Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
ellevv wrote:Dzisiaj raczej zamawiać będziemy. Po pierwsze chyba mam gorączkę a po drugie raczej do wieczora do domu nie wejdę bo wylaliśmy ten specjalny płyn wyrównujący podłogę 😮💨
A co się dzieje? Rozkłada Cię jakieś choróbsko?👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Malinowysorbet wrote:Cześć dziewczyny, chciałam tylko dać znać że żyje, ale możliwe, że bedzie mnie trochę mniej.
Od wczoraj mam straszliwego doła. Wczoraj wieczorem położyłam się spać i się rozpłakałam i nie mogłam uspokoić. Najbardziej szkoda było mi mojego męża bo nie wiedział jak mi pomóc...
Chyba ten strach robi mi taka czarna dziurę w głowie i ciągle mam tylko w myślach, że chyba coś nie tak, a co jeśli jest nie tak....ja wiem, że to robi mi moja głowa i hormony i pewnie nie powinnam tak mysleć ale no nie jest łatwo ...🥺🥺
Wysyłam Ci dużo wirtualnego wsparcia!!! 🫶🏻
Musi być dobrze 🤞🏻♥️
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Dropsik wrote:Ja miałam takie zrywy, że robiłam takie listy, a potem... Zapomniałam o nich 🤣🤣 Jakżeby inaczej 🥴
Jeny, ja też. Ale chyba kupię sobie przepisik albo chociaż taki kolonotatnik i pospisuję przepisy, bo to jest masakra. Nawet tych ebooków plodnosciowych mam multum, a korzystam z bardzo niewielkiej części i tylko szukam wiecznie czegoś 🙈
Dropsik lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Malinowysorbet wrote:Cześć dziewczyny, chciałam tylko dać znać że żyje, ale możliwe, że bedzie mnie trochę mniej.
Od wczoraj mam straszliwego doła. Wczoraj wieczorem położyłam się spać i się rozpłakałam i nie mogłam uspokoić. Najbardziej szkoda było mi mojego męża bo nie wiedział jak mi pomóc...
Chyba ten strach robi mi taka czarna dziurę w głowie i ciągle mam tylko w myślach, że chyba coś nie tak, a co jeśli jest nie tak....ja wiem, że to robi mi moja głowa i hormony i pewnie nie powinnam tak mysleć ale no nie jest łatwo ...🥺🥺
Kochana czy miało na to wpływ wizyta w Medicover?
Trzymaj się Sorbeciku 🫂🫂🫂 Jak potrzebujesz czasu, to oczywiście idź w zgodzie ze swoimi potrzebami. Wierzę, że z Kropeczkiem wszystko dobrze! 😚
-
Trzymam kciuki za Ciebie i Kropeczka 😘 czekamy na CiebieMalinowysorbet wrote:Cześć dziewczyny, chciałam tylko dać znać że żyje, ale możliwe, że bedzie mnie trochę mniej.
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Trzymaj się, wysyłam ciepłe uściski, niedługo się poprawi
-
Zapieram się, że to nie przez tą wizytę ale co siedzi w głowie to już co innegoZaczarowan wrote:Kochana czy miało na to wpływ wizyta w Medicover?
Trzymaj się Sorbeciku 🫂🫂🫂 Jak potrzebujesz czasu, to oczywiście idź w zgodzie ze swoimi potrzebami. Wierzę, że z Kropeczkiem wszystko dobrze! 😚,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Podświadomie na pewno o tym myślisz… nie da się odslyszec tych słów, które padły na wizycie…Malinowysorbet wrote:Zapieram się, że to nie przez tą wizytę ale co siedzi w głowie to już co innego
Tulam 🫂
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Rozkłada rozkłada od wczoraj. Wczoraj wstałam z bólem gardła a dziś czuję się jakby po mnie walec przejechał 🤣PCOS, cykle bezowulacyjne, nadwaga, wysokie TSH (4,34), 3 lata na AH, starania od 02.2024
🔹️09.12.2025 - 2927 gram, 36t+3d
🔹️11.11.2025 - 1979 gram, 32t+3d
🔹️09.10.2025 - 1166 gram, 27t+5d
🔹️14.08.2025 - 305 gram pannicy, 19t+5d, łożysko na przedniej ścianie
🔹️01.07.2025 - CRL 82.37mm, 82 gram, 13t+3d
🔹️27.05.2025 - CRL 19.41mm, 8t+3d
🔹️16.05.2025 - CRL 5.9mm
🔹️11.05.2025 - CRL 3.87mm, serduszko puka w rytmie cza-cza
🔹️27.04.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️26.04.2025 - dwie kreski ⏸️

🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Zaczarowan wrote:Co robicie na obiadek dziewczyny? ❤️
Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym 😁 i zaś spaghetti bolognese 😂
Zaczarowan, Dropsik, ultramaryna_, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Sorbeciku tulę mocno i wierzę, że będzie dobrze 🫂😘 eh te sprzęty o takiej słabej jakości nie powinny być dopuszczone do obiegu. Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz 🥹
-
Czemu nikt nie uprzedził, że w dorosłym życiu najcięższe jest wymyślanie obiadów 😂
Anonim1992 lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Czemu nikt nie uprzedził, że w dorosłym życiu najcięższe jest wymyślanie obiadów 😂
O taak! A jak się pytam mojego co chce na obiad to słyszę "mięso" lub "zupa"... no kuźwa 🤣
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
PCOS, cykle bezowulacyjne, nadwaga, wysokie TSH (4,34), 3 lata na AH, starania od 02.2024
🔹️09.12.2025 - 2927 gram, 36t+3d
🔹️11.11.2025 - 1979 gram, 32t+3d
🔹️09.10.2025 - 1166 gram, 27t+5d
🔹️14.08.2025 - 305 gram pannicy, 19t+5d, łożysko na przedniej ścianie
🔹️01.07.2025 - CRL 82.37mm, 82 gram, 13t+3d
🔹️27.05.2025 - CRL 19.41mm, 8t+3d
🔹️16.05.2025 - CRL 5.9mm
🔹️11.05.2025 - CRL 3.87mm, serduszko puka w rytmie cza-cza
🔹️27.04.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️26.04.2025 - dwie kreski ⏸️

🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Malinowysorbet wrote:Zapieram się, że to nie przez tą wizytę ale co siedzi w głowie to już co innego
Sorbeciku.. 🫂🫂🙁 Patrz na fakty, na poprzednim USG był inny obraz, a Medicover naprawdę ma kiepski sprzęt. Oczywiście nie ma co wypierać emocji, które Ci aktualnie towarzyszą, bo to nic nie da, ale wierzę Sorbeciku, że Maleństwo z Tobą jest 😚💜
-
ellevv wrote:Rozkłada rozkłada od wczoraj. Wczoraj wstałam z bólem gardła a dziś czuję się jakby po mnie walec przejechał 🤣
O nieee, teraz chyba sezon anginowy, oby to nie to…👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Malinowysorbet wrote:Zapieram się, że to nie przez tą wizytę ale co siedzi w głowie to już co innego
Przykro mi, że wizyta zasiała w Tobie takie wątpliwości i uczucia 😢
My wszystkie wierzymy, że będzie dobrze ❤️🥰
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH