Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dropsik wrote:U nas na dzielni był jakiś straszny wypadek z udziałem pieszych. W tej ciąży to wszystko człowiek przeżywa razy dwa i nie może mi to teraz wyjść z głowy. Ciągle teraz czytam co i jak, dobrze że już w autobusie siedzę i jadę na to spotkanie to trochę się oderwę i rozerwę.
Kochana, rozumiem, mam to samo i od razu taka głupia myśl w głowie, że to mogło przydarzyć się mojej rodzinie... Ale tak nie można myśleć, bo idzie zwariować.
Odpręż się 😘 -
nick nieaktualny
-
Dropsik wrote:Gregorka w czwartek jesteśmy całym pociągiem 🤞🤞
Prezesowa, bardzo dużo tych objawów okresowych i warto sprawdzić. Oby lekarka ogarniała temat.
Suzie,ja myślę, że siostra Cię nie docenia jeśli chodzi o wiedzę 🤣
Speranza, masz rację z tym badaniem, ale ja też czytałam o tym dawno. Za moich czasów najlepsza metoda to była chyba tunelowa, robili tak w Invicta u nas w tamtym czasie. A teraz to może jeszcze coś nowego weszło, bo to na pewno się zmienia i rozwija.
Wiesz, moja siostra nie wie ile wiem 🤭 gdyby zaczęła pytać to mogłabym prelekcje jej zrobić 🤣
Dropsik lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Kupa okresowa 🙈 a u mnie było pojęcie „majtki okresowe” proszę powiedzcie, że tylko ja mam okresowa bieliznę 😂
Miałam takie majtki, to były zwykle te najgorsze, których nie będzie szkoda xD a teraz mam gacie okresowe z tymi wkładkami wszytymi.
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Vienna wrote:
Pięknie 😍 -
A ja dzisiaj zrobiłam makaron z pesto z przepisu Akademii. Mąż zachwycony, wszystko zjedliśmy 🤭
I odebrałam z paczkomaty nowy strój do ćwiczeń, jaram się 😍 w końcu dojrzałam do krótkiego topu. I przed chwilą zrobiłam sobie pseudo pilates w domu, bo mam nową matę. Oj pali pali 🤣
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Suzie ciekawe są te majty menstruacyjne ale boję się im zaufać 👀
-
To były zakupy spożywcze także nic ciekawego 🙈😅😘MummyYummy wrote:Naatepnym razem zwołam najazd ovusióstr 💪♥️
Udanych zakupów 😘 Pochwal się później, co złowiłaś 🥰 -
Liyss🧚🏻 wrote:Suzie ciekawe są te majty menstruacyjne ale boję się im zaufać 👀
Ja je używam od 3 dnia i są spoko. Na pierwszy dzień to musiałabym 3 pary mieć 🤣 -
Dzięki za kciuki! Jak zawsze nie zawiodły! Było usg ale nic na nim nie widać (jak dla mnie) I nie mam zdjęć oczywiście.
30.07 połówkowe, ale ten czas leci!
Słyszałam tylko serduszko i łożysko już na swoim miejscu.
Czekam na prywatną wizytę by zobaczyć małą.
@vienna 35tys kroków? Jak ty to robisz dla mnie 15 to już kosmos.
@suzie te gacie też mnie intrygują, zamierzam zakupić po porodzie, je się pierze ręcznie czy normalnie do pralki?
Leśneintro, Malinowysorbet, Prezesoowa, Paima, Vienna, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Melduję, że przeżyłam ten dzień. Nie było lekko ale już man to za soba 💪
@Mummy w pracy bałagan przez klientów 🙄
@Liyss rozumiem poczucie winy bo też tak mam, że jak za dużo zrzucam na męża to mam wyrzuty sumienia. Ale wiadomo, teraz masz taki okres że mąż myśli tylko o tym żeby o Ciebie dbać i napewno inaczej do tego podchodzi 😊
@Dropsik udanej zabawy! 😊
Oczywiście też mam gacie okresowe. Nawet moj chłop się nauczył je rozróżniać 🤣
Powiem Wam, że moja kreatywność mnie dzisiaj zaskoczyła xD miałam ochotę na pastę jajeczna a nie miałam bułek w domu. Postanowiłam zrobić do tego nalesniki 😆 powiem Wam, ciekawie to wszystko razem smakuje 😄

Eniana, Pati2804, notsobadd, Zaczarowan, Prezesoowa, Katsue, Dropsik, Vienna, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Jasne że mam okresową kupe i okresowe majtki 😅 są paskudne ale dobra 😅 Ja nie dawno wróciłam z koni, powiem wam że dzięki staraniom polubiłam sport, ogólnie, więc są jakieś plusy tego wszystkiego xd
Prezesoowa, Dropsik, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Eniana bardzo się cieszę że wszystko jest dobrze ❤❤
Malinowysorbet dobrze ze dałaś radę, teraz odpoczywaj 😊😘
Dropsik udanego spotkania ! 😘
Liyss ja też miałam okresowe majtki 😅 I nawet dres haha
Gregorka w czwartek będziemy pod kibelkiem z Tobą! ✊🍀😘
Ja mam zjazd , leżę I nie mam siły wstać, coś mnie dzisiaj boli podbrzusze cały dzień 😦 dlatego teraz już nic nie robię, mam to gdzieś! 🙈
Ciekawe jak ja rano wstanę na te badania... 😳🤯🥴 Na samą myśl nie chce mi się..
Malinowysorbet, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Ten z pesto z zielonego groszku? 🤔Suzie wrote:A ja dzisiaj zrobiłam makaron z pesto z przepisu Akademii. Mąż zachwycony, wszystko zjedliśmy 🤭
I odebrałam z paczkomaty nowy strój do ćwiczeń, jaram się 😍 w końcu dojrzałam do krótkiego topu. I przed chwilą zrobiłam sobie pseudo pilates w domu, bo mam nową matę. Oj pali pali 🤣♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Eniana wrote:Dzięki za kciuki! Jak zawsze nie zawiodły! Było usg ale nic na nim nie widać (jak dla mnie) I nie mam zdjęć oczywiście.
30.07 połówkowe, ale ten czas leci!
Słyszałam tylko serduszko i łożysko już na swoim miejscu.
Czekam na prywatną wizytę by zobaczyć małą.
@vienna 35tys kroków? Jak ty to robisz dla mnie 15 to już kosmos.
@suzie te gacie też mnie intrygują, zamierzam zakupić po porodzie, je się pierze ręcznie czy normalnie do pralki?
Najpierw ręcznie a potem do pralki bez żadnych płynów zmiękczających
Eniana lubi tę wiadomość
-
Malinowysorbet wrote:Melduję, że przeżyłam ten dzień. Nie było lekko ale już man to za soba 💪
@Mummy w pracy bałagan przez klientów 🙄
@Liyss rozumiem poczucie winy bo też tak mam, że jak za dużo zrzucam na męża to mam wyrzuty sumienia. Ale wiadomo, teraz masz taki okres że mąż myśli tylko o tym żeby o Ciebie dbać i napewno inaczej do tego podchodzi 😊
@Dropsik udanej zabawy! 😊
Oczywiście też mam gacie okresowe. Nawet moj chłop się nauczył je rozróżniać 🤣
Powiem Wam, że moja kreatywność mnie dzisiaj zaskoczyła xD miałam ochotę na pastę jajeczna a nie miałam bułek w domu. Postanowiłam zrobić do tego nalesniki 😆 powiem Wam, ciekawie to wszystko razem smakuje 😄

To wygląda jak coś co mąż mógłby zrobić xD
Malinowysorbet, Katsue lubią tę wiadomość
-
Majlen wrote:Ten z pesto z zielonego groszku? 🤔
Tak, tylko nie miałam zielonego groszku, więc użyłam zielonej fasolki 🙈
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH