Brązowe plamienia przed okresem.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Mam to samo;/ plamienia na kilka dni przed okresem i w czasie owulacji. Kiedyś tego nie miałam, bardzo rzadko zdarzało się lekkie krwawienie podczas owulacji, później w śluzie płodnym niteczki krwi i tak z cyklu na cykl, coraz więcej tego wszystkiego i coraz dłużej;/ teraz już nawet śluz płodny jest brązowy. Mówiłam ginowi o tym, ale bagatelizuje. Dodam, że staramy się 4 lata...;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andziula_1988 wrote:Jeszcze zapomniałam napisać, że po owulacji kilka dni aż do okresu boli mnie bardzo nisko brzuch, jakby aż do pęcherza i to taki dziwny ból jakby mi się coś odrywało. Miała któraś z Was coś takiego?
Hej mam to samo te bóle brzucha i te plamienia ale nie trwają te bóle tak długoona32 -
Suuuperrr!!! Gratullacjeee !!
Ale się posypało02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
O kurcze!! Gratulacje Agusia
Ale ten maj szczęśliwy noo
Boćki wróciły po zimie i od razu widać efektymmb lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Chętnie się do Was przyłącze, ponieważ i mnie dotyczy problem plamień przed okresem . Plamienia trwają od stycznia, najgorsze jest to, że przed staraniami o dziecko ich nie było. Dwa lata temu byłam operowana laparoskopowo na endometriozę, w styczniu pojawiły się nowe 1,5 cm torbiele ale na ostatnim usg okazało się, że ich nie ma, plamienia dalej są. Progesteron w normie robiony w 21 dc- w ten dzień dostałam też plamień. Podwyższone FSH i LH, AMH 1,33 szału nie ma, ale lekarze mówią, że na moje 30 lat i przy endometriozie wynik dobry. U mnie plamienia pojawiają się w ok 21-22 dc i od lekko podbarwionego śluzu z dnia na dzień ciemnieją i tak do miesiączki. W tym cyklu pierwsze plamienie pojawiło się w 16 dc po stosunkku, śluz podbarwiony na różowo i od tamtego dnia tak delikatnie "ciapię" do tego mam bóle brzucha. Sama już nie wiem o co chodzi, tym bardziej, że w 12 dc byłam u ginekologa, który stwierdził, że wszystko wygląda idealnie, endometrium okołoowulacyjne, pęcherzyk 18mm a plamienia są wynikiem endometriozy. Czy któraś z Was miała podobne historię
ps. Dziewczynom, którym się udało gratuluję i życzę szczęsliwych rozwiązań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nawet nie wiecie jakie to podnoszące na duchu czytać, że niektórym z nas się udaje
@moniczko @Agusia_pia czy u Was w szczęśliwym cyklu również pojawiły się plamienia ? Pytam bo dla mnie jest to zawsze ciężki czas kiedy dostaje plamien na ok. tydzień przed @ i już wtedy wiadomo, że kolejny miesiąc starań nie zakończył się ciążą. -
nick nieaktualny