Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
My jestesmy na Mazurach i w nocu tez lało i burza. Mam nadzieje że w dzien bedzie ladnie bo juz jitro wracamy 🫣
aaandzia, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 13cs
wznowienie redukcji od 01.08 - 1,1kg -
No to dziewczyny nie wytrzymałam i poszedł test. Biel aż razi
niestety, nie był to mój sezon ale jak @ przyjdzie o czasie (jutro lub w pon) to jeszcze będzie mnie czekało testowanie w sierpniu!
3mam za Nas kciuki 🤞
Ps. Na bank przyjdzie @, mam sucho na dole, że aż pustynia. Wczoraj też pobolewał mnie brzuch ale gdzieś tam się brajan łudził..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 08:39
Gorzkax33333 lubi tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Dawdler34 wrote:No to dziewczyny nie wytrzymałam i poszedł test. Biel aż razi
niestety, nie był to mój sezon ale jak @ przyjdzie o czasie (jutro lub w pon) to jeszcze będzie mnie czekało testowanie w sierpniu!
3mam za Nas kciuki 🤞
Ps. Na bank przyjdzie @, mam sucho na dole, że aż pustynia. Wczoraj też pobolewał mnie brzuch ale gdzieś tam się brajan łudził..
Przytulam 🫂
Dawdler34 lubi tę wiadomość
-
Będziesz moją parą prawdopodobnie ❤️Dawdler34 wrote:No to dziewczyny nie wytrzymałam i poszedł test. Biel aż razi
3mam za Nas kciuki 🤞
Ps. Na bank przyjdzie @, mam sucho na dole, że aż pustynia. Wczoraj też pobolewał mnie brzuch ale gdzieś tam się brajan łudził..
Niestety u mnie dziś od groma mega ciągnącego śluzu z krwią żywą, więc moje testowanie 14.08 idzie się paść
pociesza mnie myśl, że będę testować z cudownymi wami w parze prawdopodobnie, więc czuję przypływ energii ❤️
💁🏽♀️26
Starania od 09.2025
11.2025 ⏸️
12.2025 poronienie 8+1 💔👼🏻
⏳
Czekamy na Ciebie cudzie...
TEN Fertil ONA, DHA -
3mam za Nas kciuki 🤞
Trzymaj się ♥️♥️♥️
06.2024 Starania -
Tofuszka wrote:U nas lało i burza ale w nocy, więc też dużo nie pospałam 🙄 i widzę że zapowiadają jeszcze deszcze i burze w ciągu dnia więc wesoło.
Aandzia to ja w przyszłym tygodniu jadę w Twoje okolice na festiwal 😁
Na Olsztyn Green Festival?
Też nieśliśmy iść, ale mamy wyjazd w tym czasie 🥹🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
3mam za Nas kciuki 🤞
Myślałam dzisiaj o Tobie 🫂🫂🫂
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
Potwierdzam pogodę na Podkarpaciu, upał aż niedobrze 😂 na szczęście sobota oznacza sprzątanie, więc pół dnia będę się tarzać w misce z wodą 🙈💁🏽♀️26
Starania od 09.2025
11.2025 ⏸️
12.2025 poronienie 8+1 💔👼🏻
⏳
Czekamy na Ciebie cudzie...
TEN Fertil ONA, DHA -
Slavia Festival w Rybakach. Będę lepić garnki i strzelać z łuku 😁 uwielbiam takie atrakcje ❤️aaandzia wrote:Na Olsztyn Green Festival?
Też nieśliśmy iść, ale mamy wyjazd w tym czasie 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 09:05
aaandzia, Marcycha, Konzzdi lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni)
🖤Starania od 02.2025r.
🌿Drożność 07/2026 ✅
💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
⚖️ Waga (od 06/26): -4kg -
Dziewczyny, ja niestety po wczorajszym sono-hsg mam niewesołe wieści, lewy jajowód całkowicie niedrożny 😓 trochę się podłamałam nie powiem, nie wiem, co dalej... Niby prawy jest drożny, ale jakoś straciłam nadzieję na kolejne dziecko
BuBu90 lubi tę wiadomość
👦 Mama 1 Cudu ❤️
🎀 Starania o rodzeństwo od 05.2023 (z przerwami)
🕊️ CB 11.2024
🩺 Monitoring owulacji ✔ | Progesteron ✔ | Hormony ✔ | Tarczyca ✔ | AMH ✔
🦠 PCR 7 patogenów (-) | Biocenoza ✔
👨 Seminogram + SDF ✔
❌ Niedrożny lewy jajowód -
3mam za Nas kciuki 🤞
Tulę mocno i trzymam kciuki by następny cykl był tym owocnym🙂
Chloé2017 -
Carlinko, nic straconego. Być może troszkę dłużej potrwają starania, ale z jednym drożnym jajowodem też da się zajść. Tulę 🫂Carlina wrote:Dziewczyny, ja niestety po wczorajszym sono-hsg mam niewesołe wieści, lewy jajowód całkowicie niedrożny 😓 trochę się podłamałam nie powiem, nie wiem, co dalej... Niby prawy jest drożny, ale jakoś straciłam nadzieję na kolejne dziecko
Carlina, Konzzdi lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni)
🖤Starania od 02.2025r.
🌿Drożność 07/2026 ✅
💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
⚖️ Waga (od 06/26): -4kg -
Carlina wrote:Dziewczyny, ja niestety po wczorajszym sono-hsg mam niewesołe wieści, lewy jajowód całkowicie niedrożny 😓 trochę się podłamałam nie powiem, nie wiem, co dalej... Niby prawy jest drożny, ale jakoś straciłam nadzieję na kolejne dziecko
Nie myśl tak! Jeden drożny wystarczy! I to wcale nie musi zająć x2wiecej czasu - jestem takim przypadkiem. Zadbaj kompleksowo o swoje zdrowie - dieta, ruch, sen i pójdzie! 🍀🍀🍀
Tofuszka, Dawdler34, Carlina, Konzzdi, Lucy_26 lubią tę wiadomość
-
I nieśmiało zostawiam wam pierwsze wiruski na sierpień
🦠🦠🦠🦠🦠🦠
po jednym za każdy tydzień 🤭
Dajcie czadu w tym sierpniu! 🍀
Tofuszka, Dawdler34, Gosiaczkova, Monia•, aaandzia, Marcycha, Gorzkax33333, MiśkaK, Aenu, J.ss, Konzzdi, Maalwii, Foggy, Kompotlinka, Gosik0205, Szept_Flory, Lucy_26, KamilaAnt2026, mistyreal, Lisia00, mommytobe, Nikaaa_ lubią tę wiadomość
-
Ja też z Podkarpacia, dzisiaj ma być 36 stopni 😅Amelia96 wrote:O ludzie a u nas na Podkarpaciu znów kolejny dzień upałów 🥵🥵 a mogło by się ochlodzic...👩 29 👨28
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - poród SN🥰
🔹3 cs starań o drugie dziecko
⏸️16.10.2025
1.11.2025 - poronienie 💔 6+5tc
🔹wznawiamy starania🌈

-
Aenu wrote:Dziewczyny, owulacja trochę mi się przesunęła, więc jeśli można, to proszę o zmianę mojego terminu testowania z 8.08 na 12.08.
Zmienione 😃
Aenu lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
Carlina wrote:Dziewczyny, ja niestety po wczorajszym sono-hsg mam niewesołe wieści, lewy jajowód całkowicie niedrożny 😓 trochę się podłamałam nie powiem, nie wiem, co dalej... Niby prawy jest drożny, ale jakoś straciłam nadzieję na kolejne dziecko
Znam historię, że z jednym się udaje 🫂🫂🫂🫂trzymam kciuki
Carlina, Konzzdi lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
Mam dzisiaj ciulowy dzień..zaczynam się zastanawiać co jest ze mną nie tak
albo co zrobiłam złego, że się nie udaje
wiek goni i wiem, że będzie już coraz trudniej.
We wrześniu jedziemy na urlop, jak do tego czasu się nie uda to poszukamy kliniki niepłodności. Dużo badań porobiłam, wszystko w dobrym kierunku, bo oprócz podstawowych badań, to zrobiłam celiaklie, antygulant toczniowy, trombofilie, homocysteine, glukoza.. wszytko ok (wpadłam w wir badań po poronieniu)
Teraz jeszcze zrobię fsh, lh, estradiol, amh..coś byście dorzuciły ?👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞