Bydgoszczanki łączmy się! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
no też tak podejrzewałam, ale jednak miałam cichą nadzieję, że pacjenci też zyskują
A mnie kusi żeby potestować. Niby jest 15 dpo ale sama nie wiem czy nie lepiej po prostu poczekać do @ żeby się nie rozczarować zbyt wcześnie.
W ogóle jestem zła, bo OF po wpisaniu temp dziś rano znowu zmienił mi dzień owulacji mimo że na początku dobrze wyznaczył i teraz przez ten wykres jestem totalnie skołowana49 cykl starań...
-
nick nieaktualnySpokojnie czekaj do @ ja dopiero prawie tydzień po @ zobaczyłam dwie grube krechy jak juz zaliczyłam wizytę u gina, wcześniej była słaba kreska taki cień w dniu @.
Ja byłam wczoraj na kontroli po poronieniu i wszystko jest okej listopad/grudzień możemy starać się znowu wiec narazie wracamy do gumek -
rudainka wrote:A mnie kusi żeby potestować. Niby jest 15 dpo ale sama nie wiem czy nie lepiej po prostu poczekać do @ żeby się nie rozczarować zbyt wcześnie.
W ogóle jestem zła, bo OF po wpisaniu temp dziś rano znowu zmienił mi dzień owulacji mimo że na początku dobrze wyznaczył i teraz przez ten wykres jestem totalnie skołowana
A co do testowania Nam w cyklu w którym się udało test robiłam w 15dpo i miałam bladą druga kreskę a dzień później hCg z krwi wynosiło 93..niestety ciąża się nie utrzymała..może jak teraz się uda to już będzie lepiej Ja sama bym nie testowała tak szybko tylko dzień/dwa po terminie @ ale wiem, że od początku dostanę dup-ka dlatego muszę w miarę szybko "wyłapać" fasolkę Zobaczymy co mi dziś lekarz powie
-
No ja byłam na monitoringu w 14dc i okazało się że jest już po. Ten cykl mnie wyjątkowo zaskoczył bo według tempki wyglądałoby na to, że owu była w 9dc ( i tak też na początku zaznaczył OF). Dziś OF zmienił mi owu na 19 dc a już tak ładnie miałam wyliczone dni po
No cóż, pozostaje mi czekać do @ (albo jej brak).
Tylko to częste siusianie mnie zbija z tropu... Mam nadzieję, że to nie będzie kolejne zapalenie pęcherza49 cykl starań...
-
rudainka wrote:No ja byłam na monitoringu w 14dc i okazało się że jest już po. Ten cykl mnie wyjątkowo zaskoczył bo według tempki wyglądałoby na to, że owu była w 9dc ( i tak też na początku zaznaczył OF). Dziś OF zmienił mi owu na 19 dc a już tak ładnie miałam wyliczone dni po
No cóż, pozostaje mi czekać do @ (albo jej brak).
Tylko to częste siusianie mnie zbija z tropu... Mam nadzieję, że to nie będzie kolejne zapalenie pęcherza
A ja po wizyta USG - pęcherzyk z 28mm zmalał do 16mm więc nie ma dużej torbieli, ale oznacza to, że w tym cyklu cudu nie będzie pozostaje czekać na @ :|za tydz. dzwonić powiedzieć jak wygląda syt. jeśli w między czasie pojawi się @ to od 3 do 7dc CLO 2x1 plus później dup-ka no i monitoring... -
Nie w tym to w następnym
Na mnie już też czeka CLO ale łudzę sie że jednak @ nie przyjdzie.
Aaaa, no i udało mi się poprawić wykres. Jak zaznaczyłam żeby OF nie brał pod uwagi dzisiejszej tempki to wykres wrócił do prawidłowego stanu
Jakoś tak teraz mi to przejrzyściej wygląda49 cykl starań...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDługo strasznie a wiesz dlaczego to tyle trwa miałaś jakieś badania ?
Ja mam już dwoje dzieci teraz staramy się o trzecie więc bardziej na luzie ale i tak nie do końca bo po głowie i tak krążą myśli czy się uda.
z poprzednimi ciążami nie miałam problemów a dopiero trzecią ciążę poroniłam to był szok nie mogłam uwierzyć że ciąża się nie rozwinęła.
-
ja się 2 lata starałam- rok bez suplementów, w drugim zaczelam szukac pomocy u lekarzy. pierwszy kazal mi sie z mężem kochać- zmieniłam go, drugi chciał badania męża a mnie nie chciał wogóle badań zrobić,trzeci zbadał mi w końcu prolaktynę i wyszła mi bardzo wysoka więc leczył mnie...ziołowymi tabletkami. do czwartego trafiłam przypadkiem i już zostałam babeczka przepisała mi bromergon i w 2 cyklu jego brania zaszłam niestety poroniłam.
od marca minęło sporo czasu a u mnie nadal pustka. powoli wybieram się do mojego lekarza i liczę, że jeszcze w tym roku zobacze II kreski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny