Brązowe plamienia przed okresem.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Moniczko
Do czoraj jeszcze sluz byl bialawy i wodnisty a tu dzis juz zaczal sie ten zabarwiony
Nie martw sie bo u mnie zawsze do konca tli sie jakaś iskierka nadziei...w koncu wiele tez sie naczytalam na forach ze pojawialy sie takie plamienia a okres juz nie..
Ale no mimo wszystko od ich wystąpienia jestem juz lekko przybita01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
Jak przyjdzie @ w czwartek ide w piatek zbadać prolaktyne i tsh i pozniej z wynikami do gin...zobaczymy co dalej postanowi01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Agusia juz kiedys mialam badany progesteron w 22dc i wynik mialam bardzo dobry,mimo to od 5cykli biore duphaston od 16dc przez 10_dni
Od tego cyklu wprowadzilam tez dostinex na obnizenie prolaktyny
Plamienia sie skrocily z 8 a nawet 10 dni przed @ do 4(jesli ten cykl bedzie 26dniowy jak zwykle miewam )
Ale no jednak sie pojawily a tak liczylam na ten cykl ;(01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
sylwia1986 wrote:Agusia a u Ciebie jak to wyglada z tymi plamieniami ?
-
Agusia_pia lepiej od razu zacząć działać i szukać przyczyn takich nieprawidłowości, jestem teraz takiego zdania
ja już ponad rok starań, różne kombinacje leków przetestowane i nadal klapa
Tyle tylko że przez ostatnie 2 mies właśnie plamienia się trochę skróciły i trwają 4-5 dni a nie 8 czy 10 jak to u mnie nieraz bywało.
Pytanie tylko co zrobić żeby ich wogóle nie było i co najważniejsze zajść w ciąże01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
u mnie w ostatnim cyklu plamienia trwały 4 dni biorąc duphaston i dostinex.
Wolała bym żeby ich wogóle nie było, tym bardziej że wynik prolaktyny po miesiącu stosowania dostinexu jest super :9,08 ng/ml po obciążeniu 15,76
Przy normach od 5 do 35 ng/ml
Ide w czwartek do gin, zobaczę co tam z tego wywnioskuje, przy okazji rozpocznę monitoring cyklu.
Luccecita u Ciebie też duphaston spowodował skrócenie okresu?
W sensie, że krwawienie trwa krócej i jest nieco mniej intensywne
U nie w obecnym cylu 4 dni krwawienia i już zaczął się rozciągliwy śluz od 5 dc
Moniczko trzymam kciuki !!!
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
u mnie w tym cyklu śluz się barwi na brązowo/ kawa z mlekiem już od 3 dpo a dziś już 9 dpo i znowu taki wodnisty lekko brązowy jest a do @ jeszcze 6 dni przynajmniej.
Progesteron robiłam wczoraj i wynik 18,8, wyszła mi za to podwyższona prolaktyna i dziś idę na wizytę do gin. także w tym cyklu jestem totalnie skołowana tym co się ze mną dzieje. jest zupełnie inaczej niż co mc... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita, własnie widziałam u Ciebie na wykresie. Miejmy nadzieję, że to tylko jednodniowe plamienie. Z resztą, tak jak kiedyś mi pisałaś, plamienie nie przekreśla ciąży i trzeba w to wierzyć.
Agusia, jaki miałaś wynik prolaktyny? Daj znać co lekarz powie.
Sylwia, ja za Ciebie też cały czas trzymam kciuki. -
Dobrze powiedziane Lyccecita - ręce opadają!!
Bierzemy wciąż jakieś leki,wyniki coraz lepsze jak nie naprawde dobre...a te upierdliwe plamienia ciagle sie pojawiaja nie wiedzieć skąd.
U mnie w ostatnim cyklu te plamienia byly takie wodniste w kolorze właśnie kawa z mlekiem...i powiem wam ze juz ich dlugo nie bylo ja zadowolona ze jeszcze ich nie ma a tu tego 23dc schylilam sie po cos i tylko poczułam jak sie polalo doslownie i juz sie domyslilma ze to pewnie nie jak do tego czasu w kolorze bialawym tylko niestety wodnisty sluz zabarwiony na braz
Wybaczcie te szczegółowe opisy ale no inaczej wam tego nie zobrazuje:/
AgusiaPia mam to samo !! Oby poprawa wyniku prolaktyny pomogla01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )