Ciąża po usunięciu przegrody w macicy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama07 wrote:Hej dziewczyny , mniej więcej w którym cyklu po zabiegu wasza miesiączka przestała być obfita ? U mnie już 4 cykl i nadal obficie..
Hej, jestem po 4 miesiączce od zabiegu - miesiączka jest trochę bardziej obfita niż przed zabiegiem, ale już się trochę „uspokoiło” - tzn. nie mam takiego krwotoku jak przy 1 czy 2 miesiączce po zabiegu. -
Kasia20 wrote:Dziewczyny ja trochę z innym pytaniem. Czy też po zakończeniu całego leczenia macie tak bolesne owulacje? Nie mam pojęcia czy to się może łączyć jakoś ale moje owulacje są tak bolesne,potrafi mnie kłóć jajnik nawet do miesiączki,medycznie wszystko ok,żadnych torbieli itd..
Hej, mnie nie bolą jajniki przy owulacji. -
Kasia20 wrote:Dziewczyny ja trochę z innym pytaniem. Czy też po zakończeniu całego leczenia macie tak bolesne owulacje? Nie mam pojęcia czy to się może łączyć jakoś ale moje owulacje są tak bolesne,potrafi mnie kłóć jajnik nawet do miesiączki,medycznie wszystko ok,żadnych torbieli itd..
-
-