Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Zimozielona wrote:23 więc wzrost o prawie 10:)
Jednak przysłowiowe „wyluzowanie” Tobie się przysłużyło 🤪🤣Zimozielona, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Cudownie!!! Gratulacje!!! 🥳🥳🥳"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Pati2804 wrote:Z kodem PREGLIFESANCO jest 10 % rabatu ponoć, doczytałam że na Nowa Genetyka albo na Diagnostyka
Bardzo dziękuję kochana 😘Pati2804 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Zimozielona wrote:Beta 42, przyrost 370%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2024, 18:54
-
Ja dzisiaj na obiad rosołek i mięsko gotowane z kurczaka, a na kolację zrobiłam tortille posmarowaną serkiem, na to ser żółty, szynka , ogórek, papryka i zawinęłam 🤤😁 planowałam zrobić placuszki jeszcze ale nie mam siły na razie 🙈 idę się położyć haha
elektro96, Speranza :), Zaczarowan, notsobadd, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Bardzo dziękuję kochana 😘
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Gratulacje, Kochana ♥️
Jednak przysłowiowe „wyluzowanie” Tobie się przysłużyło 🤪🤣
Elektro widzę, że Wasza wizyta u napro już w tym tygodniu, super ☺️☺️☺️ Czekam razem z Tobą, bo sama korzystałam z napro i przyniosło tę małą żabkę pod spodem 😄 Mam nadzieję, że w Waszym przypadku też efekt szybko się pojawi 🍀elektro96, Prezesoowa, Katsue lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Pati2804 wrote:Ja dzisiaj na obiad rosołek i mięsko gotowane z kurczaka, a na kolację zrobiłam tortille posmarowaną serkiem, na to ser żółty, szynka , ogórek, papryka i zawinęłam 🤤😁 planowałam zrobić placuszki jeszcze ale nie mam siły na razie 🙈 idę się położyć haha
Spoko Pati, jestem z tobą!planuje od tygodnia zrobić Murzynka 😂😂 i potem właśnie moje chęci kończą się na kanapie 🤭😘
Pati2804, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Elektro widzę, że Wasza wizyta u napro już w tym tygodniu, super ☺️☺️☺️ Czekam razem z Tobą, bo sama korzystałam z napro i przyniosło tę małą żabkę pod spodem 😄 Mam nadzieję, że w Waszym przypadku też efekt szybko się pojawi 🍀35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
@Zimozielona super! Bardzo się cieszę, piękny przyrost ♥️elektro96 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dropsik wrote:Ja w przyszły weekend chcę zrobić jagodzianki, jeśli będą na ryneczku u nas 🙏 Chodzą za mną drugi rok i może w końcu się uda zrobić 🤤 Akurat będą u nas moi rodzice to pomyślałam, że zaszaleję 😆
Mniam.. ślinka cieknie! 😋 Jagody u nas, dokładnie borówki, kosztują z 50 zł/kg 😭😭 -
Zaczarowan wrote:Spoko Pati, jestem z tobą!
planuje od tygodnia zrobić Murzynka 😂😂 i potem właśnie moje chęci kończą się na kanapie 🤭😘
Dropsik, Zaczarowan, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Ja w przyszły weekend chcę zrobić jagodzianki, jeśli będą na ryneczku u nas 🙏 Chodzą za mną drugi rok i może w końcu się uda zrobić 🤤 Akurat będą u nas moi rodzice to pomyślałam, że zaszaleję 😆
Pati2804, Speranza :), Dropsik, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Dropsik, Zaczarowan lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
-
elektro96 wrote:No właśnie jestem w szoku, że już mamy sezon jagodowy 😵💫 też szykuje się na zakup w przyszłym tygodniu 🤪 We wtorek rano zamierzam iść na targ, kupić jagody i ulepić pierogi. To jest totalnie mój smak lata ♥️ uwielbiam!
elektro96 lubi tę wiadomość