Brązowe plamienia przed okresem.
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zawsze myślałam że plamienia oznaczają zbliżający sie @ i nigdy o tym nie wspominałam mojemu gin. kiedyś byłam jak plamiłam w połowie cyklu ale powiedziała mi że to plamienia ovulacyjne i nie mam się co martwić, w poprzednim cyklu miałam plamienie ovu a faza lutealna była ksiązkowo 14 dniowa więc może to jednak nie jest niedogma lutealna... no ale w środe będę po wizycie więc się dowiem co i jak i napiszę.
katson lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Agusia 1-2 dni plamień przed @ to raczej norma, ja mam niedomogę i plamiłam nawet tydzień przed @
Dziękuję, staram się nie panikować tylko być dobrej myśli. -
Existenz wrote:Ja miałam przed Owu plamienie 2 dniowe było to zasługa ovarinu
ja nie brałam do tej pory nic oprócz kwasu foliowego, łykam go już prawie pól roku ale nie regularnie...
dopiero ten mc biorę różne witaminy. -
Witajcie dziewczyny
Jak już tutaj wcześniej pisałam u mnie plamienia przed okresem trwają 7 do nawet 10 dni..czego przyczyną jest u mnie najprawdopodobniej zbyt wysoki poziom prolaktyny.
czy któraś z was próbowala obniżyć jej poziom Dostinexem?
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Ja juzvkiedys dostalam Dostinex od gin tylko jedna tabletke...i z tego co pamietam nic mi po niej nie bylo...a totez roznica bo mam go brac raz w tyg a nie codziennie...no tylko musze go zdobyc...musze isc do gin aby mi przepisala 8 tabletek bo Pani endokrynolog mi go zapisała na recepcie ktora nawet nie wygladala jak recepta a chce go wykupić w Czechach...moj chlopak był z ta recepta to niestety na taka nabazgrolona bez zadnych numerow nie mogli mu wydac a kosztuje tam duuuzo mniej 117zl u nas 27001.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Pozwolę sobie podnieść temat
Może znajdzie się jeszcze jakaś osóbka z podobnym problemem.
U mnie cykle 26/27 dniowe plamienie od 21dc choć niewielkie jak narazie (troche na wkładce, taki śluz w kolorze kawy z mlekiem czy tam jasno brązowym )
Czy któraś z was mimo występowania takich plamień nie dostała w końcu po nich okresu ( czyli mimo wszystko udało się zajść w ciąże) ?
Sam duphaston niestety nic w temacie plamień nie zmienia a biorę go 4-ty mies01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
Veritaserum przykro mi że mimo poprawy nie ma ciąży..ale to może kwestia czasu:)
Kurcze skomplikowane to wszystko, a wszystkim wokół wydaje się to takie proste.
Znajomi i rodzinka w kółko tylko " a wy na co czekacie"
Tak jak by ktoś tu na coś czekał chyba że na cud
Też tak masz że łapiesz dołka jak tylko plamienie się zaczna? Bo ja co mieciąc01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualnySylwia, a badaliście męża?
Lekarze w moim przypadku twierdzą, że jeżeli progesteron jest ok to plamienia nie są przyczyną braku ciąży. I możliwe, że się nie pomylili, ponieważ zrobiliśmy badania nasienia i wyszły kiepskie, morfologia plemnika tylko 1%... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Luceccita
U Ciebie tez nadal brak postępu? Kurcze przykro mi strasznie to wszystko smutne
Veritaserum - masz sporo racji w tym co piszesz...niestety tak ciezko doprosic lekarzy o dalsze szukanie przyczyn kiedy oni juz uwazaja ze znaja przyczyne albo, ze tak juz po prostu jest.
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:u mnie plamienia sa prawdopodobnie wynikiem endometriozy- dowiem sie niebawem podczas laparo czy ja mam
Witaj Olencja
jak to u ciebie wygląda z tymi plamieniami? na ile dni przed okresem się pojawiają ??
Veritaserum u mnie niestety jest dokładnie jak u Ciebie
plamienia zaczęły się po odstawieniu tabletek anty. Jakieś x lat temu pani gin mnie na nie wręcz namówiła,że okres nie będzie tak bolesny, cera się poprawi i takie tam, a człowiek młody głupi to się skusił
Dopóki nie zaczęłam starań o dziecko jakoś się nimi specjalnie nie przejmowałam i w sumie były nieco krótsze niż obecnie.
Odkąd zaczęłam szukać ich przyczyn i próbować je zwalczyć lekami zamiast być lepiej to trwają dłużej i do tego te niepowodzenia z zajściem w ciąże.
Choć to wszystko zalezy też od konkretnego przypadku.
Moja siostra brała tebletki anty i to duuuużo dłużej niż ja, a mimo to nigdy żadnych plamień nie miała i urodziła 3- dzieciaczków z czego dwoje to bliźniaki.
Bardzo to wszystko skomplikowane01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )