Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
kochana jeszcze za wcześnie, nie wiem czy nie ze 2 dni, czuły test 10 najlepiej też użyćPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Kobietki duzo mlecznego papkowatego sluzu. Co to moze byc? Test z dzus - ale dopiero 6dpo luteine biore na noc a sluz pojawia sie w ciagu dnia. Do tego calutki czas kluja jajniki i ciagnie podbrzusze.
-
nick nieaktualny
-
straciatella trzymam kciuki za piękny pęcherzyk!
bizona mi 10dpo pokazał się cień cienia taki, że trzeba było się dopatrzyć. dzisiaj 11dpo też cień ale jakby odrobinę lepiej widoczny, a dopiero beta pokazała groszka!
Alicja, Ja nie mam żadnych objawów poza lekkim ciągnięciem w podbrzuszu, jakby w pachwinie czy coś. A śluz to bardziej zwalam na luteinę
-
wynik bety : 70,31:)
Takżę dziewczyny UWAGA UWAGA bo przesyłam też wiruski i mi się ładnie zarażać żebym zobaczyła więcej bąbelków :
%%###$$$$%^%^&&%^&()()*^$#$%$^&*()$#%^&*(*&%#$@%^*&()(*&%$#^&*
i jeszcze popsikam na was aby bardziej was zarazić : AAAPSSIK AAAPSSSIKKKnataliano, kmb, Katarzyna87, A.Kasia, bizona, motylek1909, Izoleccc, Emilia77, Aggusia21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:wynik bety : 70,31:)
Takżę dziewczyny UWAGA UWAGA bo przesyłam też wiruski i mi się ładnie zarażać żebym zobaczyła więcej bąbelków :
%%###$$$$%^%^&&%^&()()*^$#$%$^&*()$#%^&*(*&%#$@%^*&()(*&%$#^&*
i jeszcze popsikam na was aby bardziej was zarazić : AAAPSSIK AAAPSSSIKKK -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny serdecznie gratuluję świeżo zafasolkowanym
U mnie dziś 5dpo, boli mnie brzuch (macica??) - nie wiem jak to określić i od czasu do czasu kłuje mnie prawy jajnik...
Zgaga mnie męczy od wczoraj...
Ta temperatura taka trochę kiepska chyba...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:29
-
nick nieaktualny