Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶
Odpowiedz

Czerwcowe noce gorące 🔥 przyniosą małe brzdące 👶

Oceń ten wątek:
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale prezent na Dzień Taty! Gratulacje ! <3

Nigri lubi tę wiadomość

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde za kilka dni mam urodziny, i to będzie 10dpo, byście testowały? czy lepiej poczekać na planowany dzień @ ?
    będziemy też na urlopie wtedy..i bardzo bym chciała zrobić sobie prezent..na pewno rozumiecie, ale obawiam się, że jak będzie biel, to będzie załamka i ciulowy dzień urodzinowy.
    Co byście zrobiły?

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    08.03.2026 - ⏸️
    04.04.2026 - 0.51cm 💔

• Remedios Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    kurde za kilka dni mam urodziny, i to będzie 10dpo, byście testowały? czy lepiej poczekać na planowany dzień @ ?
    będziemy też na urlopie wtedy..i bardzo bym chciała zrobić sobie prezent..na pewno rozumiecie, ale obawiam się, że jak będzie biel, to będzie załamka i ciulowy dzień urodzinowy.
    Co byście zrobiły?

Ja uważam że to zły pomysł, kiedyś testowałam w urodziny męża i było mi bardzo przykro jak prezent mi nie wyszedł. Lepiej nie robić sobie presji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca, 14:29

Dawdler34, Kompotlinka, Nigri, askowe lubią tę wiadomość

Starania od 04.2025

🤷🏽‍♀️30 lat
    Hashimoto, cechy adenomiozy

🤷🏻‍♂️35 lat
    OAT
    Fragmentacja 26%

07.26 IVF (Gonal F, Orgalutran) ⏳
  • Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie się tego obawiam..bo i tak będą "ciężkie", cały czas myślę, że miałam być na przełomie 5-6mies ciąży.. :( i i tak jest trudno

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    08.03.2026 - ⏸️
    04.04.2026 - 0.51cm 💔

• Remedios Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    no właśnie się tego obawiam..bo i tak będą "ciężkie", cały czas myślę, że miałam być na przełomie 5-6mies ciąży.. :( i i tak jest trudno

Zaplanuj sobie test na jakiś inny dzień i postaraj się skupić na innych rzeczach w urodziny 😊 dla swojego komfortu.

Dawdler34 lubi tę wiadomość

Starania od 04.2025

🤷🏽‍♀️30 lat
    Hashimoto, cechy adenomiozy

🤷🏻‍♂️35 lat
    OAT
    Fragmentacja 26%

07.26 IVF (Gonal F, Orgalutran) ⏳
  • Nikaaa_ Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    Co byście zrobiły?
    Ja bym poczekała 😊 szczególnie że 10dpo test może wyjść fałszywie ujemny, a szkoda żebyś psuła sobie humor w urodziny

Kompotlinka, Dawdler34, Nigri lubią tę wiadomość

👩🏼31 🧔🏻‍♂️33
    starania od 01.2026
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit jestem mega wzruszona 🥹

Gratulacje dwóch kresek! W końcu coś się ruszyło 🫢 przytulam też za wszystkie biele!

Mniej mnie tu ostatnio, ale podczytuję was na bieżąco ☺️ ja wczoraj ruszyłam z owulacjami, liczę że jutro będzie pik, bo w weekend idziemy na wesele i chcę tam być z czystą głową 😅

Tofuszka lubi tę wiadomość

age.png
  • emmac Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam urodziny wczoraj, miałam robić betę ale czekam do jutra na test żeby nie dowiadywać się w urodziny czy dzień taty. :) miesiąc temu też przeczesałem Dzień Mamy żeby nie psuć sobie humoru :) polecam :)

Dawdler34, mommytobe lubią tę wiadomość

🥺2026
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IMG-5289.jpg

Dziewczyny, możecie spojrzeć na mój wykres? 😅 Kompletnie nie wiem, jak go interpretować.

Początkowo byłam przekonana, że owulacja była około 15 dc, ale później temperatura spadła i teraz zastanawiam się, czy jednak nie była dopiero około 21 dc. Aplikacja też zaznaczyła ją później i już sama zgłupiałam.

Pytam też dlatego, że jeśli owulacja była w 15 dc, to ten cykl raczej mogę już spisać na straty. Natomiast jeśli faktycznie była około 21 dc, to pojawia się jeszcze nadzieja. ❤️

Jak Wy to widzicie? Bardziej obstawiałybyście 15 dc czy 21 dc? I kiedy w takiej sytuacji najwcześniej testowałybyście?

• Aenu Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Wracam po długiej nieobecności. Czytałam was na bieżąco po nocach, ale miałam ostatnio emocjonujące dni. Moja pierworodna w niedzielę skończyła roczek 🥹🥹🥹 a od wczoraj mamy adaptację w żłobku.
    Wczoraj rano sikałam dla sportu i była totalna biel, więc dziś nie miałam wielkich oczekiwań. A tu niespodzianka i to całkiem wyraźna.
    IMG-7240.jpg

Zaleciałam o 11 do labu oddać krew na betę i proga. Czekam jak na szpilkach na wyniki, bo chce dorzucić test mężowi do prezentu na dzień ojca, ale wolałabym już znać wynik bety.

Kupiłam jeszcze pinka i planuje za jakieś 2 godzinki siknąć i sprawdzić czy tam będzie chociaż cień widoczny.
    Gratulacje 💖

• Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Anabbit gratuluję! Kciuki za betę! 🤞🤞

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    IMG-5289.jpg

Dziewczyny, możecie spojrzeć na mój wykres? 😅 Kompletnie nie wiem, jak go interpretować.

Początkowo byłam przekonana, że owulacja była około 15 dc, ale później temperatura spadła i teraz zastanawiam się, czy jednak nie była dopiero około 21 dc. Aplikacja też zaznaczyła ją później i już sama zgłupiałam.

Pytam też dlatego, że jeśli owulacja była w 15 dc, to ten cykl raczej mogę już spisać na straty. Natomiast jeśli faktycznie była około 21 dc, to pojawia się jeszcze nadzieja. ❤️

Jak Wy to widzicie? Bardziej obstawiałybyście 15 dc czy 21 dc? I kiedy w takiej sytuacji najwcześniej testowałybyście?
    Obstawiam 21-22 dc no i testowałabym pewnie na przełomie czerwca/lipca. Ja miałam owu właśnie 20.06 i generalnie ustawię sobie testowanie na 2.07 (ale pewnie i tak zatestuję wcześniej z ciekawości).
    A jak inne objawy u Ciebie? Śluz nie podpowiedział Ci dni płodnych w okolicy 18-19 dc?

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Leki: letrox, estrofem mite, duphaston

Sono-HSG 15.07 🤞
  • dzydzy Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit ale niespodzianka ☺️ dawaj znać jak beta

👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
    starania od 02.2026
  • Anna_30 Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit gratulacje! ❤️ zdrówka i trzymam kciuki

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
  • J.ss Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaAnt2026 wrote:
    Ahh no to wiesz o czym mówie :(
    Mam nadzieje ze i na nas przyjdzie pora. W zeszlym vyklu nawet troche obraziłam sie na forum, bo mialam wrazenie że nowe osoby przychodza i zaraz odchodza i ja ciagle w tym samym miejscu. Ale juz mi przeszlo i wiem że jest nas wiecej i musimy miec wiecej cierpliwosci 🫂

Wielokrotnie sie obrazalam, ale potem wracalam albo mniej sie udzielalam i tak w kolko 😂

Na pewno na nas przyjdzie tez pora 🩷

Nigri, KamilaAnt2026, Ounai lubią tę wiadomość

09/25 -początek starań
    🩸 28-35
    TSH ✔️
    FSH, LH, Estradiol ✔️
    Czynnik męski ❌
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit gratuluje😁

Dawdler ja bym poczekała na jakiś spokojny dzień a skupiła się na świętowaniu 🙂

Aenu dziwny ten wykres wygląda jakby znów ci temperatura rosła. A miałaś tego 15dc jakieś inne objawy owulacji albo po 15dc?

Dawdler34 lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • MiśkaK Koleżanka

Wysłany: 23 czerwca, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit gratulacje 🥰

• Nigri Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co też zgłupiałam już organizm mi jakieś figle płata. Od trzech dni mam dziwne objawy typu bol miesiączkowy, puchnę, drażliwi i płaczliwy że mnie człowiek, puchną mi piersi objawy trochę jak przed miesiączką. Tylko to wszytko jest dziwne bo jeszcze owulacji nie miałam, cykle mam długie po wprowadzeniu symptomów aplikacja zmieniła mi na dzisiaj dzień owulacji (miało być za 5dni) ale w sumie nie czuje tak jak zwykle żeby miała być. Śluzu też nie ma płodnego 🤔
    Czyżbym przegapiłam owulacje? Może się coś na maksa przestawiło przyspieszlo?🤔
    Jak ja nie lubię takich sytuacji😕

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 16,7 🙈 to by wyjaśniało czemu wczoraj test był biały 😂

monii00, aaandzia, Kompotlinka, Lisia00, Maalwii, Anna_30, Tofuszka, Nikaaa_, dzydzy, Dawdler34, Domi ^^, xSmerfetkax, Nigri, Skowronek, MiśkaK, mommytobe lubią tę wiadomość

age.png
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Wracam po długiej nieobecności. Czytałam was na bieżąco po nocach, ale miałam ostatnio emocjonujące dni. Moja pierworodna w niedzielę skończyła roczek 🥹🥹🥹 a od wczoraj mamy adaptację w żłobku.
    Wczoraj rano sikałam dla sportu i była totalna biel, więc dziś nie miałam wielkich oczekiwań. A tu niespodzianka i to całkiem wyraźna.
    IMG-7240.jpg

Zaleciałam o 11 do labu oddać krew na betę i proga. Czekam jak na szpilkach na wyniki, bo chce dorzucić test mężowi do prezentu na dzień ojca, ale wolałabym już znać wynik bety.

Kupiłam jeszcze pinka i planuje za jakieś 2 godzinki siknąć i sprawdzić czy tam będzie chociaż cień widoczny.
    Gratulacje ♥️♥️♥️♥️

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ