatnie koło 19.10 i jak będzie wszystko dobrze to 20.10 powiem w pracy, że jestem tylko do końca października. Tak sobie obmyśliłam.
Hanka tak wjeżdżam z pozytywną energią.! Musze Was rozbujać!!!!
Ami_ami w Ovarinie w 1 tabletce masz tylko 550mg Inozytolu w dwóch 1100 mg co jest zdecydowanie za małą dawką, żeby podziałało. W Myofolic masz w jednej saszetce 2000mg tak jak mówisz I masz 60 saszetek, czyli kurację na 2 miesiące. A Ovarin starcza na miesiąc.unify lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon wrote:no w końcu!!! ;P
Papillon lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Hello Girls! 💃🏼
Hoduję jajka, w piątek podgląd 🥚🥚, a dzisiaj w ramach urlopowego relaksu idę na paznokcie 💅🏻 Zaraz kawka i nadrabiam YouTube, później trochę trzeba dom ogarnąć.
Wrzesień nas nie rozczarował także teraz mocno zaciskamy kciuki za październik i liczymy, że również pozytywnie zaskoczy ✊🏻🍀 Czekamy na kolejne testowania i widok ⏸️Papillon, hannah_92, MayMasza, Mggg, unify, Reikja, Lisa_, Clausix lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Alisek93 wrote:Kobitki to w ogóle tak mają, że bardziej zmarzłe są, nie wiem czemu 😆
Co do suplementu to zobacz sobie inofem , on ma tylko mio inozytol i kwas foliowy. Mio inozytolu 2000mg i dość fajnie cenowo wychodzi jak kupisz 60 saszetek
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
hannah_92 wrote:Wiem, wiem jestem dziwna haha:D:D W bluzce z długim rękawem bym chyba umarła:)
Ciągle się zastanawiam skąd u mnie taka duża wrażliwość na zimno, ale chyba taka moja natura i już. Jestem szczupła, nie ma mnie co grzać mąż mnie zawsze ogrzeje, temu to wiecznie ciepło, taki mój grzejniczek prywatny:D
To ja raczej dziwna jestem No to ja mam odwrotnie ja jestem grzejniczek dla męża. Też już się ciepło ubiera. A mi tesciowa krzyczy że się zaraz przeziębię i wciska mi tu korzuchy
Ja to nawet jak chudzina byłam to nie miałam z zimnem problemu nie wiem od czego to zależy .. -
Papillon wrote:Unify ja się zastanawiam, bo udało mi się umówić w Luksmedzie, gdzie mam pakiet, do najlepszej babeczki u której wszystkie dziewczyny są zadowolone. Ona pracuje w prywatnym szpitalu, gdzie chciałabym rodzić. Ale termin na 28.10 i pewnie wtedy już dałaby mi zwolnienie, ale to zostałyby mi dwa dni pracy hahaha. Chyba pojadę do mojego gina prywatnie koło 19.10 i jak będzie wszystko dobrze to 20.10 powiem w pracy, że jestem tylko do końca października. Tak sobie obmyśliłam.
Hanka tak wjeżdżam z pozytywną energią.! Musze Was rozbujać!!!!
Ami_ami w Ovarinie w 1 tabletce masz tylko 550mg Inozytolu w dwóch 1100 mg co jest zdecydowanie za małą dawką, żeby podziałało. W Myofolic masz w jednej saszetce 2000mg tak jak mówisz I masz 60 saszetek, czyli kurację na 2 miesiące. A Ovarin starcza na miesiąc.Papillon lubi tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
Niezapominajka 🍀 wrote:Hello Girls! 💃🏼
Hoduję jajka, w piątek podgląd 🥚🥚, a dzisiaj w ramach urlopowego relaksu idę na paznokcie 💅🏻 Zaraz kawka i nadrabiam YouTube, później trochę trzeba dom ogarnąć.
Wrzesień nas nie rozczarował także teraz mocno zaciskamy kciuki za październik i liczymy, że również pozytywnie zaskoczy ✊🏻🍀 Czekamy na kolejne testowania i widok ⏸️
O której w piątek wizyta? u mnie 14:10
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
MayMasza wrote:O której w piątek wizyta? u mnie 14:10
MayMasza lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Tak sobie myślę o tym weselu iiii pewnie siknę w niedzielę rano, żeby w razie czego z czystym sumieniem wypić lampkę szampejna (albo butelkę ).
Ale to zależy od tego, jaki prog wyjdzie jutroMayMasza, Papillon, Clausix lubią tę wiadomość