Brązowe plamienia przed okresem.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:mmb witamy w naszym gronie mnie tez pomagał Ovarin+ Duphaston
długo się już staracie ?
Na dobrą sprawę nie zabezpieczamy się od ponad 1,5 roku, a na poważnie zaczęliśmy się starać i interesować dlaczego nie wychodzi od jesieni poprzedniego roku. Też odwiedziłam kilku lekarzy, który kazali czekać i czekać...A jak się okazało mam niskie AMH i obecny lekarz kazał przyspieszyć działania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAMH 1.6.
Po clo chyba ok, w 10dc.: endo 12mm, pęcherzyki na obu jajnikach 23mm i 20mm. Owulacja (jeśli była) kilka dni wcześniej niż zwykle, wydaje mi się, że tego samego dnia co monitoring albo dzień później. Owu tez mi tak zaznaczyło.
W poprzednim cyklu miałam takie plamienia, że nie wiedziałam kiedy oznaczyć sobie miesiączkę (uznałam że pierwszy dzień krwawienia). Lekarz sam był w szoku, że takie duże pęcherzyki i endo w 10 dniu. -
nick nieaktualny
-
Luccecita nie wiem miałam w sob ale boję się więc chyba poczekam do planowanej @ i wtedy kupię test jak nie będzie plamień i tempka będzie wysoko.
sylwia1986 moje cykle to ok 29-31 dni. zależy, kiedyś było co 28 dni.
mmb no edno piękne! ja w 10 dc jak mi robiła usg miałam 6,9 mm prawie połowa tego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmb witam się i ja
śluzu z domieszką krwi w okolicach owu ja nie miewam - ale wygląda mi to na tzw plamienie około-owulacyjne.
Starania o ciąże u mnie wyglądają zupełnie podobnie jak u Ciebie - tj. 1,5 roku bez zabezpieczania i jakoś od lata zeszłego roku już takie bardziej wnikliwe podejście do sprawy.
Agusia_pia trzymam kciuki - za brak dalszych plamień to jedno, a drugie to oczywiście za brak @
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmb wrote:A około owulacji zdarza Wam się śluz z domieszką żywej krwi?
ja już mam córeczkę i nie było problemu z zajściem
ale przed 1 ciążą miałam co najwyżej 1-2 dni plamień przed @
z wiekiem albo wraz z poziomem stresu mi się pogorszyło -
nick nieaktualnyA ile masz lat Luccecita? Mój lekarz po zobaczeniu wyniku amh nastraszył mnie wcześniejszą menopauzą, a mam 26 lat!!!! Chyba miał zły dzień. Dlatego nie czekamy z leczeniem, tylko od razu stymulacja, a później dalsze kroki. Też wcześniej nie miałam takich plamień, jedynie przed okresem. Więcej się zrobiło od około roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 08:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniczko 24...
wtedy tez miewałam plamienia, ale 1-2 dni przed @
w szczęśliwym cyklu brałam tylko magnez z B6 i kwas foliowy
a Ty ile masz lat ?
za długo zwlekałam z drugim i teraz mam
co ciekawe jak sie nie staraliśmy to nie miałam tylu plamień, 1-2 przed @ najwyżej
moze to w głowie siedzi, ja nie wiem już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 08:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny