Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dziś poszłam na 3cią i ostatnią bete wyniki przed 15:)
Zostawiam wam duuużoooo wirusków!!! bierzcie ile chcecie!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A w planach mam dziś odpoczynek na działce bo jutro znow praca:( i tak oby do wtorku ^^kmb, coffee, nataliano lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doti wyniki wieczorem dopiero i boje się jak nie wiem, a do tego chyba trochę się zestresowalam, bo przed laboratorium musiałam się zatrzymać, bo mnie tak zaklulo serce, że myślałam że padne na miejscu hehe Nie korci Cie doti, żeby zrobić już?
-
nick nieaktualny
-
coffee, Agnesia - trzymam kciuki za wyniki bety Agnesia, ja też dziś poszłam na 3cią, ostatnią betę Hehe, robimy to samo cały czas!
Doti, nie rób testu po południu, lepiej jutro z rana! Po co się dołować niepotrzebnie, może Ci nic nie wyjść nawet jeśli jesteś w ciąży.
Trzymam kciukisay za resztę czerwcówek a wy potrzymajcie za moją betę plis! -
PeggyOlsen wrote:coffee, Agnesia - trzymam kciuki za wyniki bety Agnesia, ja też dziś poszłam na 3cią, ostatnią betę Hehe, robimy to samo cały czas!
Doti, nie rób testu po południu, lepiej jutro z rana! Po co się dołować niepotrzebnie, może Ci nic nie wyjść nawet jeśli jesteś w ciąży.
Trzymam kciukisay za resztę czerwcówek a wy potrzymajcie za moją betę plis!
Trzymam -
dziewczyny mi chyba w tym cyklu pomoglo siemie lniane mielone,
do owu pilam 2 lub 3 kubki dziennie- 1łyzeczke taka z gorka zalewalam 3/4 szkl wrzatku pilam jak wystyglo, po owu 1 szkl pilam,
w 1 cyklu nie pilam siemienia, serduszkowalam codziennie i nic,
w 2 cyklu serduszkowalam tez codziennie ...
pozdrawiam i 3mam kciuki za wasJustine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam to szczęście że moją kreseczke zobaczyłam już 9dpo i stresowałam si,ę jeszcze bardziej żeby okresu nie dostać dziś już jestem spokojniejsza, ale latałam do ubikacji jak szalona:)
Dziewczyny w rossmannie Check&Go na promocji:) oraz testy owulacyjne jak dobrze pamiętam to też Ja to przez tą prace w rossmannie to nie mogę się oprzeć tym różnym pokusąJustine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:coffee, Agnesia - trzymam kciuki za wyniki bety Agnesia, ja też dziś poszłam na 3cią, ostatnią betę Hehe, robimy to samo cały czas!
Trzymam kciukisay za resztę czerwcówek a wy potrzymajcie za moją betę plis! -
Jagah wrote:I koniec złudzeń, proszę wpisać @ i życzę powodzenia reszcie dziewczyn
przykro mi ściskam ;*Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnymiszkaaa wrote:Ja codziennie odliczam do testowania jeszcze 6 dni i zobaczymy. Jakoś mam zle przeczucia. W domu czekają trzy różne testy do wykonania kupiłam nordtest, pre-test i quixx. Jeszcze nie wiem który pójdzie na pierwszy rzut