Ciąża po usunięciu przegrody w macicy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po zabiegu czuje się świetnie. Nie krwawiłam długo, podczas zabiegu miałam zaaplikowany żel. Zupełnie zapomniałam że miał być ale na wypisie że szpitala jest ujęte wszystko, żel również. Teraz w piątek na wizycie dowiem się może coś więcej. Ja na zabieg załapałam się jako pierwsza i wyszłam o 19:30 W tym samym dniu. Szkoda że się nie poznałyśmy. Ale swiat jest mały może jeszcze będzie okazja
wera 12 lubi tę wiadomość
Monia -
Moniccczka mnie Ludwin zaskoczyl strasznie swoja propozycja ze nastepnego dnia zrobi mi histero a nawet powiem szczerze nie bylam finansowo ani psychicznie na to przygotowana a teraz troche zaluje mialabym juz to za soba.Jak juz bedziesz po wizycie kontrolnej opiszesz prosze co mowil lekarz i co dalej bedzie czy bedzie zakladal te baloniki!? Na histero trzeba isc do konkretnego dnia cyklu? Jak wygladalo oplacenie zabiegu te 4900 placilas w szpitalu przed zabiegiem ?
Ja mam przegrode 17mm i polipa do usuniecia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 12:58
START 2014 ;( -
Werka nie,po to jest żel przeciwzrostowy aplikowany podczas zabiegu a potem baloniki.
wera histero czy laparo robi się po miesiaczce a przed owulacja,ja placilam dzień przed na Rakowickiej i dali mi fakturę i ją pokazywalam przy rejestracji w szpitalu razem z wynikami badan.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Dam znać po wizycie w piątek. Pan doktor operuje we wtorki i prosił abym zapisała się na zabieg w pierwszy wtorek po miesiączce. Ja też miałam przegrodę 17mm. Płaciła dzień wcześniej u niego w gabinecie i dostałam fv. Byłam na sis i zapłaciłam. Ale najpóźniej godzinę przed zabiegiem należy zapłacić na RakowickiejMonia
-
Magnosia wrote:Witam wszystkich,
straciłam swoje dzieciątko, to był 14 tydzień ciąży. Przyczyną mogła być przegroda w macicy. Uwidoczniono ją podczas USG. Niedługo mam konsultację w tej sprawie u specjalisty.
Zastanawiam się, czy któraś z Was przeszła zabieg usunięcia przegrody, a potem szczęśliwie zaszła i donosiła ciążę? Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tej sprawie.
Przeszukałam forum i zdaje się, że nie było wcześniej takiego tematu.
Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki
podobno przegroda może być przyczyną poronień ale nie musi. Lekarze nie chcą jej usuwać na zaś bo mogą zrobić się zrostymriabelka -
Moniccczka napisz mi prosze czy mialas gruba te przegrode pamietam jak pisalas ze mialas jak ja 17mm,moja jest szeroka i dzieli jame macicy na dwie czesci. Ile za wizyte skasowal i kiedy nastepny balonik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 12:36
START 2014 ;( -
Witajcie dziewczyny Ja miałam usuwaną przegrode rok temu w rzeszowie ale nie miałam żadnego żelu i baloników:(przegroda macicy
11.02.2017r. 1 IUI 15.03.3017r 2 IUI 14.04.2017r 3 iui
1 ivf :10dpt bhcg 92,64, 12dpt bhcg
LENKA 28.10.2018r 3170 55 cm
LIWIA 25.12.2020r 3640 59 cm