X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Bąbelki
Odpowiedz

Czerwcowe Bąbelki

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś poszłam na 3cią i ostatnią bete :) wyniki przed 15:)
    Zostawiam wam duuużoooo wirusków!!! bierzcie ile chcecie!!
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    A w planach mam dziś odpoczynek na działce bo jutro znow praca:( i tak oby do wtorku ^^

kmb, coffee, nataliano lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem 8dpo i juz mnie korci żeby testa robić ale za wcześnie nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja wczoraj testowałam - falstart (za wcześnie) no i pełen negatyw na allegrowym :/ no cóż, coś mi się wydaję, że załapię się na testowanie w lipcu :/

• coffee Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti wyniki wieczorem dopiero i boje się jak nie wiem, a do tego chyba trochę się zestresowalam, bo przed laboratorium musiałam się zatrzymać, bo mnie tak zaklulo serce, że myślałam że padne na miejscu ;-) hehe Nie korci Cie doti, żeby zrobić już? ;-)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • coffee Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maialenn zaczekaj lepiej ze 4 dni jeszcze bo będziesz się potem stresowac tak ja... Chyba że będziesz mieć szczęście i zobaczysz tak szybko 2 kreseczki :-)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze korci i to nawet nie wiesz jak. Ale specjalnie nie mam w domu testów bo bym swirowala.. dzisiaj kupie kilka w aptece i zobaczymy co wyjdzie chociaż z popołudnia może wyjść lipa...

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti a ty ile dzień po jesteś?

• PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coffee, Agnesia - trzymam kciuki za wyniki bety :) Agnesia, ja też dziś poszłam na 3cią, ostatnią betę :D Hehe, robimy to samo cały czas!

Doti, nie rób testu po południu, lepiej jutro z rana! Po co się dołować niepotrzebnie, może Ci nic nie wyjść nawet jeśli jesteś w ciąży.

Trzymam kciukisay za resztę czerwcówek a wy potrzymajcie za moją betę plis!

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• coffee Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie doti a ja miałam z jakichś 20 i mam już tylko 12 ;-) to bardzo dobry pomysł nie mieć w domu zapasu hehe Już się nie mogę doczekać wieści od Ciebie :-) oczywiście wiadomo jakich ;-)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • coffee Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    coffee, Agnesia - trzymam kciuki za wyniki bety :) Agnesia, ja też dziś poszłam na 3cią, ostatnią betę :D Hehe, robimy to samo cały czas!

Doti, nie rób testu po południu, lepiej jutro z rana! Po co się dołować niepotrzebnie, może Ci nic nie wyjść nawet jeśli jesteś w ciąży.

Trzymam :-)

xnw4s65g22n4tloi.png
    18.05.15 (*) Irenka
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maialenn wrote:
    Doti a ty ile dzień po jesteś?

Na dzisiaj mam termin :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba dupa wyszła.. Lekko zaczynam plamic :-( dam znać jutro co tam mi wyszło...

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Gratuluję zafasolkowanym :) Landryneczka przenieś mnie na 23.06 :)

Justine M lubi tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mi chyba w tym cyklu pomoglo siemie lniane mielone,
    do owu pilam 2 lub 3 kubki dziennie- 1łyzeczke taka z gorka zalewalam 3/4 szkl wrzatku pilam jak wystyglo, po owu 1 szkl pilam,

w 1 cyklu nie pilam siemienia, serduszkowalam codziennie i nic,

w 2 cyklu serduszkowalam tez codziennie ...

pozdrawiam i 3mam kciuki za was :)

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam to szczęście że moją kreseczke zobaczyłam już 9dpo i stresowałam si,ę jeszcze bardziej żeby okresu nie dostać:( dziś już jestem spokojniejsza, ale latałam do ubikacji jak szalona:)
    Dziewczyny w rossmannie Check&Go na promocji:) oraz testy owulacyjne jak dobrze pamiętam to też:) Ja to przez tą prace w rossmannie to nie mogę się oprzeć tym różnym pokusą :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze ja zrobilam poprostu za wcześnie bo w sumie jeszcze 5 dni jak nie więcej do okresu: \

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:

Ja za Ciebie w takim razie też trzymam kciuki! też jutro zaczynasz 6tydzień ?

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja codziennie odliczam do testowania :) jeszcze 6 dni i zobaczymy. Jakoś mam zle przeczucia. W domu czekają trzy różne testy do wykonania :P kupiłam nordtest, pre-test i quixx. Jeszcze nie wiem który pójdzie na pierwszy rzut :P

Agnesia lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    I koniec złudzeń, proszę wpisać @ i życzę powodzenia reszcie dziewczyn :)

przykro mi ściskam ;*

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miszkaaa wrote:
    Ja codziennie odliczam do testowania :) jeszcze 6 dni i zobaczymy. Jakoś mam zle przeczucia. W domu czekają trzy różne testy do wykonania :P kupiłam nordtest, pre-test i quixx. Jeszcze nie wiem który pójdzie na pierwszy rzut :P
    Nordtest fajny test! :D Mi wyszedł najtańszy Facelle z ładną widoczną kreską:)

‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ