Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzi robiłam test i wyszła mi bardzo cienka i blada kreska, albo raczej nitka! Nie wiem czy to tez sie liczy ale po cichu myśle ze narobiłam tyle testów i nigdy nie było takiego śladu a teraz cos sie jednak pojawia! Ale staram sie bardzo spokojnie podejść do tego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja widze kreske:))) po cichu gratulacje:) ja kupilam sobie bobotest strumieniowy, nie wiem czy on dobry czy nie..ogolnie wole plytkowe, a nie bylo. Jutro moj 11 dpo mniej wiecej, bo nie waidomo kiedy byla owulacja. Pewnie nic nie pokaze bo troche wczesnie...no ale nie wytrzymam. Pod koniec przyszlevo tyg mam dostac okres. Zatestuje jutro i pod koniec tyg jak planowalam.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro idę, potem powtórze w środę i na piątek na 21.30 zarejestrowalam się do mojego ginekologa. Wiem o tym ze za wcześnie, nic nie zobaczę. Ale dla spokoju wole pójść klinikę juz odpuszczam bo tam na monitoring byłam a wracam do mojego, niestety 300 bierze za konsultacje położnicza ale ma świetny sprzęt i podejście.
Jak miałem podejrzenie wirusa HPV i juz myślałam że raka mam to od razu położył mnie w ciągu kilku dni w szpitalu na pobraniu Próbki i na badaniach. I jemu ufam dlatego do niego tuptam w piątek hihihihihihihihi -
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:No i nie zrobiłam dzisiaj bety bo i tak wyniki bym miała w poniedziałek popołudniu.... Więc to jest bez sensu... Idę w poniedziałek rano i już... Oby coś tak wyszło..
A wrzucam fotę testu:
Widać drugą kreskę... ale nie cieszę sie narazie.. na spokojnie...
Boje się dziewczyny cieszyć... Oby wyszło że się udało... Trzymajcie dalej kciukasy
Gratuluję Ci serdecznie!!! oby beta pięknie przyrastała, a na testach coraz wyraźniejsza krecha się pojawiała
U mnie też 7my cykl starań i mam cichuteńką nadzieję, że będzie również szczęśliwy
Justine M lubi tę wiadomość