Brązowe plamienia przed okresem.
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniczko, Luceccita, veritaserum i inne towarzyszki niedoli ;)jesteście ?
Sama sobie muszę temat podnosić
Może jeszcze się znajdzie ktoś z podobnymi problemami...01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też nie
cykl mi się pokręcił, zawsze miałam dużo płodnego śluzu 5-6 dni, a w tym miesiącu bardzo malutko przed 2-3 dni, w dodatku 16 dc miałam już jakies plamienie, ech, do dupy to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 08:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Fajnie ze jesteście
Na jakim jestescie etapie cyklu? U mnie juz nowy od soboty
Ja kiedys mialam nadzerke ale malutka i po lekach zniknela, Ty Luceccita od dawna ja masz...prawda ze od nadzerki moga byc plamienia i wtedy te plamienia nie powinny utrudniac zajscia w ciaze tak gdzies czytalam
U mnie niestety plamienia to bardziej kwestia hormonow i mam nadzieje ze tylko tego
Dziewczyny co jeszcze polecacie na poprawe sluzu ? U mnie niby zawsze jest ale moglo by byc lepiej01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
Moniczko trzymam kciuki aby plamienia nie przyszly i wogole zeby nic nie przylazilo
Tez juz stosowalam wiesiolka w oeparolu i sama nie wiem czy byla roznica,sprobuje to siemie01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
Luceccita już nie pamiętam jakie to leki brałam ale jakieś globułki dopochwowe to były..no i u mnie nadżerka była malutka podobno.
Właśnie dziś zaczęłam pić to siemię lniane, jakoś to zmęczę..bo specjalnie nie lubię tego
Monitorujesz w jakiś sposób ouwulacje, czy tak jak ja po prostu czujesz kiedy mniej więcej będzie?01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
Veritaserum, przypomnij proszę - bierzesz jakieś leki na plamienia ?czy tak jak napisałaś na wzmocnienie owulacji ?01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
ja też mam plamienia odstawilam anty po 8 latach zaczelismy sie starac o dziecko po kilku nieudanych miesiacach zaczeły sie plamienia przed miesiączką, które trwają już rok. przeszłam już kilku lekarzy duphaston luteine (nie pomogło) kilka badań hormonów i dalej są. O dzidzie staramy się już 2 lata. Teraz poszlam do 3 gina dostałam skierowanie do szpitala w maju na badania. prywatnie mam zrobic AMH, FSH i badanie meża. Wydałam już kupe kasy a ciaży brak...
-
Witaj Kindziulek87 wśród nas :*
U mnie i u kilku dziewczyn tutaj też plamienia zaczęły się po odstawieniu tabletek anty niestety
Ja staram się od przeszło roku i też kupe kasy już poszło na wizyty u gin i te wszystkie badania...też w zeszłym roku sprawdzałam AMH - koszt około 150 zł
wyszło ok na szczęście
A sprawdzałaś hormony tarczycy i prolaktyne ?
Na ile dni przed @ zaczynają się u Ciebie plamienia ?01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualnyHej,
sylwia w zeszłym roku chodziłam na monitoringi, owulka zawsze była 13-16 dc, wiec odpuściłam, bo szkoda kasy... cykle mam regularne, obserwuję śluz i tempkę.
veritaserum , sylwia
u mnie sprawdza się zestaw Ovarin + dupek
ovarin poprawia właśnie jakośc owulacji
Kindziulek witamy -
Luccecita chodziło mi o to właśnie czy mierzysz temp
Podziwiam was za tą samodyscyplinę
Ja jak narazie po prostu na czuja, kilka razy miałam monitoring u gin, wiem mniej więcej w jakim przedziale dni ona się pojawia i trochę ją czuje po jajnikach :)W zeszłym mies to był ewidentnie prawy
Choć zdaję sobie sprawę że bez konkretniejszych obserwacji nie mam nigdy pewności czy owulacja wogóle była,bo mogło się coś tam dziać a owulki nie być...wy to wiecie z temperatury
No i wybacz że wciąż dopytuje o twoje leki;) skleroza u mnie postępuje..zapomniałam o tym ovarinie01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
U mnie 24dc i nadal brak plamień. 7 cykl starań robi mnie w konia...
W maju planuję iść z polecenia kobiet, które starały się o dziecko do podobno, super ginekologa, który specjalizuje się w niepłodności.
Wiem, że pewnie ustalenie przyczyny plamień będzie trudne - ale wciąż mam nadzieję.
Chcę sobie zrobić również monitoring cyklu, bo jeszcze nie miałam.
Oczywiście będę Was na bieżąco informowała :*