Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
ale prezent na Dzień Taty! Gratulacje !
Nigri lubi tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
kurde za kilka dni mam urodziny, i to będzie 10dpo, byście testowały? czy lepiej poczekać na planowany dzień @ ?
będziemy też na urlopie wtedy..i bardzo bym chciała zrobić sobie prezent..na pewno rozumiecie, ale obawiam się, że jak będzie biel, to będzie załamka i ciulowy dzień urodzinowy.
Co byście zrobiły?👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
08.03.2026 - ⏸️
04.04.2026 - 0.51cm 💔
Dawdler34 wrote:kurde za kilka dni mam urodziny, i to będzie 10dpo, byście testowały? czy lepiej poczekać na planowany dzień @ ?
będziemy też na urlopie wtedy..i bardzo bym chciała zrobić sobie prezent..na pewno rozumiecie, ale obawiam się, że jak będzie biel, to będzie załamka i ciulowy dzień urodzinowy.
Co byście zrobiły?
Ja uważam że to zły pomysł, kiedyś testowałam w urodziny męża i było mi bardzo przykro jak prezent mi nie wyszedł. Lepiej nie robić sobie presjiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca, 14:29
Dawdler34, Kompotlinka, Nigri, askowe lubią tę wiadomość
Starania od 04.2025
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto, cechy adenomiozy
🤷🏻♂️35 lat
OAT
Fragmentacja 26%
07.26 IVF (Gonal F, Orgalutran) ⏳ -
no właśnie się tego obawiam..bo i tak będą "ciężkie", cały czas myślę, że miałam być na przełomie 5-6mies ciąży..
i i tak jest trudno
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
08.03.2026 - ⏸️
04.04.2026 - 0.51cm 💔
Dawdler34 wrote:no właśnie się tego obawiam..bo i tak będą "ciężkie", cały czas myślę, że miałam być na przełomie 5-6mies ciąży..
i i tak jest trudno
Zaplanuj sobie test na jakiś inny dzień i postaraj się skupić na innych rzeczach w urodziny 😊 dla swojego komfortu.
Dawdler34 lubi tę wiadomość
Starania od 04.2025
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto, cechy adenomiozy
🤷🏻♂️35 lat
OAT
Fragmentacja 26%
07.26 IVF (Gonal F, Orgalutran) ⏳ -
Ja bym poczekała 😊 szczególnie że 10dpo test może wyjść fałszywie ujemny, a szkoda żebyś psuła sobie humor w urodzinyDawdler34 wrote:kurde za kilka dni mam urodziny, i to będzie 10dpo, byście testowały? czy lepiej poczekać na planowany dzień @ ?
Co byście zrobiły?
Kompotlinka, Dawdler34, Nigri lubią tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Anabbit jestem mega wzruszona 🥹
Gratulacje dwóch kresek! W końcu coś się ruszyło 🫢 przytulam też za wszystkie biele!
Mniej mnie tu ostatnio, ale podczytuję was na bieżąco ☺️ ja wczoraj ruszyłam z owulacjami, liczę że jutro będzie pik, bo w weekend idziemy na wesele i chcę tam być z czystą głową 😅
Tofuszka lubi tę wiadomość
-
Ja miałam urodziny wczoraj, miałam robić betę ale czekam do jutra na test żeby nie dowiadywać się w urodziny czy dzień taty.
miesiąc temu też przeczesałem Dzień Mamy żeby nie psuć sobie humoru
polecam
Dawdler34, mommytobe lubią tę wiadomość
🥺2026 -

Dziewczyny, możecie spojrzeć na mój wykres? 😅 Kompletnie nie wiem, jak go interpretować.
Początkowo byłam przekonana, że owulacja była około 15 dc, ale później temperatura spadła i teraz zastanawiam się, czy jednak nie była dopiero około 21 dc. Aplikacja też zaznaczyła ją później i już sama zgłupiałam.
Pytam też dlatego, że jeśli owulacja była w 15 dc, to ten cykl raczej mogę już spisać na straty. Natomiast jeśli faktycznie była około 21 dc, to pojawia się jeszcze nadzieja. ❤️
Jak Wy to widzicie? Bardziej obstawiałybyście 15 dc czy 21 dc? I kiedy w takiej sytuacji najwcześniej testowałybyście? -
Gratulacje 💖Anabbit wrote:Wracam po długiej nieobecności. Czytałam was na bieżąco po nocach, ale miałam ostatnio emocjonujące dni. Moja pierworodna w niedzielę skończyła roczek 🥹🥹🥹 a od wczoraj mamy adaptację w żłobku.
Wczoraj rano sikałam dla sportu i była totalna biel, więc dziś nie miałam wielkich oczekiwań. A tu niespodzianka i to całkiem wyraźna.

Zaleciałam o 11 do labu oddać krew na betę i proga. Czekam jak na szpilkach na wyniki, bo chce dorzucić test mężowi do prezentu na dzień ojca, ale wolałabym już znać wynik bety.
Kupiłam jeszcze pinka i planuje za jakieś 2 godzinki siknąć i sprawdzić czy tam będzie chociaż cień widoczny. -
Obstawiam 21-22 dc no i testowałabym pewnie na przełomie czerwca/lipca. Ja miałam owu właśnie 20.06 i generalnie ustawię sobie testowanie na 2.07 (ale pewnie i tak zatestuję wcześniej z ciekawości).Aenu wrote:

Dziewczyny, możecie spojrzeć na mój wykres? 😅 Kompletnie nie wiem, jak go interpretować.
Początkowo byłam przekonana, że owulacja była około 15 dc, ale później temperatura spadła i teraz zastanawiam się, czy jednak nie była dopiero około 21 dc. Aplikacja też zaznaczyła ją później i już sama zgłupiałam.
Pytam też dlatego, że jeśli owulacja była w 15 dc, to ten cykl raczej mogę już spisać na straty. Natomiast jeśli faktycznie była około 21 dc, to pojawia się jeszcze nadzieja. ❤️
Jak Wy to widzicie? Bardziej obstawiałybyście 15 dc czy 21 dc? I kiedy w takiej sytuacji najwcześniej testowałybyście?
A jak inne objawy u Ciebie? Śluz nie podpowiedział Ci dni płodnych w okolicy 18-19 dc?💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
KamilaAnt2026 wrote:Ahh no to wiesz o czym mówie

Mam nadzieje ze i na nas przyjdzie pora. W zeszlym vyklu nawet troche obraziłam sie na forum, bo mialam wrazenie że nowe osoby przychodza i zaraz odchodza i ja ciagle w tym samym miejscu. Ale juz mi przeszlo i wiem że jest nas wiecej i musimy miec wiecej cierpliwosci 🫂
Wielokrotnie sie obrazalam, ale potem wracalam albo mniej sie udzielalam i tak w kolko 😂
Na pewno na nas przyjdzie tez pora 🩷
Nigri, KamilaAnt2026, Ounai lubią tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol ✔️
Czynnik męski ❌ -
Anabbit gratuluje😁
Dawdler ja bym poczekała na jakiś spokojny dzień a skupiła się na świętowaniu 🙂
Aenu dziwny ten wykres wygląda jakby znów ci temperatura rosła. A miałaś tego 15dc jakieś inne objawy owulacji albo po 15dc?
Dawdler34 lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Wiecie co też zgłupiałam już organizm mi jakieś figle płata. Od trzech dni mam dziwne objawy typu bol miesiączkowy, puchnę, drażliwi i płaczliwy że mnie człowiek, puchną mi piersi objawy trochę jak przed miesiączką. Tylko to wszytko jest dziwne bo jeszcze owulacji nie miałam, cykle mam długie po wprowadzeniu symptomów aplikacja zmieniła mi na dzisiaj dzień owulacji (miało być za 5dni) ale w sumie nie czuje tak jak zwykle żeby miała być. Śluzu też nie ma płodnego 🤔
Czyżbym przegapiłam owulacje? Może się coś na maksa przestawiło przyspieszlo?🤔
Jak ja nie lubię takich sytuacji😕PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Gratulacje ♥️♥️♥️♥️Anabbit wrote:Wracam po długiej nieobecności. Czytałam was na bieżąco po nocach, ale miałam ostatnio emocjonujące dni. Moja pierworodna w niedzielę skończyła roczek 🥹🥹🥹 a od wczoraj mamy adaptację w żłobku.
Wczoraj rano sikałam dla sportu i była totalna biel, więc dziś nie miałam wielkich oczekiwań. A tu niespodzianka i to całkiem wyraźna.

Zaleciałam o 11 do labu oddać krew na betę i proga. Czekam jak na szpilkach na wyniki, bo chce dorzucić test mężowi do prezentu na dzień ojca, ale wolałabym już znać wynik bety.
Kupiłam jeszcze pinka i planuje za jakieś 2 godzinki siknąć i sprawdzić czy tam będzie chociaż cień widoczny.🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy