X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brązowe plamienia przed okresem.
Odpowiedz

Brązowe plamienia przed okresem.

Oceń ten wątek:
  • justme Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2023, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mogę prosić o pomoc? Obecnie jestem w 18 dc, w 12 dc na monitoringu były widoczne dwa pęcherzyki po 23 mm, podano mi zastrzyk na pęknięcie i odpowiednio działaliśmy w 12,13,14 dc. Od 3 dni mam brązowy śluz, widoczny na papierze. Podobny mam przed okresem, czy coś mogło się poprzestawiać i mój organizm szykuje się już do miesiączki? Moje cykle trwają 29 dni. Od wczoraj biorę duphaston 100.

🤰staramy się od 08.2022 r.
    ⏸️(lipiec 2023 r.) 💔6 tc
‹‹ 19 20 21 22 23
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ