Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwi, Foggy czekamy jeszcze na jutro 💚 Ja bladziocha miałam dzień przed spodziewaną @.
J.ss, japrdl 😒 Czyli Clo zrobiło sieczkę w organiźmie... Rozumiem ten śmiech przez łzy, bo w pewnym sensie obawiałaś się tego wyniku. Widać jednak, że zadaniowo podchodzisz do zagadnienia i idziesz po swoje, oby jeszcze Twój mężczyzna się teraz tak zaangażował. Plus tej sytuacji jest taki, że widać jak jego organizm/nasienie reaguje na leki, więc jest duża szansa, że przy właściwej drodze dla niego pójdzie to ku lepszemu. Określenie "męskość" w kontekście nasienia mnie odrzuca, ale jednak panowie mają takie myśli, więc warto ich w tym hamować, bo jak w tym przypadku da się coś schrzanić, to i da się poprawić.
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
I ja już się obawiam, że test będzie biały... Niby starania były obfite ale boje się rozczarować i nie wiem czy jest sens robić test wcześniej niż 12 dni po 😥🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
Marcycha, dzieki, potrzebowalam takich pokrzepiajacych slow. Spodziewalam sie takiego wyniku, no wiadomo gdzies tam ta nadzieja sie tlila ale nie jestem jakos bardzo zdziwiona, mysle ze ten pierwszy szok minal jak zobaczylam te wszystkie parametry w dol.
On sie bardzo przejal, zalamal sie troche, na pewno bardziej niz ja, bo ja jestem tym motorem napedowym i go bardziej ciagne do gory. Wdrazamy diete na 100%, przy okazji ja mam nadzieje ze schudne te 5 kg, suple, cwiczenia i ponowne badanie w grudniu.
Marcycha lubi tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
Czynnik męski ❌
💊 Ovarin, tenfertilON
Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️ -
Wiem, że ciężko ale ja bym poczekała. Teraz będę czekać do spodziewanej @..Bo inaczej sobie psuje humor i tak tkwię w tym zepsutym humorze do dnia @ 😞Gorzkax33333 wrote:I ja już się obawiam, że test będzie biały... Niby starania były obfite ale boje się rozczarować i nie wiem czy jest sens robić test wcześniej niż 12 dni po 😥👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
J.ss wcześniej wydawało mi się że jak ktoś ma słabe wyniki to w pewnym sensie lepiej bo to wyjaśnia przyczynę niepowodzeń i trzeba poprawić wyniki pobrać leki i suple i się uda, a teraz dopiero widzę jak nierówna to jest walka. U nas tak naprawdę oprócz mojej tarczycy to jesteśmy zdrowi i właściwie trzeba tylko przy minimalnej suplementacji czekać na szczęśliwy traf.
Bardzo Ci współczuję tej sytuacji, dla faceta też to na pewno trudne, mój miał wyniki w miarę ok, co prawda morfo 2% ale dużo plemników a i tak był ponury że nie jest idealnie...
mistyreal lubi tę wiadomość
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto, Euthyrox 50, Duphaston -
Ja niby brak nadzieji, ale negatywny test na pewno mnie zdołuje 😏Dawdler34 wrote:Wiem, że ciężko ale ja bym poczekała. Teraz będę czekać do spodziewanej @..Bo inaczej sobie psuje humor i tak tkwię w tym zepsutym humorze do dnia @ 😞
mistyreal lubi tę wiadomość
🧑98'🧒97'
IO, PCOS
Foggy, tez mialam takie mysli dopoki nas to nie dotknelo, niestety. Nierowna i niesprawiedliwa walka, dodatkowo ten czynnik meski jest tak zmienny, nie wiadomo jak do tego „wroga” podejsc, ale ja realnie patrzac na to wszystko nie mam nadziei juz na spektakularne zmiany. Nie wiem, moze jestem zbyt duza pesymistka ale ciezko mi miec nadzieje na jakies super wyniki patrzac na to co obecnie mamy.
Trzymam za was kciuki aby suplementacja pomogla i zebys juz niedlugo ujrzala wymarzone dwie kreseczki 🫶🏻09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
Czynnik męski ❌
💊 Ovarin, tenfertilON
Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️ -
Hej pomóżcie od trzech dni robię o stałej porze testy owi. 3 dni temu był 0.12 dwa dni temu był 0.19 wczoraj był 0.24 wiem że jeszcze są negatywny ale lh rośnie moje pytanie kiedy zacząć robić je dwa razy dziennie by wyłapać pik pierwszy raz robię testy i nie mam pojęcia od jakiego wyniku dobrze jest robić je dwa razy dziennie testy robię dość późno o o 23
-
Nie, nie rozważaliśmy dawstwa komórek/nasienia. Jeżeli już to rozważaliśmy adopcję zarodka, żeby dziecko nie było genetycznie ani moje ani męża. Żeby żadne z nas nie mogło powiedzieć "to Twoje geny".J.ss wrote:Bubu, uwielbiam wasza historie 🥹 Jak zareagowalas na dawstwo? Rozwazalas to w ogole?
Malwi, przykro mi ☹️🫂
Przyszla morfologia z 2% na 0% 😅 Brak slow.34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 35l. 👩🦰
On 35l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN

-
Bardzo mi przykro 🙁 ściskam!J.ss wrote:Bubu, uwielbiam wasza historie 🥹 Jak zareagowalas na dawstwo? Rozwazalas to w ogole?
Malwi, przykro mi ☹️🫂
Przyszla morfologia z 2% na 0% 😅 Brak slow.
Za wszystkie biele również ściskam 🫂
Ja w tym cyklu nic nie liczę, nie doszukuję się objawów, trochę z góry założyłam, że ten cykl będzie taki jak poprzednie. Nie ukrywam, że moje myśli są prawie całkowicie pochłonięte remontem i to dużo ułatwia 🤪
Dawdler34, Gorzkax33333 lubią tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
U mnie zero objawów, tylko wrażliwe sutki 😐🧑98'🧒97'
IO, PCOS
Tulę 🫂 chociaż na Twój ostateczny wynik czekam do poniedziałku ❤️Maalwii wrote:U mnie biało
Foggy, przykro mi 😔 a który dzień cyklu u Ciebie?
Gorzkax33333 to podobnie u mnie, nawet piersi mnie nie bolą 🤷Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia, 12:18
Gorzkax33333 lubi tę wiadomość
Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Ascofer
Olej z wiesiołka,
Inozytol,
Kwas foliowy metylowany,
D3 4000
Zioła Ojca Sroki 3
Lametta,
Ovitrelle,
Cyclogest,
Encorton,
Acard -
Kurcze te poczasiaki potrafią namieszać w głowie,emmac wrote:U mnie 2 dni temu biel, wczoraj poczasiak, dzisiaj biel, odstawiam proga.
a szkoda 😔 oby miesiączka szybko minęła 🫂🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia, 12:26
Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Ascofer
Olej z wiesiołka,
Inozytol,
Kwas foliowy metylowany,
D3 4000
Zioła Ojca Sroki 3
Lametta,
Ovitrelle,
Cyclogest,
Encorton,
Acard -
👑 J.ss, a ja tam bym była dobrej myśli, bo właśnie skoro tak się zadziało w jedną stronę, to w drugą też może, naprawdę tak myślę, no nie chce być inaczej.
👑 Gosik, późno je robisz, bo niby piszą żeby robić pomiędzy 10, a 20, ale w sumie nie wiem jaki to może mieć wpływ. Pytanie czy masz regularne cykle? Jak tak to bym częściej zaczęła robić jak zaobserwujesz też jakieś inne objawy, albo nawet dla sportu co drugi dzień robić żeby się upewnić. Za dużo zmiennych żeby coś doradzić bez pełnego obrazu sytuacji.
👑 Gorzka, no ale przecież dopiero implantacja przed Tobą, więc hamuj piętą z tym doszukiwaniem się objawów, oprócz tych progesteronowych 😝
J.ss, Gorzkax33333 lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Marcycha wrote:👑 J.ss, a ja tam bym była dobrej myśli, bo właśnie skoro tak się zadziało w jedną stronę, to w drugą też może, naprawdę tak myślę, no nie chce być inaczej.
👑 Gosik, późno je robisz, bo niby piszą żeby robić pomiędzy 10, a 20, ale w sumie nie wiem jaki to może mieć wpływ. Pytanie czy masz regularne cykle? Jak tak to bym częściej zaczęła robić jak zaobserwujesz też jakieś inne objawy, albo nawet dla sportu co drugi dzień robić żeby się upewnić. Za dużo zmiennych żeby coś doradzić bez pełnego obrazu sytuacji.
👑 Gorzka, no ale przecież dopiero implantacja przed Tobą, więc hamuj piętą z tym doszukiwaniem się objawów, oprócz tych progesteronowych 😝
Śluz od 3 dni rosciagliwy jeszcze nie Bój ale płodny jest chodziło mi bardziej o te wartości w premom przy jakiej wartości lepiej zacząć dwa razy dziennie robić by nie przeoczyc piku jak będę robić dwa razy dziennie zrobię o 16 pierwszy a drugi zostane przy tej godzinie bo piszą żeby o stałej godzinie je robić w następnym cyklu zrobię wcześniej do tej godziny 20 bo nie wiedziałam wcześniej -
26 dc 10 dpo, jutro jeszcze wezmę dupka i pojutrze decydujący testAmelia96 wrote:Tulę 🫂 chociaż na Twój ostateczny wynik czekam do poniedziałku ❤️
Foggy, przykro mi 😔 a który dzień cyklu u Ciebie?
Gorzkax33333 to podobnie u mnie, nawet piersi mnie nie bolą 🤷
Marcycha, Amelia96 lubią tę wiadomość
🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto, Euthyrox 50, Duphaston -
Ja mam odstawić za 6 dni więc czas jest🧑98'🧒97'