Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:a ja wracam do mojego pytania czy to jest normalnie że mnie strasnzie boli prawy jajnik @ jeszcze nie ma a jakbym była w ciąży czy jajniki bolą jeszcze nigdy mnie tak nie bolały straszny bół nawet wyprostować sie nie moge tylko chodze pochylona
inessa lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:a ja wracam do mojego pytania czy to jest normalnie że mnie strasnzie boli prawy jajnik @ jeszcze nie ma a jakbym była w ciąży czy jajniki bolą jeszcze nigdy mnie tak nie bolały straszny bół nawet wyprostować sie nie moge tylko chodze pochylona
;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
Bardzo Wam dziękuję za wszystko
;oniqa, Konwalia, Mikusia2, samira, inessa, Klif, Iwka, Brava, weronika86 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Kochane nadrobiłam dzisiejsze wpisy i tu taka smutna wiadomość Jedyne co mogę napisać w tej sytuacji, że ktoś na górze tak zdecydował. Widocznie tak miało być... Choć to małe pocieszenie. Emilka WSK jesteśmy z Tobą i razem z Tobą przeżywamy te trudne chwile w Twoim życiu.
kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka WSK wrote:Bardzo Wam dziękuję za wszystko
Bardzo mi przykro kochana. Może marne to pocieszenie teraz ale ja kilka lat temu miałam dokładnie tak samo jak ty i wyobraź sobie, że już w kolejnym cyklu udało mi się zajść znów w ciążę i donosiłam. Czyszczenie miałam 01.06 potem normalny okres no i już od 06.07 miałam liczoną ciążę. Jak już trochę dojdziesz do siebie to mam nadzieję, że tobie się szybciutko znów udaEmilka WSK, inessa, Konwalia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylvia wrote:ja mam 5 dni do @ i bolą mnie jajniki i brzuch...
inessa, sylvia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a u mnie jeszcze co najmniej 4 dni do @ ale pierwszy raz od czasu okresu dojrzewania rozbolały mnie piersi, szczególnie po bokach każde naciśniecie boli a jak nie dotykam to cały czas je czuje, znów pewnie fałszywe nadzieje...
inessa lubi tę wiadomość