Brązowe plamienia przed okresem.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam 26 lat rocznikowo.
Plamienia mam od kwietnia tamtego roku, a starania zaczeliśmy w sierpniu. Myślę sobie teraz, że mogliśmy zacząć się starać wcześniej to na pewno by się udało, ale kurcze czekaliśmy do ślubu, chcieliśmy mieć swoje mieszkanie. I wyszło ja wyszło.
Możliwe, że te plamienia w głowie siedzą, bo bardzo dużo osób zaczęło je mieć po rozpoczeciu starań. -
a ja bylam u mojej gin bo wyszla mi wysoko homocysteina i dala mi recepte na naltrexon zeby endo nie odrosla
podobno z endometrioza bez problemu mozna zajsc przed 30-stka, problem pojawia sie po 30-tce kiedy ognisk jest duzo i endo jest zaawansowana -
nick nieaktualny
-
plamienia od dwóch dni ustały, śluz biały, lepki, szyjka wysoko i twarda.
jutro rano robię test a co! będę wiedziała na co się nastawiać.
12 dpo powinno już wyjść -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agusia trzymam kciuki !!
Ja powiem wam dziewczyny,ze juz jestem zmeczona tym wszystkim:/ teraz prolaktyna super wynik, to znowu zapowiada sie na cykl bezowulacyjny
I tak w kolko jak nie jedno to drugie
Ja 31 lat w tym roku -ale no co zrobić skoro zycie dopiero teraz zaczęło się układać
Czasem mam takie dni ze juz kompletnie trace nadzieje na własne dzieci01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualnyBadałam dziś progesteron. Przyjmuję, że owulacja bbyła 10dc. Dziś więc jest 7 dzień po. Wynik wyszedł o wiele za wysoki 43.28 ng/ml. Nie wiem co o tym sądzić. W poprzednich cyklach wynosił ok. 12. Może to wina dwóch pęcherzyków dominujących po CLO?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle czy to nie za wcześnie na taki wynik? Na testowanie z resztą też Lepiej się nie nakręcać, bo gdzieś czytałam, że nie zawsze wysoki progesteron = ciąża Poczekam spokojnie. No ale zastanawiające, bo nigdy nie miałam takiego wyniku, a oprócz clo i witamin niczego nie biorę.
-
nick nieaktualnyKochane moje! Wczoraj (28 dc) dwie tłuste kreseczki. Delikatne plamienie nadal występuje, choć ustało na 3 dni. Dziś zamierzam podjechać po duphaston do lekarza.
Plamienia nie przekreślają pozytywu na teście. Nie potrafię się jeszcze cieszyć, bo bardzo się boję, ale skoro udało się zajść z plamieniami musiałam się z Wami tym podzielić :*mmb, Domili, sylwia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniczko wrote:Kochane moje! Wczoraj (28 dc) dwie tłuste kreseczki. Delikatne plamienie nadal występuje, choć ustało na 3 dni. Dziś zamierzam podjechać po duphaston do lekarza.
Plamienia nie przekreślają pozytywu na teście. Nie potrafię się jeszcze cieszyć, bo bardzo się boję, ale skoro udało się zajść z plamieniami musiałam się z Wami tym podzielić :*
Gratulacje!!!! Dajesz nadziejęmoniczko lubi tę wiadomość
-
moniczko wrote:Kochane moje! Wczoraj (28 dc) dwie tłuste kreseczki. Delikatne plamienie nadal występuje, choć ustało na 3 dni. Dziś zamierzam podjechać po duphaston do lekarza.
Plamienia nie przekreślają pozytywu na teście. Nie potrafię się jeszcze cieszyć, bo bardzo się boję, ale skoro udało się zajść z plamieniami musiałam się z Wami tym podzielić :*
Woooowww!! Wielkie gratulacje! !!moniczko lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moniczko gratuluje i tutaj
Bardzo sie ciesze i trzymam kciuki
Super wiadomość !!!moniczko lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )