Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajlandia22 wrote:Cześć, dziewczyny!
Przyszłam do Was w lipcowym wątku, udzielałam się tyle co nic, ale czytałam Was cały czas! Przyznam szczerze, że lipiec miałam bardzo trudny - moja babcia, kobieta dosłownie wiekowa, bardzo osłabła, trafiła do szpitala, w którym ostatecznie zmarła. Wczoraj mieliśmy pogrzeb.
Teoretycznie zaczęliśmy starania w lipcu o drugie bobo, ale przez to wszystko nie były one jakoś skrupulatne, suple brałam jak pamiętałam, temperaturę niby badałam, ale też bez większego zaangażowania. Do tego wyszło jakoś tak, że trochę w tym miesiącu wypiłam, najwięcej od czasów sprzed pierwszej ciąży 😅🫣 i powiem Wam, że absolutnie nie liczyłam na ten miesiąc.
Wczoraj jednak nie przyszła mi małpa, sądziłam że kwestia stresu. Robiłam wcześniej dla sportu z dwa czy trzy testy, ale było biało. Jesteśmy teraz w ogóle u mojej mamy, żeby ją trochę wesprzeć po śmierci babci. No i wczoraj jeszcze przy okazji kupiłam test, żeby dzisiaj zrobic, jeśli okresu od rana nie będzie. No i patrzcie 🫣

To jest co prawda zdjęcie zrobione po paru godzinach, ale chwilę po nasikaniu kreska była tylko ciutkę jaśniejsza.
Aż mi głupio, że tak szybko nam to wyszło, gdy tyle z Was tak długo czeka na upragnione kreski… 🥺
Na razie jakoś wielce się nie przywiązuje do tego testu, powtórzę jutro, a w poniedziałek zrobię betę. Jednak sporo się działo w tym miesiącu…
Gratulacje!
Przykro mi z powodu śmierci babci, ale może to jej 'zasługa', ze będzie maluszek. Spokojnej i nudnej ciąży 🤩
Konzzdi, Tajlandia22 lubią tę wiadomość
-
Tajlandia22 gratulacje 💕
Tulę za biele
🫂🫂
A wiecie co, ja też mam jakiś zjazd nastroju. Tak jakbym czuła, że się nie udało w tym cyklu. Może to wynika z tego, że totalnie nic nie czuję z potencjalnych objawów.
Chyba potrzebuję więcej dwóch kresek na wątku xD
aaandzia, Tajlandia22 lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱 + 🐶
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
72 kg, 168 cm wzrostu
Czynnik męski w normie ✅️ -
Ja wymiękłam dziewczyny i zrobiłam test w sumie 3 🤦🏻♀️ i nie wiem co o tym myśleć, czuję się jak we wrześniu przed biochemem i wiem, że te testy potrafią robić w bambuko no, ale zrobiłam. Byłam pewna, że nic nie będzie, ale 5 minut i pojawiły się cienie, które po prostu widziałam, a na facelle strumieniowym po 5 minutach max do 8 jak niżej 🤷🏻♀️ i jestem przerażona w sumie i nie chce już tych testów robić 😅🤦🏻♀️ żałuję, że wymiękłam.

Monia•, Gosik0205, Aenu, Gosiaczkova, Tajlandia22, Złośnica.m, Carlina, Gorzkax33333, Marcycha, Tofuszka, Dawdler34, MiśkaK, Maalwii, Lucy_26, KamilaAnt2026, xSophie, mistyreal, dzydzy, Lisia00, mommytobe lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
Elgenda wrote:Tajlandia22 gratulacje 💕
Tulę za biele
🫂🫂
A wiecie co, ja też mam jakiś zjazd nastroju. Tak jakbym czuła, że się nie udało w tym cyklu. Może to wynika z tego, że totalnie nic nie czuję z potencjalnych objawów.
Chyba potrzebuję więcej dwóch kresek na wątku xD
Ja mam tak samo
Elgenda lubi tę wiadomość
-
Andzia i takie informacje mi się podobają
leć na betę haha. Piękne kreseczki, wszędzie widać!!
aaandzia lubi tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱 + 🐶
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia
72 kg, 168 cm wzrostu
aaandzia wrote:Ja wymiękłam dziewczyny i zrobiłam test w sumie 3 🤦🏻♀️ i nie wiem co o tym myśleć, czuję się jak we wrześniu przed biochemem i wiem, że te testy potrafią robić w bambuko no, ale zrobiłam. Byłam pewna, że nic nie będzie, ale 5 minut i pojawiły się cienie, które po prostu widziałam, a na facelle strumieniowym po 5 minutach max do 8 jak niżej 🤷🏻♀️ i jestem przerażona w sumie i nie chce już tych testów robić 😅🤦🏻♀️ żałuję, że wymiękłam.

Ja też widzę na wszystkich cień oby kreska ciemniała trzymam kciuki
-
gratulacje! 🥹❤️ Widać te cienie, więc mocno trzymam kciuki, żeby z każdym dniem tylko pięknie ciemniałyaaandzia wrote:Ja wymiękłam dziewczyny i zrobiłam test w sumie 3 🤦🏻♀️ i nie wiem co o tym myśleć, czuję się jak we wrześniu przed biochemem i wiem, że te testy potrafią robić w bambuko no, ale zrobiłam. Byłam pewna, że nic nie będzie, ale 5 minut i pojawiły się cienie, które po prostu widziałam, a na facelle strumieniowym po 5 minutach max do 8 jak niżej 🤷🏻♀️ i jestem przerażona w sumie i nie chce już tych testów robić 😅🤦🏻♀️ żałuję, że wymiękłam.

⏸️ 11.08.2026 🥰☘️
17.08.2026 → beta hCG 344,0 mIU/ml -
Elgenda wrote:Andzia i takie informacje mi się podobają
leć na betę haha. Piękne kreseczki, wszędzie widać!!
no ja mam jakąś blokadę teraz i poczekam do poniedziałku chyba i zrobię test z porannego moczu bo te były robione później.... na razie nie chce mi się wierzyć i się nie nakręcam i jestem w szoku bo myślałam, że będę chciała testować , ale już nie chcę ;p
Jak dobrze, że tutaj można pogadać bo bym oszalała chyba
Konzzdi, Aenu, Gorzkax33333, DwieKreskiMarzeń, MiśkaK, Maalwii lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
Widzę, że klątwy prowadzących ostatnio bardzo dobrze się mają 😂
Konzzdi, Złośnica.m, aaandzia, Gorzkax33333, DwieKreskiMarzeń, Marcycha, Madzialenka95, MiśkaK, Lucy_26, Gosik0205, mistyreal, Lisia00, mommytobe lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱 + 🐶
72 kg, 168 cm wzrostu
Trzymam kciuki żeby w poniedziałek nie było żadnych wątpliwości, nie mogę się już doczekać 😃aaandzia wrote:no ja mam jakąś blokadę teraz i poczekam do poniedziałku chyba i zrobię test z porannego moczu bo te były robione później.... na razie nie chce mi się wierzyć i się nie nakręcam i jestem w szoku bo myślałam, że będę chciała testować , ale już nie chcę ;p
Jak dobrze, że tutaj można pogadać bo bym oszalała chyba
aaandzia, Marcycha lubią tę wiadomość
-
Ooo oby klątwa działała i to było to 😊aaandzia wrote:Ja wymiękłam dziewczyny i zrobiłam test w sumie 3 🤦🏻♀️ i nie wiem co o tym myśleć, czuję się jak we wrześniu przed biochemem i wiem, że te testy potrafią robić w bambuko no, ale zrobiłam. Byłam pewna, że nic nie będzie, ale 5 minut i pojawiły się cienie, które po prostu widziałam, a na facelle strumieniowym po 5 minutach max do 8 jak niżej 🤷🏻♀️ i jestem przerażona w sumie i nie chce już tych testów robić 😅🤦🏻♀️ żałuję, że wymiękłam.

Trzymam kciuki!
Konzzdi, aaandzia lubią tę wiadomość
-
Leć na betę ! ❤️ Gratulacje ❤️aaandzia wrote:Ja wymiękłam dziewczyny i zrobiłam test w sumie 3 🤦🏻♀️ i nie wiem co o tym myśleć, czuję się jak we wrześniu przed biochemem i wiem, że te testy potrafią robić w bambuko no, ale zrobiłam. Byłam pewna, że nic nie będzie, ale 5 minut i pojawiły się cienie, które po prostu widziałam, a na facelle strumieniowym po 5 minutach max do 8 jak niżej 🤷🏻♀️ i jestem przerażona w sumie i nie chce już tych testów robić 😅🤦🏻♀️ żałuję, że wymiękłam.

🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
Bozeee dzięki dziewczyny naprawdę za wsparcie, ale na razie na chłodno to biorę, no jednak lęk jest lekki chociaż gdzieś tam na serduszku jest cieplej . Zrobię jutro rano test jak będzie cokolwiek to poniedziałek beta ♥️
Konzzdi, Marcycha, Elgenda, Gorzkax33333, Aga992, Lisia00 lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
Też tak chcę zrobić - jeśli jutro krecha będzie, to w poniedziałek przed pracą podjadę na betę. Jezu, serio trochę sama nie wiem, co myśleć. Jeśli faktycznie ciąża się utrzyma, to będę w szoku, że aż tak szybko to poszło
Konzzdi lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny 😊🌻
Witam się z Wami w sierpniu! Ale już stron nastukałyście:)
Postaram się już być z Wami na bieżąco,ale,że ograniczamy nocne kp,to jestem jak zombi🙈bo Malutki zasypia tylko bujany bez karmienia...
No cóż,kiedyś minie jak każdy skok,ząbkowanie czy inne 😅
Chciałabym najpierw podziękować Nigri za prowadzenie lipcowego wątku ♥️
A na sierpniowym wątku życzę Wszystkim Nam zobaczenia wymarzonych dwóch kreseczek (już widzę,że pierwsze dwa pozytywne testy się pojawiły,cudownie! I oby jak najwięcej takich widoków 🍀🍀♥️😊)
Dziewczyny dajemy czadu w tym miesiącu! ♥️
Ja poproszę o wpisanie na testowanie na 18 sierpnia 🍀😊🌻
aaandzia, Nigri lubią tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
Tajlandia22 wrote:Też tak chcę zrobić - jeśli jutro krecha będzie, to w poniedziałek przed pracą podjadę na betę. Jezu, serio trochę sama nie wiem, co myśleć. Jeśli faktycznie ciąża się utrzyma, to będę w szoku, że aż tak szybko to poszło
Ładna różowiutka kreska u Ciebie także myślę, że na spokojnie 🍀
Może masz ochotę być wpisana w tym kalendarzu na dzisiaj?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 13:50
Tajlandia22 lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
Andzia, widzę cienie
Trzymam kciuki żeby to było to, czekam na betę!
Już drugi miesiąc pod rząd ekspresowe spełnienie klątwy
Dziewczyny, zostawcie trochę mocy klątwy też na Kompotlinkę i na mnie hahah musimy kiedyś w końcu nadrobić 😂
Konzzdi, Słonecznik90, MiśkaK, Gorzkax33333 lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni)
🖤Starania od 02.2025r.
🌿Drożność 07/2026 ✅
💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
⚖️ Waga (od 06/26): -4kg -
No takie testy jak u Andzi jako prowadzącej,to.kusi być dobra wróżba 😁😁😁
W ogóle to patrzyłam sobie o wychodzi mi obecnie PTP na 30 kwietnia,ale ze będę miała CC tydzień wcześniej,to będzie wypadać na 22 kwietnia,a to urodziny mojej teściowej 🙈🤣
Konzzdi, aaandzia, Gosik0205, mistyreal lubią tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy