Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa chyba niepotrzebnie zaczęłam mierzyć tą temperaturę. W tym cyklu kiepsko śpię, więc wcześniej nie mierzyłam bo codziennie budziłam się o innej porze i po kilka razy w nocy. A od trzech dni mierzę i wygląda to średnio. Wiem, że tu mają jeszcze sporo do gadania inne czynniki bo np przedwczoraj bardzo późno się położyłam i temp mierzyłam może nawet nie po 4 h snu, dodatkowo po powrocie z łazienki. Dziś z kolei szczerze powiedziawszy nie wiem o której mierzyłam bo obudziła mnie burza, więc zmierzyłam i położyłam się spać. Chyba nawet na zegarek nie spojrzałam. Podłamałam się trochę przez to mierzenie Już bym chciała, żeby była sobota.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, Miszkaaa czekam na wyniki Bety
Asiaes zrób Betę! Testy testami, nie są nieomylne -
A Kasia temperaturę mierzymy zawsze o tej samej porze, nie można wstać siku k potem mierzyć, należy to zrobić od razu po przebudzeniu po min 3h snu.
Dziewczyny zrezygnujcie z testów o czułości 10, szkoda kasy i nerwów na nie. Czasami pokazują ciążę a jej nie ma bo np zaczyna się robić torbiel (która z @ zejdzie) lub nie pokazują nic mimo że ciąża jest. -
O ile jutro nie przyjdzie @ to pójdę na betę bo wlasnie zrobiłam sobie jeszcze raz test tej samej firmy której był ten mój wczorajszy pozytywny i to na dodatek nie z porannego moczu i widać blada druga kreskę.
A czy któraś z Was ma moze jakies większe pojęcie jak w takiej bardzo wczesnej ciąży ze sportem? Bo ja chodzę regularnie na spinning co prawda przez ostatni tydzień nie byłam ale dzis znow mam trening i obawiam sie czy na dzień przed ewentualna @ to nie jest niebezpieczne. -
asiaes wrote:O ile jutro nie przyjdzie @ to pójdę na betę bo wlasnie zrobiłam sobie jeszcze raz test tej samej firmy której był ten mój wczorajszy pozytywny i to na dodatek nie z porannego moczu i widać blada druga kreskę.
A czy któraś z Was ma moze jakies większe pojęcie jak w takiej bardzo wczesnej ciąży ze sportem? Bo ja chodzę regularnie na spinning co prawda przez ostatni tydzień nie byłam ale dzis znow mam trening i obawiam sie czy na dzień przed ewentualna @ to nie jest niebezpieczne.
Jeśli kobieta uprawiała sport przed ciążą w jej początkowych etapach nie powinien zaszkodzić. Należy się jednak ograniczać, nie forsować i nie przemęczać. W organizmie zachodzą teraz duże zmiany.
Warto mieć na uwadze, że nie należy popadać w skrajności. Położyć się na kanapie i tylko leżeć przez kolejne 9mc (oczywiście nie mówię o ciążach zagrożonych). -
miszkaaa wrote:Hej!
Mam wynik bety 69,52!
Serdeczne gratulacje!!!
asiaes:
tuz przed i w czasie @lepiej hamowac sie z mega wysilkiem, coś lżejszeszgo bo spinning za bardzo winduje heart rate, pozdrawiam i trzymam kciuki!
Może te 10 za krótko trzymalaś w.. bo moje conajmniej 10sek trzeba moczyć a w instrukcji nie pisza, tylko to pisza na stronie z której kupiłamPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
A ja dziś byłam na monitoringu i mój duży pecherzyk który miał być torbiela okazał się być...... dorodnym pecherzykiem i pięknie pękł hihi lekarz stwierdził że możliwe, że ten inofem spowodował tak dorodnego pecherzyka. Mam nadzieje ze coś z tego będzie! Od razu mam już lepszy dzień :p gratulacje wszystkim zafasolkowanym! !
miszkaaa, nataliano lubią tę wiadomość
-
asiaes wrote:Dziewczyny nie daje mi spokoju kwestia tych moich testów, skoro na teście o czułości 25 miałam wczoraj druga kreskę która widzialyscie na zdjęciu to jakim cudem dzis na teście o czułości 10 nic nie wyszło nawet cień cienia? Macie jakas teorie na to?
-
Alicja92 wrote:Kobietki duzo mlecznego papkowatego sluzu. Co to moze byc? Test z dzus - ale dopiero 6dpo luteine biore na noc a sluz pojawia sie w ciagu dnia. Do tego calutki czas kluja jajniki i ciagnie podbrzusze.
Poczekaj cierpliwie jeszcze chociaż 5 dni
Ja taki sluz miewałam i przed @ i teraz też mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 12:02
Justine M lubi tę wiadomość
-
ja ze 3 cykle takie miałam, bialy śluz, mnóstwo, mega upławy i dzidzi nie było.
Mało tego jak zafasolkowałam to śluzu kremowego w ogóle nie było
także reguły nie maPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:A Kasia temperaturę mierzymy zawsze o tej samej porze, nie można wstać siku k potem mierzyć, należy to zrobić od razu po przebudzeniu po min 3h snu.
Dziewczyny zrezygnujcie z testów o czułości 10, szkoda kasy i nerwów na nie. Czasami pokazują ciążę a jej nie ma bo np zaczyna się robić torbiel (która z @ zejdzie) lub nie pokazują nic mimo że ciąża jest.
Katarzyna87 wiem, w poprzednim cyklu tak mierzyłam ale wtedy w ogóle owulacji nie było. A w tym cyklu jak mam potwierdzoną owulację to cuda mi się dzieją w nocy i nie mam jak mierzyć Chciałam teraz tak z ciekawości pomierzyć, żeby zobaczyć czy coś z tego cyklu będzie ale niepotrzebnie to zrobiłam bo wyniki pomiaru do niczego się nie nadają a tylko się zdenerwowałam. Nie mierzę już, po co kombinować. Dzisiaj cały dzień kłuje i pobolewa mnie w lewym boku, coś tak jak jajnik, no nie idzie wytrzymać...
Miszkaaa gratulacje Szczęśliwy ten czerwiec, tyle dziewczyn już zafasolkowało -
Potrzebuje iskierki nadziei;) mozecie zerknac na moj wykres? Wiem ze nie prowadze pomiarow..ale mam mniec jeszcze nadzieje i testowac pozniej? Cykle mam roznie..od 27-30 max. Wiem ze nadzieja umiera ostatnia, ale myslalam ze juz moglby sie pokazac cien cienia dzis;) poza tym do d.. dzien dzis w pracy mam zly humor i chcialam sie troszke pozalic...
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec