Bydgoszczanki łączmy się! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
no też tak podejrzewałam, ale jednak miałam cichą nadzieję, że pacjenci też zyskują
A mnie kusi żeby potestować. Niby jest 15 dpo ale sama nie wiem czy nie lepiej po prostu poczekać do @ żeby się nie rozczarować zbyt wcześnie.
W ogóle jestem zła, bo OF po wpisaniu temp dziś rano znowu zmienił mi dzień owulacji mimo że na początku dobrze wyznaczył i teraz przez ten wykres jestem totalnie skołowana49 cykl starań...
-
nick nieaktualnySpokojnie czekaj do @ ja dopiero prawie tydzień po @ zobaczyłam dwie grube krechy jak juz zaliczyłam wizytę u gina, wcześniej była słaba kreska taki cień w dniu @.
Ja byłam wczoraj na kontroli po poronieniu i wszystko jest okejlistopad/grudzień możemy starać się znowu
wiec narazie wracamy do gumek
-
rudainka wrote:A mnie kusi żeby potestować. Niby jest 15 dpo ale sama nie wiem czy nie lepiej po prostu poczekać do @ żeby się nie rozczarować zbyt wcześnie.
W ogóle jestem zła, bo OF po wpisaniu temp dziś rano znowu zmienił mi dzień owulacji mimo że na początku dobrze wyznaczył i teraz przez ten wykres jestem totalnie skołowanaco do temp. śluzu itp. odczuć to tylko sygnały jakie wysyła Nam Nasz organizm, że szykuje się do owulacji ale czy do niej doszło bez monitorowania nie możemy mieć pewności 100%. Dlatego warto chociaż przez 3 cykle zafundować sobie monitoring
A co do testowania Nam w cyklu w którym się udało test robiłam w 15dpo i miałam bladą druga kreskę a dzień później hCg z krwi wynosiło 93..niestety ciąża się nie utrzymała..może jak teraz się uda to już będzie lepiejJa sama bym nie testowała tak szybko tylko dzień/dwa po terminie @ ale wiem, że od początku dostanę dup-ka dlatego muszę w miarę szybko "wyłapać" fasolkę
Zobaczymy co mi dziś lekarz powie
-
No ja byłam na monitoringu w 14dc i okazało się że jest już po. Ten cykl mnie wyjątkowo zaskoczył bo według tempki wyglądałoby na to, że owu była w 9dc ( i tak też na początku zaznaczył OF). Dziś OF zmienił mi owu na 19 dc a już tak ładnie miałam wyliczone dni po
No cóż, pozostaje mi czekać do @ (albo jej brak).
Tylko to częste siusianie mnie zbija z tropu... Mam nadzieję, że to nie będzie kolejne zapalenie pęcherza49 cykl starań...
-
rudainka wrote:No ja byłam na monitoringu w 14dc i okazało się że jest już po. Ten cykl mnie wyjątkowo zaskoczył bo według tempki wyglądałoby na to, że owu była w 9dc ( i tak też na początku zaznaczył OF). Dziś OF zmienił mi owu na 19 dc a już tak ładnie miałam wyliczone dni po
No cóż, pozostaje mi czekać do @ (albo jej brak).
Tylko to częste siusianie mnie zbija z tropu... Mam nadzieję, że to nie będzie kolejne zapalenie pęcherza
A ja po wizyta USG - pęcherzyk z 28mm zmalał do 16mm więc nie ma dużej torbieli, ale oznacza to, że w tym cyklu cudu nie będziepozostaje czekać na @ :|za tydz. dzwonić powiedzieć jak wygląda syt. jeśli w między czasie pojawi się @ to od 3 do 7dc CLO 2x1 plus później dup-ka no i monitoring...
-
Nie w tym to w następnym
Na mnie już też czeka CLO ale łudzę sie że jednak @ nie przyjdzie.
Aaaa, no i udało mi się poprawić wykres. Jak zaznaczyłam żeby OF nie brał pod uwagi dzisiejszej tempki to wykres wrócił do prawidłowego stanu
Jakoś tak teraz mi to przejrzyściej wygląda49 cykl starań...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDługo strasznie a wiesz dlaczego to tyle trwa miałaś jakieś badania ?
Ja mam już dwoje dzieci teraz staramy się o trzecie więc bardziej na luzie ale i tak nie do końca bo po głowie i tak krążą myśli czy się uda.
z poprzednimi ciążami nie miałam problemów a dopiero trzecią ciążę poroniłam to był szok nie mogłam uwierzyć że ciąża się nie rozwinęła.
-
ja się 2 lata starałam- rok bez suplementów, w drugim zaczelam szukac pomocy u lekarzy. pierwszy kazal mi sie z mężem kochać- zmieniłam go, drugi chciał badania męża a mnie nie chciał wogóle badań zrobić,trzeci zbadał mi w końcu prolaktynę i wyszła mi bardzo wysoka więc leczył mnie...ziołowymi tabletkami. do czwartego trafiłam przypadkiem i już zostałam
babeczka przepisała mi bromergon i w 2 cyklu jego brania zaszłam
niestety poroniłam.
od marca minęło sporo czasu a u mnie nadal pustka. powoli wybieram się do mojego lekarza i liczę, że jeszcze w tym roku zobacze II kreski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny