Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
GRATULUJACJE WSZYSTKIM KTORYM SIE UDALO
Ja testuje od paru dni. Oczywiscie jedne kreski wychodza. Bole jajnikow nie daja spokoju. Tylko nie wiem czy to nie efekt uboczny lutki Pierwszy cykl z nia walcze. Ze wzgledu na zakrzepice odsuwalismy jej podanie. Kiedy ANA wyszly - i cytometria w normie to wlaczylysmy. Prosze dziewczynki trzymajcie mocno kciuki za ostateczne testowanie w PIERWSZA ROCZNICE naszego slubu. -
miszkaaa wrote:Gdyby okazało się że dzisiejszy test z meeega bladziochem nie kłamał to ja lapie sie na 28 luty
ja bledziocha widzę, jutro zrób test na pewno będzie juz dobrze widoczna kreskaPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Po wczorajszej nitce na teście zrobiłam dzis dla pewności jeszcze jeden tym razem bobo test strumieniowy wiec 10, i nic nawet bladziochem nie ma. Jutro termin @ a brzuch juz od kilku dni mnie boli wiec to pewnie nie ciąża a okres idzie, nie wiem tylko skąd ta dobrze widoczna nitka na tym teście wczoraj. Ściskam Was
Doti87 trzymam kciuki za betę, ja dzis jednak nie pójdę bo chyba nie ma sensu. -
U mnie NIC..negatyw. Mialam ciche nadzieje ze pokaze sie chociaz jakis cien cienia cienia..a tu bialo jak nic. Powtorze test w srode i czekam na okres...kurcze no mam lekka podłamke;)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Dziewczyny nie daje mi spokoju kwestia tych moich testów, skoro na teście o czułości 25 miałam wczoraj druga kreskę która widzialyscie na zdjęciu to jakim cudem dzis na teście o czułości 10 nic nie wyszło nawet cień cienia? Macie jakas teorie na to?
-
nick nieaktualny
-
asiaes wrote:http://zapodaj.net/4cd7831f6772f.jpg.html
czy Wy też widzicie te kreske czy ja już mam psychozę?