Ciepło, herbatka i test ciążowy – kobiecy październik💛
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie że widać 🥳🥳♥️♥️Roma95 wrote:Proszę powiedzcie czy widzicie to samo co ja? Zdj po 5 min. Ja juz nie wierze oczom, no ale widać to na zdjeciu! Zawsze jak myślałam ze jest jakiś cień to na zdj nigdy nie było go widać. 11 dpo,
https://zapodaj.net/plik-kRdeDgt1wG
Roma95 lubi tę wiadomość
27 lata k
29 lat m
07.2022 - ciąża biochemiczna
12.2022 - prawidłowa ciąża
08.2023- zdrowa księżniczka
starania o rodzeństwo - od 09.2025 -
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze testowania! 🤞❤️
Roma, piękna kreska!
Ja wczoraj również mocno poczułam, że owulacja trwa - najpierw przed 14 mocny ból. Owulacja z lewego jajnika (potwierdzona na USG), pierwszy raz tak to czuję 😅 a od wieczora bóle jakby na okres. Infekcja też potwierdzona 😢 dostałam antybiotyk, który nie powinien nic zamieszać, gdyby jakimś cudem się udało w tym cyklu 🫣
Ounai, Roma95 lubią tę wiadomość
-
Roma, piekna kreska! Gratki!
Malwii, toz to niezla zachcianka o tej porze 😂
Ja jestem 6dpo, brak objawow jakichkolwiek, tylko po wstaniu pierwszy raz w zyciu poleciala mi krew z nosa, dobrze ze nie z innego miejsca 😅
Roma95 lubi tę wiadomość
👦🏼 2018
31 & 34
2cs -
Roma95 kreska piekna, aż miło 😎
Mnie mąż lekko zdenerwował, pik ♠️ wczoraj na teście owu, a on że zmęczony po pracy… i nie podziałaliśmy, a dziś w domu będzie ok 14 aj. 😬
Roma95 lubi tę wiadomość
Starania od : 10.2021
HyCoSy ✅
AMH 5.24 ng/ml
31.03 ⏸️ beta 6.53 🥳
03.04 ⏸️ beta 57 🥳
10.04 ⏸️ beta 2069 🥳
8 tydzień ciąży - 🖤 -
Jest czas, zdazycieMimiM29 wrote:Roma95 kreska piekna, aż miło 😎
Mnie mąż lekko zdenerwował, pik ♠️ wczoraj na teście owu, a on że zmęczony po pracy… i nie podziałaliśmy, a dziś w domu będzie ok 14 aj. 😬
MimiM29 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Wow Roma95 gratuluję 😁
Roma95 lubi tę wiadomość
💃🏼32🕺🏻30
Starania o 1 👶🏻od 08/25 - 4cs
💔 10/25
IO
Insulina 10.5 - cel 5
Ferrytyna 44 - cel 60
Wit D 27 - cel 50
Magnez 0.78 - cel 0,95
Suple: omega3, Q10, inozytol + kwas foliowy, magnez, Vit D, żelazo, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka -
Haha, mnie kot o 4 obudził, zachciało mi się siku to od razu zatestowalam. Na bete dziś nie mam szans, ale juz zapisałam sie na poniedziałek.
Póki co wie tylko najblizsza przyjaciółka i wy. Jutro mam z mężem randkę, to mu powiem - aczkolwiek zastanawiałam sie czy nie poczekać na betę, ale jutro mamy jedną z rocznic, nie ma lepszej okazji chyba 🥰
Ananabanana, Hari, Irynka lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Roma nie trzymaj go w niepewności, powiedz mu!
Mój przyszedł rano i mówi: wstawaj sikać!
Ale mój nie jest świadomy nawet w tym miesiącu, nie gadamy o tym 🤫 po tym jak w zeszłym gadał naprawdę głupoty, przez które ciężej mi było pogodzić sie z brakiem ciąży. Tak jest lepiej. Niestety, ale mam męża który nie potrafi za bardzo wspierać, po prostu nie jest nauczony. Na szczęście to jego jedyna duża wada 🤣 -
Jaki to los przewrotny, naprawdę zero objawów w tym cyklu, jedynie brzuch jak na @, i przeziębiona sie obudzialm 🫠
Dziewczyny, czekam na swoją parę! 🥰 trzymam kciuki za Was! 🍀🤞 -
Mów czego oczekujesz, co czujesz i czego potrzebujesz, w połogu będziesz tego potrzebować. To, że w domu rodzinnym się nie nauczył nie znaczy że się nie zmieniRoma95 wrote:Ale mój nie jest świadomy nawet w tym miesiącu, nie gadamy o tym 🤫 po tym jak w zeszłym gadał naprawdę głupoty, przez które ciężej mi było pogodzić sie z brakiem ciąży. Tak jest lepiej. Niestety, ale mam męża który nie potrafi za bardzo wspierać, po prostu nie jest nauczony. Na szczęście to jego jedyna duża wada 🤣
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Ounai wrote:Mów czego oczekujesz, co czujesz i czego potrzebujesz, w połogu będziesz tego potrzebować. To, że w domu rodzinnym się nie nauczył nie znaczy że się nie zmieni

Kochana staram się, naprawdę, nigdy nie powiedziałam mu "domysl sie", jasno i wprost mówię o moich potrzebach. Odchudzam sie, proszę go zeby nie przynosił slodyczy do domu, i ze to jest dla mnie ważne - "ale ja lubie jesc slodycze" no i ch*j. Mówie ze jak mu na coś narzekam to nie potrzebuje jego rad, tylko pocieszenia - działa na chwilę 🥲 naprawdę wspaniały człowiek, ale pod tym względem trudny. -
Roma gratuluję 🥹 Ja niestety wczoraj wieczorem dostałam @…😭 przepłakałam cały wieczór, więc rano spałam jak kamień i dobudziłam się przed 9 🙃 nie wiem ile miesięcy jeszcze tak wytrzymam, zła jestem na siebie i na cały świat że się nie udaje27👩🏻❤️🧑🏻31
Starania o pierwszą kruszynkę 🧸 od 03.2025 (9 cs ⏳)
👩🏻Hashimoto - TSH: 0,51 ✅ -> Euthyrox N25
Progesteron (8 dpo): 19.9 ✅
Prolaktyna (4 dc): 28.1 ⚠️ -> Cyclodynon
Ft4: 1,36 ✅
Owulacje potwierdzone u gin ✅
Endometrium po owulacji 13.1 mm ✅
Cytologia ✅
🧑🏻 Morfologia: 7% ✅
Ruchliwość plemników: 60%✅
Suplementacja:
👩🏻Neofolian, DHA+EPA, selen, magnez, B-Komplex, UroLact, wit. D
🧑🏻Pregna ON -
Atomówka, jak tam u Ciebie?Atomówka wrote:Jak tam reszta dziewczyn które miały dzisiaj testować? ☺️27👩🏻❤️🧑🏻31
Starania o pierwszą kruszynkę 🧸 od 03.2025 (9 cs ⏳)
👩🏻Hashimoto - TSH: 0,51 ✅ -> Euthyrox N25
Progesteron (8 dpo): 19.9 ✅
Prolaktyna (4 dc): 28.1 ⚠️ -> Cyclodynon
Ft4: 1,36 ✅
Owulacje potwierdzone u gin ✅
Endometrium po owulacji 13.1 mm ✅
Cytologia ✅
🧑🏻 Morfologia: 7% ✅
Ruchliwość plemników: 60%✅
Suplementacja:
👩🏻Neofolian, DHA+EPA, selen, magnez, B-Komplex, UroLact, wit. D
🧑🏻Pregna ON -
Roma95 wrote:Proszę powiedzcie czy widzicie to samo co ja? Zdj po 5 min. Ja juz nie wierze oczom, no ale widać to na zdjeciu! Zawsze jak myślałam ze jest jakiś cień to na zdj nigdy nie było go widać. 11 dpo,
https://zapodaj.net/plik-kRdeDgt1wG
Pewnie że widać! I to jaka krecha! 😍
Roma95 lubi tę wiadomość
-
Roma gratulacje!!! Wister bardzo mi przykro. Też ciężko mi z tym, że dostałam.
BĘDZIEMY walczyć w listopadzie. To ok czasem popłakać..❤️
Dziewczyny mam pytanie. Jeśli idę kontrolnie do ginekologa po skończonym okresie to czy jest sens zrobić ten progesteron dla lekarza, czy taki wynik nic nie powie i sens jest tylko 7 dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października, 09:16
Roma95 lubi tę wiadomość