Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prezesowa, wszystkie kiecuszki piękne 😊
Na obiad mam dzisiaj leczo, bo zrobiłam wczoraj na dwa dni.
A aktualnie siedzę na pedi. Stwierdziłam, że trochę relaksu należy mi się od życia… 😊
Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Pati2804, MagicznaNuta, Majuna lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
Maz miał wizytę o 10, ale miałam pełne ręce roboty, wiec dopiero się odzywam.
Niby lekarz zdziwiony, ze taki duży testosteron, powiedział „niby małe te jąderka, ale odpowiedz na stymulację bardzo duża” 🤪. Powiedział; ze lh i fsh poleciało na ryj, ze względu na zbyt duży przyrost testosteronu i teraz musimy go zbić i odbudować fsh. Wiec odstawiliśmy ovitrelle- to spoko, bo w sumie drogie dziadostwo, jak na 4x w miesiącu.
A clo i anastrozol czy jakoś tak mieliśmy co drugi dzień, a teraz po pół tabletki.
Maz hepi po wizycie, ja sama nie wiem, ale chyba może być 🤪
notsobadd, MummyYummy, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Gregorka, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Nam ostatnio najbardziej smakuje taki z lidlomixa, czyli z przesmażonym boczkiem i warzywami - seler, pietruszka, marchewka, cebula, czosnek. Z przypraw dodaje, co mi się nawinie 😁 zioła prowansalskie, bazylia, oregano, papryka słodka i ostra…Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny ale mam ochotę na spaghetti 🥹 robicie same sos czy jakieś kupne? Poproszę o przepis bądź polecajki gotowców 😁
grazka0022, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, Majuna lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
💁🏽
❌ hla-c C2
elektro96 wrote:Nam ostatnio najbardziej smakuje taki z lidlomixa, czyli z przesmażonym boczkiem i warzywami - seler, pietruszka, marchewka, cebula, czosnek. Z przypraw dodaje, co mi się nawinie 😁 zioła prowansalskie, bazylia, oregano, papryka słodka i ostra…
Super jest bolognese z lidlomixa 🥰
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Ja robię z passaty albo pomidorów krojonych z puszki. Do tego cebula, Czosnek i doprawiam do smakuLiyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny ale mam ochotę na spaghetti 🥹 robicie same sos czy jakieś kupne? Poproszę o przepis bądź polecajki gotowców 😁
Liyss🧚🏻, Dropsik, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny ale mam ochotę na spaghetti 🥹 robicie same sos czy jakieś kupne? Poproszę o przepis bądź polecajki gotowców 😁
U mnie cebulka na patelnię, na to mielone i czosnek przez praskę. Sól pieprz, zioła prowansalskie jak nie dla dzieci to z cayenne, jak mielone jest prawie podsmażone to dodaje czerwoną soczewicę na 2 minutki i zalewam pomidorami z puszki. Duszę z 15 minut. Na talerzu posypuję serem, lub (dla mnie smaczniej) płatkami drożdżowymi
Ja sobie jeszcze na moje wyciskam pół cytryny ale kocham kwaśne 😁
Liyss🧚🏻, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Brzmi to wszystko sensownie i tak jak lekarz powiedział, jest szybka reakcja to myślę że też spoko i uda Wam sie dopasowac odpowiednie dawki i leczenieChmurka21 wrote:Maz miał wizytę o 10, ale miałam pełne ręce roboty, wiec dopiero się odzywam.
Niby lekarz zdziwiony, ze taki duży testosteron, powiedział „niby małe te jąderka, ale odpowiedz na stymulację bardzo duża” 🤪. Powiedział; ze lh i fsh poleciało na ryj, ze względu na zbyt duży przyrost testosteronu i teraz musimy go zbić i odbudować fsh. Wiec odstawiliśmy ovitrelle- to spoko, bo w sumie drogie dziadostwo, jak na 4x w miesiącu.
A clo i anastrozol czy jakoś tak mieliśmy co drugi dzień, a teraz po pół tabletki.
Chmurka21 lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
A u mnie na obiad dziś też makaron,
ale carbonara 👩🍳🇮🇹
Prezesoowa, Malinowysorbet, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Pati2804, MagicznaNuta, Majuna lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny ale mam ochotę na spaghetti 🥹 robicie same sos czy jakieś kupne? Poproszę o przepis bądź polecajki gotowców 😁
Sama, ale to nic nadzwyczajnego. Zblendowane pomidory (ja mam od mamy, bo wekuje) i przyprawy według uznania + mięso mielone
Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Super informacja ♥️ dopasujecie dawkę i będzie ok!Chmurka21 wrote:Maz miał wizytę o 10, ale miałam pełne ręce roboty, wiec dopiero się odzywam.
Chmurka21 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
💁🏽
❌ hla-c C2
Ale to są naprawdę dobre wiadomości, najważniejsze ze reaguje na stymulację 😊
No i jego pozytywne nastawienie też jest ważne, wszystko idzie ku dobremu ♥️
Chmurka21, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesowa, poproszę o wpisanie w kalendarz na 23.05 - usg piersi ♥️
Prezesoowa, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?