Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ultramarynę pamiętacie??? Właśnie napisała na wątku miesięcznym o swoich dwóch kreskach
Pati2804, notsobadd, MummyYummy, Platynova55, Malinowysorbet, Zaczarowan, Paima, Dropsik, CoffeeDream, Gregorka, PaulaG, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
grazka0022 wrote:Mnie Prezesowa, jak zobaczysz to możesz mi wpisać @, bo właśnie przyszła niezapowiedziana 5 dni wcześniej 😓
No nie 🥺 -
Speranza :) wrote:Ultramarynę pamiętacie??? Właśnie napisała na wątku miesięcznym o swoich dwóch kreskach
Speranza :), CoffeeDream, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dziewczyny, niedługo każda z Was zobaczy swoje II kreseczki, wierzę w to 🍀✊😘Speranza :), grazka0022, MummyYummy, Malinowysorbet, Zaczarowan, CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Ultramarynę pamiętacie??? Właśnie napisała na wątku miesięcznym o swoich dwóch kreskach
Ooooo 😍😍😍😍Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny - bardzo Wam dziękuję za dzisiejsze trzymanie kciuków i pisanie mi na forum
To było przekochane i mocno mnie podnosiło na duchu
Wysyłam Wam każdej po buziaku (Tobie Prezesowa kochana też, bo wiem, że zaglądasz czasem)
Pati2804, notsobadd, Suzie, elektro96, MummyYummy, Platynova55, Malinowysorbet, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Chmurka21, Dropsik, CoffeeDream, PaulaG, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Sperenza, niesamowicie się cieszę twoim szczęściem, to tylko pokazuje, że zawsze się uda, u innych szybciej, u innych później, ale się udaje 😍😍
Pati2804, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Dziewczyny - bardzo Wam dziękuję za dzisiejsze trzymanie kciuków i pisanie mi na forum
To było przekochane i mocno mnie podnosiło na duchu
Wysyłam Wam każdej po buziaku (Tobie Prezesowa kochana też, bo wiem, że zaglądasz czasem)
Speranza :), elektro96, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Sperenza, niesamowicie się cieszę twoim szczęściem, to tylko pokazuje, że zawsze się uda, u innych szybciej, u innych później, ale się udaje 😍😍
Tak, głęboko w to wierzęZbuntowana lubi tę wiadomość
@grazka tulę za małpiszona 🫂🫂🫂
grazka0022 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Speranza :) wrote:Tak, głęboko w to wierzę
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Ogarnęłam stopkę. Idę odpocząć
Co za dzień...
elektro96, notsobadd, Pati2804, MummyYummy, Malinowysorbet, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Czy ktoś jeszcze zechce nas tak pięknie zaskoczyć kreseczkami? 😁
Pati2804, Speranza :), Liyss🧚🏻, Dropsik, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
ona jak była na bilansie i usłyszała, że ma iść na badania to w mig się blada zrobiła, ale dobrze, ze zrobiłyśmy bo wyszedł ten niedobór witaminy d3 ( 15) i wysokie tsh.
Nie wiem czy jej ten lęk choć trochę minie - nie wyobrażam sobie co będzie później jak np. będzie w ciąży.
Ja od dzieciaka mdlałam... w kościele najczęściej. Z powodu krwi i zębów mdlałam nawet w przedszkolu... minelo jak w wieku 18 lat musialam badac tarczycę co miesiąc a potem w wieku 20 lat starania o dziecko..... takze trzymam kciuki za córkę.MagicznaNuta lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Ja biorę ostatnie witaminy na dziś i chyba zrobię podejście do Brigertonow 😁 może uda mi się nie zasnąć skoro spałam w dzień 🙈
Zaczarowan, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Czy ktoś jeszcze zechce nas tak pięknie zaskoczyć kreseczkami? 😁
W planach widzę jeszcze 3 szanse w tym miesiącu, chyba że ktoś jeszcze wyskoczy z partyzanta 🤪
Chociaż AnitaK się dawno nie odzywała, więc niewiadomo czy to aktualneelektro96, Dropsik lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Speranza dołączam do grona tych którym pojawiła się łezka w oku czytając Twoje wiadomości 😍
Speranza :), Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Oj chwilkę mnie nie było, a tu tyle czułości ❤️❤️ Cieszę się mega Speranza, teraz sobie odpocznijcie..🥰 gratuluje jeszcze raz kochana! 🫂🫂🫂
Speranza :), Zbuntowana, MagicznaNuta lubią tę wiadomość