Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynoooo a ja jutro dołączam do za przeproszeniem zamałpowanych ,już plamię na brązowo ,czyli przylezie 4dni wcześniej niż poprzednio i mam nadzieje że chociaż będzie normalna trochę ciągną plecy i brzucho ehhh...
ale nowy cykl nowa nadzieja na luzie oczywiścieinessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:noooo a ja jutro dołączam do za przeproszeniem zamałpowanych ,już plamię na brązowo ,czyli przylezie 4dni wcześniej niż poprzednio i mam nadzieje że chociaż będzie normalna trochę ciągną plecy i brzucho ehhh...
ale nowy cykl nowa nadzieja na luzie oczywiście
MOja mama juz twierdzi ze za duzo o tym myslę tak samo mój mąż że nic tylko gadam owulaja test owulacja nazwał mnie cyt"jaśnie Pani owulacja"
Kochana Samirko ten cykl będzie Twój;)trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 19:16
samira, kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to może kup ten czuły test , wydaje mi sie ze mogłabys już zrobić lub iśc na betę ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 19:24
;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
"juicca
MOja mama juz twierdzi ze za duzo o tym myslę tak samo mój mąż że nic tylko gadam owulaja test owulacja nazwał mnie cyt"jaśnie Pani owulacja"
Kochana Samirko ten cykl będzie Twój;)trzymam kciuki[/QUOTE]"
mi też mówią, że za dużo myśle i wiecie co w następnym cyklu sie wyłączam... zero mierzenia temp, sprawdzania owulki i wszystkiego co podobne... luz totalny musze sie czyms zajac poprostuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 19:32
kaarolaa, juicca, inessa lubią tę wiadomość
-
a ja wracam do mojego pytania czy to jest normalnie że mnie strasnzie boli prawy jajnik @ jeszcze nie ma a jakbym była w ciąży czy jajniki bolą jeszcze nigdy mnie tak nie bolały straszny bół nawet wyprostować sie nie moge tylko chodze pochylona
inessa lubi tę wiadomość
-
NO tak trzeba wyluzować
w pierwszą ciąże zaszłam bez mierzenia temperatury testów owulacyjnych...a test zrobiłam jak @ 4 dni nie przychodziła
dziewczyny od jutra tez nie mierzę temperatury
;oniqa to czekamy na dobre wiesci w sobotę , ja liczę że się zazieleni Twój wykresiksylvia, ;oniqa, kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość