Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Nigiri przytulam i bardzo mi przykroNigri wrote:Melduję że standardowo biel. Powiem wam że bardziej niż smutno jestem wkurzona, tak bardzo wkurzona że to tyle trwa.🫤
daj sobie czas na te emocje 🫂
aaandzia, Nigri lubią tę wiadomość
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
Domi ^^ wrote:Hejo😃 coś mnie tknęło, zrobiłam test i ⏸️ ♥️♥️♥️
Jak widać musiałam zagościć na forum, żeby to się wydarzyło🙈
Gratulacje ♥️😀
Domi ^^ lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Dziewczyny ściskam za biele...🫂🫂 Macie prawo do emocji, przeżyjcie to tak jak potrzebujecie. Każda kolejna biel boli bardziej, ale niech nadzieja nigdy nie zgaśnie. 🤗
🌸 Domi- ale mocne wejście w wątek! 🤭 Gratulacje! 😉
Dziewczyny w trakcie/przed owulacją- owocnych działań! 🤞🤞🤞
Anna_30, Maalwii, Domi ^^ lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Domi gratulacje! Który dpo? Pokaż fotkę, lubię oglądać pozytywy 😅🤣
Tulę za biele, może jeszcze coś się wydarzy, trzymam mocno kciuki!
Mnie już mega kusi zrobienie testu, ale to mega wcześnie 😅 ale brajan dzialaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca, 10:34
aaandzia, Domi ^^ lubią tę wiadomość
-
Tulę za biele 🫂
🌼 Domi miło Cię widzieć! Gratuluję dwóch kreseczek! Później wpiszę je do kalendarza, mam trochę do nadrobienia ☺️
🌼 AnaHope ja biorę estrogeny (konkretnie estrofem mite) przez cały cykl - zaczęłam w drugiej połowie poprzedniego cyklu. Lekarz Ci przepisał czy skąd pytanko?
Domi ^^, Nigri lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Dziewczyny, ja dziś miałam testować, ale że wczoraj byłam kontrolnie na badaniach krwi to przy okazji zrobiłam betę i nooo bliska zeru. Pewnie siknę jeszcze jutro na test dla pewności przed odstawieniem duphastonu, ale raczej nie mam na co liczyć💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
aaandzia wrote:Przytulam
Melduje, że u mnie też biel
U mnie sytuacja w maju była taka, że 05.05 dostałam @ i jak nigdy trwała ona tylko 3/4 dni. Potem lecieliśmy na wakacje, a że ja panicznie się boje to wywołałam to u mnie chyba przyspieszona @. Po powrocie z wakacji od razu poszłam do gina i było to 19.05 i on widział, że pęcherzyk jest i możemy działać. Tylko że 20.05
Dostałam normalnie jak zawsze @ na pełnej 🤷🏻♀️ więc nie wiedziałam jak liczyć 🤦🏻♀️
Działaliśmy na ślepo więc może w czerwcu będę jeszcze testować , głupie to strasznie i dzisiaj też zamiast się wkurzać to po prostu było mi przykro 😞
Ściskam 🫂 oby następny cykl był już bardziej „standardowy” 🤞😊 robisz testy owulacyjne?
Tofuszka dla Ciebie też uścisk 🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca, 10:48
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Gratulacje! 💥Domi ^^ wrote:Hejo😃 coś mnie tknęło, zrobiłam test i ⏸️ ♥️♥️♥️
Jak widać musiałam zagościć na forum, żeby to się wydarzyło🙈
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia, 7/8w) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Ale przynajmniej dobre wieści też są, bo TSH spadło do 1.44 więc super ❤️Kompotlinka wrote:🌸 Tofuszko przykro mi... 🫂
To samo co my wszystkie - brajana 😂xSmerfetkax wrote:Czy ktoś mi powie co ja miałam w głowie robiąc test w 8dpo? 🤦🏽♀️👀
Tofuszka cały czas trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca, 10:56
Nikaaa_, Kompotlinka, Nigri, MiśkaK lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r -
Policzyłam tak mniej więcej i można mnie wpisać na testowanie 18.06 😊
Dziewczyny tulę mocno za biele ❤️🩹
Tofuszka, Nigri lubią tę wiadomość
M 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,02 ✅
Ferrytyna: 29,39 ⬆️
Prolaktyna: 19,01 ✅
Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅
Czekamy na.. ⏸️🥹❤️ -
Czy tylko ja mam wrażenie, że wszyscy wokół są w ciąży? Kolejni znajomi z dzidzią na pokładzie 🫣
Elgenda, Nigri, Madzialenka95 lubią tę wiadomość
• 25 lata| PCOS| brak owulacji bez stymulacji| Hashimoto |AMH 5,81|
• starania od stycznia 2025
• dobra odpowiedź na letrozol+ovi
• mąż - 29 lat | astenospermia| morfo 2%| HBA 87%| DFI 3%| HDS 10%
• kariotypy ✔️| wymazy ✔️| krew✔️
• czerwiec stymulacja do In Vitro (Invimed Kato)
• lipiec punkcja -
Anabbit wrote:Dosłownie przed chwilą mówiłam mężowi, że jesteśmy razem na wątku i że testujesz za dwa dni xDDD
Ja tam liczę na to że znowu spotkamy się po fioletowej stronie 😅🌸
Do moich brajanowych objawów można zaliczyć tkliwe piersi i wyższy puls 🤣
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tule za biele ❤️
Domi gratulacje! 🎉
Starania o rodzeństwo od 06.2026
👩 niedoczynność tarczycy - Letrox
👨🦱 cukrzyca typu II - Siofor 500
15.06.2026 - TSH 1,68
24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06
15.04.2021 Piotruś ♥️ -
oj taaak ostatnio moja kuzynka urodziła - pamiętam jak oznajmiała w zeszłym roku, że jest w ciąży, a ja byłam w lutealnej i miałam myśli o tym, że jak dobrze pójdzie to na imprezach rodzinnych nasze dzieciaczki będą miały swoje towarzystwo. Ostatnio z facebooków się dowiaduję, że starzy znajomi oczekują dzieciątka i też mam takie ech.. Oczywiście życzę im wszystkiego dobrego, ale też bym chciała być po tamtej stronie w końcuZula18 wrote:Czy tylko ja mam wrażenie, że wszyscy wokół są w ciąży? Kolejni znajomi z dzidzią na pokładzie 🫣
Myślę że to taki efekt że po pierwsze bardziej się zauważa, a po drugie - to ten wiek, gdzie więcej ludzi decyduje się na dzieci, więc łatwiej o ciąże w bliskim otoczeniu. Jakoś w szkole średniej miałam kilka koleżanek w ciąży i nie zazdrościłam hahah
Nikaaa_, Nigri lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r