Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie pokażę zdjecia bo sie wkurzyłam że pewnie wadliwy test i wywaliłam go od razu no ale czekam w miarę spokojnie na okres. Stwierdziłam że przed terminem już nie będę testować. Czyli jak się nie pojawi to jakoś po niedzieli zatestuję ponownie :)cały czas mnie piersi okrutnie bolą, przez 2 tyg tak mocno że zwariować już idzie. poza tym zero objawów ani na okres ani na ciążę.EdytaPe
-
nick nieaktualnyJa zaczęłam nowy cykl i zobaczymy czy coś się wykluje przestałam mierzyć temp. jeśli cykl zostanie 28 dniowy to wiem mniej więcej kiedy owulacja i po prostu trzeba się starać i być dobrej myśli Nie chcę już wariować na tym punkcie.
Edyta23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam jestem z rocznika 92 staramy sie 4 miesiace.przez dwa dni plamienie myslalam ze implatacyjne. Wczoraj test negatywny w 12 dpo. A dzis lekie krwawienie.caly czas mdlosci wymioty rano. Itd. A dzis do tego jeszcze zmiana nastrojow raz placze raz sie smieje bez powodu. Moj cos powie i gdzie powinno byc dobrze to ja placze. .A on tylko sie zemnie smieje...niewiem co o tym myslesc
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Jestem nowa tutaj i tez jestem rocznik 91.
Ja niestety w marcu 2013 miałam lyzeczkownie bo jajeczko obumarlo... po tym starałam się caly rok 2013 zajść w ciaze jednak nie przyniosło to zadnych rezultatow. Od stycznia dalam sobie spokoj, a teraz postanowiłam znowu zacząć I dokładnie kontrolować swój cykl:) Mam nadzieje ze w tym roku uda mi się zajść pozdrawiam wszystkich. -
nick nieaktualnyWitam Dziewczęta
Ja też rocznik 91!
W tej chwili zaczynam 3cs.Starania przyspieszone ze względu na pcos, które nie jest jeszcze w 100% potwierdzone. W przyszłym tyg mam wizytę u gin to się wszystko okaże.
Jak tam u Was staraczki?
Gratulacje dla wszystkich ciężaróweczek :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny