Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti87 wrote:Proszę narazie nie wywalac mnie z listy... Jutro idę na betę i zobaczymy co wyjdzie...
Powodzenia - trzymam kciuki!
Kiedy będziesz miała wynik?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Kochana Landryneczko dziękuje za dopisanie!
Proszę przesuń mnie na 23, bo po poronieniu mi sie wszystko przesunęło i wg Ovu 23 czerwca
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
Ja tez lapie wiruski. Bylam dzisiaj w aptece wykupić receptę i juz prawie kupiłam test ciążowy o większej czułości ale ostatecznie sie powstrzymałam. Tak bym juz chciala wiedzieć.Jakos wytrzymam do środy bo w domu czkają normalne testy
Doti a co z mojego wykresu wywróżysz?Justine M lubi tę wiadomość
-
Ja tez łapie wirusy:) dzis na ulicy szlam za kobieta w zaawansowanej ciąży i głęboko wdychałam powietrze żeby i mnie złapało jutro mam 4 dni do terminu @ i zrobię z rana test, bardzo bym chciała żeby pokazała sie choć blada kreska!
Ściskam Was Dziewczyny!!!!Justine M lubi tę wiadomość
-
Doti87 oby oby!! :-p
Dawno nie miałam tak bolesnej owulacji. wczoraj wieczorem myślałam że padne, dwie nospy forte wziełam.Mój mąż myślał że coś złego się ze mną dzieje hyhy Chodzić nie mogłam. To moja pierwsza owulacja z piciem leku inofem, może to przez to.
Dziś lekko boli, więc pewnie wczoraj była owu
asiaes moja koleżanka ostatno była w pracy nas odwiedzić - w ciąży. Ocierałam się o nią, a jak wyszła to sobie usiadłam na taborecie gdzie siedziała - sama stwierdziłam, że to już psychoza -
miszkaaa wrote:Ja tez lapie wiruski. Bylam dzisiaj w aptece wykupić receptę i juz prawie kupiłam test ciążowy o większej czułości ale ostatecznie sie powstrzymałam. Tak bym juz chciala wiedzieć.Jakos wytrzymam do środy bo w domu czkają normalne testy
Doti a co z mojego wykresu wywróżysz?
Miszka ja na wykresach się nie znam... Jakoś wewnętrzne przeczucia mam po prostu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny