Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm zawsze wmawiałam sobie dziwne objawy a teraz w pachwinach miałam takie rozpychanie się ciągnięcie.. Czułam jak by tam coś się działo.. A tak to nic więcej..Zero bólów brzucha,jajników czy piersi tez mi się nie zmieniły.
Ale narazie jeszcze nic pewnego...Straciatellaa lubi tę wiadomość
-
Ja będę testować w czerwcu raz jeszcze 30.06
Byłam na monitoringu i są 3 piękne pęcherzyki, więc w poniedziałek dostanę zastrzyk i ostatniego dnia brania dupka mam zrobić betę. Trochę kiepsko, bo tsh mi podskoczyło i szybko mi zwiększył dawkę euthyroxu, bo jest cień szansy, że może się coś uda w końcu.Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
Doti i Kada - gratuluję!!!
A Ty Kada się chyba nie nastawiałaś na starania tylko na nowe pigułki - mam rację?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Landryneczka wrote:Doti Kada gratulacje
dziewczyny co nie dają znać co u nich po co się zapisujecie jak nawet nie napiszecie czy @ czy II kreski? Ja szukam potem po wykresach
Dzięki kochana.. Ale dopóki mi beta tego nie powie to nie wierzę w to jeszcze -
Doti87 wrote:Miszka ale chyba widzę ta druga lekko różowa kreskę coo?
Ale widzę ze ty dopiero na 17 masz termin to i tak szybko zrobiłaś tesciora -
nick nieaktualnymiszkaaa wrote:No jest cień cienia dlatego jeszcze powtórzę test. No poprostu nie wytrzymałam dluzej i musiałam Zrobić tego sikańca. Teraz proszę o kciuki żeby to nie byl fałszywy alarm
Mój pierwszy test 9dpo też tak wyglądał ale je zrobiłam chyba 2 wtedy bo nie wierzyłam -
Agnesia wrote:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymaj więcej wirusów żebyś dobrze się zaraziła:)
Mój pierwszy test 9dpo też tak wyglądał ale je zrobiłam chyba 2 wtedy bo nie wierzyłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiszkaaa wrote:Biorę ile wlezie! ja tez nie wierzę, ale na razie cierpliwie czekam do środy dopiero wtedy powtórzę test i jak będzie ładny pozytyw idę na betę
-
Widzę ze pink test wiele dziewczyn okłamał. Dobrze, ze kupiłam inne. Kusi mnie beta, ale jeszcze postaram sie poczekać. Chociaż nie wykluczam ze jadąc jutro do pracy skręcę do laboratoriom bo u mnie decyzja przychodzi nagle, tak samo bylo dzisiaj z tym testem
-
Doti87 wrote:Hmm zawsze wmawiałam sobie dziwne objawy a teraz w pachwinach miałam takie rozpychanie się ciągnięcie.. Czułam jak by tam coś się działo.. A tak to nic więcej..Zero bólów brzucha,jajników czy piersi tez mi się nie zmieniły.
Ale narazie jeszcze nic pewnego... -
nick nieaktualny