Bydgoszczanki łączmy się! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Witam sie i ja. Jestem z bydgoszczy. Staramy sie od listopada 2016 o drugiego szkraba. Mam pcos i brak owulacji. Jestem stynulowana clo i fostimonem.. Teraz mialam 3 miesiace przerwy bo byly 3 torbiele po 7 cm. Cykl tenu byla owulka 3 pecherzyki pejly ale niestety sie nie udalo. Teraz mam miesiac przerwy bo lekarz na urlipie... Nastepna owulka wypadnie okolo 25 lipca.. Czekam na dwie kreski..Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Staraczka ja również miałam przeboje z torbielami ale postawiłam na 100% naturalność. Piłam codziennie herbatę z krwawnika (pije do dzis) i torbiel sama sie wchlonela ja sie staram z mężem od sierpnia 2016 r i niestety nic. Podejrzewalismy mojego M, ponieważ palil b dlugo papierosy, mąż bierze tabletki na poprawę nasienia i widac golym okiem poprawę u mnie niby wszystko ok ale obecny cykl bezowilacyjny. Powoli zzabieram sie do tego aby odwiedzić lekarza i porobić wszystkie badania.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:Dziewczyny jak chcecie mige podać wam namiary na cudownego lekarza. Specjalizuje sie w nieplodnosci i jest swietnym fachowcem. Sama do niej chodzilan w 1 ciazy i teraz.
Podaj, proszę, nazwisko oraz gdzie przyjmuje. Będę wdzięczna. -
Anet_86 wrote:Podaj, proszę, nazwisko oraz gdzie przyjmuje. Będę wdzięczna.
Przepraszam se dopiero dzis odpisuje aoe nie wchodzipam na forum
A tak apropo u jakich lekarzy sie leczycie??Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:Osielsko szpital eskulap. Dr klyszejko.
Przepraszam se dopiero dzis odpisuje aoe nie wchodzipam na forum
A tak apropo u jakich lekarzy sie leczycie??
Dzięki za namiar. Ja szukam dopiero lekarza. Co jeden to gorszy...staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć, ja lecze się obecnie u dr Zalewskiej na cichej w gabinetach dr Kollosa. Mecze się 4 lata, przerabialam już nawet potworniaka na jajniku. Podejrzewali już pcos, a obecnie szukamy przyczyny nawracajacych poronien, jestem w trakcie badań. W tym cyklu wykres wygląda szalenczo ale test rano pokazał bladziutka kreskę,ledwo widoczną, będę testować w najbliższych dniach dalej
-
Britty, mam nadzieję ale cały czas boję się że znowu się cieszę a zaraz się okaże że @ przyszła, dlatego tak szybko testuje, może gine da coś na podtrzymanie. Rano lecę na betę, trzymajcie kciuki
Angie, to prawda, ale moim zdaniem ciężko trafić na dobrego lekarza, ja już mialam 10 którzy cieszyli się podobno dobrą renomą, a jednak potraktowali mnie delikatnie niesympatycznie, mówiąc że w moim wieku nie ma się czym martwić i mam przyjść za 10lat mimo że na swoim koncie miałam potworniaka -
Clair nie martw siena zapas! Bedzie dobrze! Clair jak leczono u ciebie potworniaka? Oglądałam to tym program kiedyś kobiecie cos na wzór zęba? Takiej tkanki uroslo na jajniki i mowil ze to potworniak wlasnie.
Angie u kogo sie leczysz?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka