Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eunika wrote:póki co to wygląda, że wczoraj była...
eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:co wczoraj???????????????????????????????????????????? kur... znowu przegapiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szlak by to trafił ale ze mnie gapa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikusia2, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:jesteś niemożliwa tempka tak wskazuje ale może się wszystko zmienić jeśli 2 następne temperatury będą wyższe tzn że raczej owu była wczoraj ale wiesz... to tylko wyliczenia, równie dobrze może jutro drastycznie spaść i wtedy pewnie jutro będzie. napisałam to co widać teraz ale tempka potrafi płatać figle
eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:ja zawsze myślałam, że owu jest jak jest skok tempki.!
Mikusia2, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMikusia2 wrote:bo ja sobie w tej mądrej główce ubzdurałam, że chce mieć chłopca bo córcie już mamy i czekam jak ta pi... na owulacje bo PODOBNO wtedy jest największa szansa na synusia...
-
Mikusia2 wrote:bo ja sobie w tej mądrej główce ubzdurałam, że chce mieć chłopca bo córcie już mamy i czekam jak ta pi... na owulacje bo PODOBNO wtedy jest największa szansa na synusia...
kaarolaa, Mikusia2, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeunika wrote:tak Kochana, podobno większa szansa jest na chłopca gdy będziesz serduszkować jak najbliżej owulacji bo wtedy 'słabeusze' przetrwają ale po ovu to nawet superplemnik nic nie zdziała
Mikusia2, eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:a ja stosuje metode serduszkowanie od 10 do 16 dc rano i wieczorem. mozna powiedziec, ze dwa razy sie to sprawdziło...
-
dzieki dziewczyny za odpowiedzi, ja właśnie poszłam do niego na monitoring a on mi z taki tekstem wycjechał, normalnie bóle owulacyjne mam zawsze 20 dnia cyklu on mówi, że to nie możliwe, w lipcu biore urlop i postaram się zrelaksować, wezme leki któr mi przepisał, jak tak dalej będzie to w sierpniu ide do innego lekarza. ja tego lekarza mam na miejscu, ale chyba jednak wróce do danwgo do krego dojerzam 50 km ale kobitka zna siena rzeczy... jescze raz dzieki nie płataąłm bo pomyślałam o znajoych któr bez problemu zaszły tylko zła jestem że teraz mi z takimi tekstami wycjechał, a jak w kwietniu była i mówiłam że ma 32 dniowe cykle to nic nie powiedział...
inessa lubi tę wiadomość
sylwia1808