Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Halo??
Co to taka cisza???
ja jestem cały czas na Bromku i do tego od 3 dni biorę CLO. w przyszłym tygodniu idę na monitoring, zobaczymy co się okaże.
po bromku dostałam okropną wysypkę.... na twarzy tragedia01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tyśka głowa do góry, może już niedługo Ja strasznie sie zdziwilam jak za pierwszym razem sie nie udalo, no bo jak to? czemu? przeciez wszystko bylo dograne... Niestety w tym cyklu juz wiem ze wcale dograne nie jest i ze pewnie tak latwo nie pojdzie. Poza tym jak na tym forum widac malo komu od razu sie udaje, nawet jak nie ma jakis wiekszych problemow. Tak wiec prosze o usmiech W koncu kiedys i na nas pora przyjdzie!
-
Witam sie i ja :> Rocznik 91, 3 miesiące po ślubie rozpoczynamy działania
Jak na razie przebadałam się u różnych lekarzy i mam niedoczynność tarczycy, która mogła mi te starania wydłużyć. Wiem za wczasu, że mogłam mieć frustracje, problemy i schizy :> Teraz leczymy się i czekamy na maleństwo
A co do małej aktywności to faktycznie nasz rocznik jeszcze dzieci zbytnio nie planuje, widzę to po swoich przyjaciółkach. Mało która za mąż wyszła, niektóre stawiają na karierę , studia ... ja zrozumiałam, że nie ma nic bardziej piękniejszego i wartościowszego niż takie maleństwo i odkładanie go w czasie może później skutkować leczeniem . A im wcześniej zaczniemy tym wcześniej skończymy Głowy do góry maleńkie, będziemy matkami w 2016r. ! Ja głęboko w to wierzę )anusia24 lubi tę wiadomość