Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
No super zdjęcie! Kolejne do rodzinnego albumu 😁. Ej. wyobrażacie sobie potem takie zdjęcie pokazać swoim pociechom jak podrosną? 😆.
Szkoda że ja nie mam takich zdjęć 'z dzieciństwa' 😀Dropsik, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶🏻od 2018 r.
nasz Cud 👼💔
Starania o kolejne👶🏻od 2023 r.
12/2024 8 tc. 👼💔 -
Prezesoowa wrote:A to ja zazdroszcze, bo nie potrafię nic znaleźć w lumpku, a tak bym chciała! Co do butów też mam pier.dolca, conversy uwielbiam. Jedne mam nawet z pierwszej randki z mężem i gdyby nie to, że niedoprane to bym dalej na co dzień w nich śmigała
Pozdrawiam 😂
Prezesoowa, notsobadd, MummyYummy, elektro96, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana nieodczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
Prezesoowa wrote:A to ja zazdroszcze, bo nie potrafię nic znaleźć w lumpku, a tak bym chciała! Co do butów też mam pier.dolca, conversy uwielbiam. Jedne mam nawet z pierwszej randki z mężem i gdyby nie to, że niedoprane to bym dalej na co dzień w nich śmigała
Ja mam swoje dwa ulubione i tylko tam umiem szukać 🤪
A conversy wrzucam do pralki co jakiś czas i są nówki. Tylko do suszarki nie polecam, bo kiedyś miałam buty a’la Ikea - dwa trampki w 6 częściach 😂Prezesoowa, Majuna, Malinowysorbet, MummyYummy, elektro96 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
@Dropsik super, ze u was ok ❤️ i udanych wakacji
Dropsik lubi tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:39
Prezesoowa, notsobadd, Dropsik, MummyYummy, Pati2804, KejtKa lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Majuna, mi postawili paczkomat na przeciwko bloku !!! U mnie właśnie dzisiaj wleciało zamówionko, bo wczoraj wypłatka była
Majuna lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs ❔🍀
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie (proszę 🙏)
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesowa, czytałam twój post o Twoim zdrowiu i wiedz, że ja tez się podpisuje pod tym co napisała reszta. Jesteś najjaśniejszym punktem tego wątku i wierzę, że dużo rzeczy jeszcze przed Tobą.
Prezesoowa, Majuna, Dropsik, Malinowysorbet, MummyYummy, elektro96, Leśneintro, Platynova55, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana nieodczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
.
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
.
Prezesoowa, grazka0022 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
Prezesoowa wrote:Dziękuję
To tak Wam jeszcze powiem, że dużo mnie to nauczyło i mam w sobie takie przekonanie, że dziecka chciałabym przede wszystkim nauczyć empatii. Generalnie to mam bliznę z tyłu głowy praktycznie od czubka do tej takiej wystającej kości gdzie kończy się szyja, a zaczynają plecy a że zrobił mi się bliznowiec no to wygląda to brzydko, a jak wyszłam ze szpitala to jeszcze miałam łysy łeb i tę paskudną dziurę, którą kazali mi wietrzyć. Miałam ten fobię przed ludźmi, bo spędziłam 2 miesiące na izolatce i mama mnie ciągała za sobą wszędzie, żebym się na nowo przyzwyczaiła do ludzi. I pamiętam, że jak stałam kiedyś w sklepie w kolejce z mamą to jakaś baba za mną zaczęła pyskować, że się mnie brzydzi i kto takiego potwora z domu wyprowadza było mi strasznie przykro, prawie uciekłam z tego sklepu, miałam z resztą więcej takich sytuacji, ale dojrzałam do tego, że to nie moja wina, a moją potworną bliznę kocham, bo dzięki niej żyję ale uważam, że trzeba ludzi uczyć więcej empatii, bo nie wiadomo jak ktoś inny by się zachował, może by więcej nie wyszedł z domu, kto wie. Generalnie, ludzie to chu.e
Jedyne co mam do powiedzenia na temat tej baby to: Ja pier... co za głupia pizdaPrezesoowa lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs ❔🍀
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie (proszę 🙏)
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesoowa wrote:Dziękuję
To tak Wam jeszcze powiem, że dużo mnie to nauczyło i mam w sobie takie przekonanie, że dziecka chciałabym przede wszystkim nauczyć empatii. Generalnie to mam bliznę z tyłu głowy praktycznie od czubka do tej takiej wystającej kości gdzie kończy się szyja, a zaczynają plecy a że zrobił mi się bliznowiec no to wygląda to brzydko, a jak wyszłam ze szpitala to jeszcze miałam łysy łeb i tę paskudną dziurę, którą kazali mi wietrzyć. Miałam ten fobię przed ludźmi, bo spędziłam 2 miesiące na izolatce i mama mnie ciągała za sobą wszędzie, żebym się na nowo przyzwyczaiła do ludzi. I pamiętam, że jak stałam kiedyś w sklepie w kolejce z mamą to jakaś baba za mną zaczęła pyskować, że się mnie brzydzi i kto takiego potwora z domu wyprowadza było mi strasznie przykro, prawie uciekłam z tego sklepu, miałam z resztą więcej takich sytuacji, ale dojrzałam do tego, że to nie moja wina, a moją potworną bliznę kocham, bo dzięki niej żyję ale uważam, że trzeba ludzi uczyć więcej empatii, bo nie wiadomo jak ktoś inny by się zachował, może by więcej nie wyszedł z domu, kto wie. Generalnie, ludzie to chu.e
Chciałam to jakoś skomentować, ale chyba zabrakło mi słow na takie ludzkie skur*ysynstwo…
A mi słów rzadko brakuje 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 15:27
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:I znalazłam klapeczki idealne, ale nie jestem aż tak opętana, żeby tyle za nie zapłacić teraz będę walczyć ze sobą, czy wysłać mężowi, który w poczuciu winy mi kupi, czy się opamiętać jak na dorosłą osobę przystało i dać se spokój
Wysyłaj mężowi i napisz, że chciałaś tylko zapisać na później 🤪 Daj spokoj z tą dorosłością, trzeba pielęgnować swoje wewnętrzne dziecko 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 15:28
elektro96, MummyYummy, Dropsik, Prezesoowa, KejtKa lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Majunka, ja ta koszule akurat kupiłam na Vinted, ale takie w wisienki i truskawki widziałam np. na Xanabutik albo caro_line 🥰
Ja jestem totalnie team zakupy przez internet… galerie mnie strasznie męczą, nie mam cierpliwości już do zakupów stacjonarnych. Ostatnie szukanie butów z mężem po sklepach mnie wypompowało totalnie 🤣Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:40
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔