Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny U mnie jeszcze 7 dni do testowania, znając życie będzie się dłużyyyyło, że hej. Ale tak profilaktycznie nie dźwigam i się nie przemęczam coby nie zaszkodzić przy ewentualnym zagnieżdżeniu. Wkurzona jestem, bo akurat w tym cyklu mierzenie temperatury by się przydało ale śpię tak beznadziejnie w nocy, że nie da się jej mierzyć. Budzę się po kilka razy w nocy i mam głupie sny, dziś np, że podpisywałam papiery rozwodowe
Justine M lubi tę wiadomość
-
No i nie zrobiłam dzisiaj bety bo i tak wyniki bym miała w poniedziałek popołudniu.... Więc to jest bez sensu... Idę w poniedziałek rano i już... Oby coś tak wyszło..
A wrzucam fotę testu:
Widać drugą kreskę... ale nie cieszę sie narazie.. na spokojnie...
Boje się dziewczyny cieszyć... Oby wyszło że się udało... Trzymajcie dalej kciukasyMaialenn, miszkaaa, Justine M, Agnesia, Emilia77, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:No i nie zrobiłam dzisiaj bety bo i tak wyniki bym miała w poniedziałek popołudniu.... Więc to jest bez sensu... Idę w poniedziałek rano i już... Oby coś tak wyszło..
A wrzucam fotę testu:
Widać drugą kreskę... ale nie cieszę sie narazie.. na spokojnie...
Boje się dziewczyny cieszyć... Oby wyszło że się udało... Trzymajcie dalej kciukasy
GRATULACJE!!!!! jesteś w ciąży ;*Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku