Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Samira sorry że Cię uraziłam przeglądam nie pierwszy wątek z Tobą i właśnie zauważyłam że ni można Ci w drogę wchodzić. Spoko nie będę dam znać tylko czy się udało i nie ma mnie. Tzn będę zaglądać co się u Was dzieje ale nie chcę nikogo denerwować bo słowo pisane można różnie interpretować. I nie nie weszłam tam specjalnie po prostu już chyba wszystkie wątki na owu przejrzałam.
a co takiego o mnie wiesz ze wyrażasz taka opinie,znasz mnie osobiście ,nie ?? podaj przykład ,uzasadnij
a ja cię nie wyganiam bo ani słowa na taki temat nie pisałam ,to ty napisałaś i twój wybór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 15:51
-
ejj laski dajcie spokój. ja Was proszę. Wczoraj podobna haja była na innym forum.. nie kazcie mi tego przechodzić jeszcze raz haha
samira, patrzyłaś czy naprawde nie da się sprawdzić? Bo chyba trzeba nacisnąć "najstarsze" tak? Sprawdzisz? <prosi> :*samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny przestancie sie klocic ! jezeli macie do siebie jakis problem to zalatwcie to na osobnosci a nie ze kazda z nas musi czytac ze jakies ale macie do siebie.! to jest forum staraczek i mamy sie wspierac a nie osob ktore maja do siebie problem i kloca o kazda pierdole ja osobiscie nie mam ochoty na tym forum i watku czytac waszych klotni mam nadzieje ze to uszanujecie . I rozegracie to miedzy soba.
Izuniaa89, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzuniaa89 wrote:ejj laski dajcie spokój. ja Was proszę. Wczoraj podobna haja była na innym forum.. nie kazcie mi tego przechodzić jeszcze raz haha
samira, patrzyłaś czy naprawde nie da się sprawdzić? Bo chyba trzeba nacisnąć "najstarsze" tak? Sprawdzisz? <prosi> :*
koleżanka potwo przeczytała parę postów moich jak wyraziłam ostrzej swoje zdanie i jestem najgorsza
kochanie patrzyłam tak jak mówisz i noc z tego
to jeszcze nie haja to wymiana zdań -
samira wrote:koleżanka potwo przeczytała parę postów moich jak wyraziłam ostrzej swoje zdanie i jestem najgorsza
kochanie patrzyłam tak jak mówisz i noc z tego
to jeszcze nie haja to wymiana zdań
hmm troszkę się dziwię, bo ja jak tak naciskam to wchodze na 1 strone i twój post. No ale ja się nie znam -
Ladne sukieneczki
Mysmy mieli brac slub w to lato, ale jakos nie zdazylismy sie zorganizowac, bo nim nam sie przypomnialo to byl wrzesien 2013r..wtedy tez postanowilismy ze wezmiemy w lipcu 2015r no i jest maj 2014 i dalej nic. Masakra. Nie mamy na nic czasu nawet glupiej sali poszukac
A pochwale sie Wam ze kupilismy dzis nowa kabine prysznicowa i..dwa nowe rowery Krossa Bedziemy smigac jak te lale, mam nadzieje ze mi to jeszcze pomoze troche linii nabrac Corcie jeszcze poduczyc i bedziemy razem robic wycieczki, z psami, bo oba potrafia biegac z rowerem, nawet moj 4 miesieczniak juz sie nauczyl Zaraz na boze cialo wyjezdzamy na wypoczynek, potem w lipcu na urlop i w sierpniu..teraz tez robimy ogrod, w weekend zaczynaja nam klasc taras..i bedzie tak jak rok temu we wrzesniu sie obudzimy ze za pozno juz na organizowanie wszystkiego
Nie klocic sie!samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwonaa11 wrote:Dziewczyny przestancie sie klocic ! jezeli macie do siebie jakis problem to zalatwcie to na osobnosci a nie ze kazda z nas musi czytac ze jakies ale macie do siebie.! to jest forum staraczek i mamy sie wspierac a nie osob ktore maja do siebie problem i kloca o kazda pierdole ja osobiscie nie mam ochoty na tym forum i wątku czytać waszych klotni mam nadzieje ze to uszanujecie . I rozegracie to miedzy soba.
hahaha wyjdziemy przed blok na soluwę hahaha
ja się nie kłócę,wymieniam zdaniami tylko -
Daisy wrote:Ladne sukieneczki
Mysmy mieli brac slub w to lato, ale jakos nie zdazylismy sie zorganizowac, bo nim nam sie przypomnialo to byl wrzesien 2013r..wtedy tez postanowilismy ze wezmiemy w lipcu 2015r no i jest maj 2014 i dalej nic. Masakra. Nie mamy na nic czasu nawet glupiej sali poszukac
A pochwale sie Wam ze kupilismy dzis nowa kabine prysznicowa i..dwa nowe rowery Krossa Bedziemy smigac jak te lale, mam nadzieje ze mi to jeszcze pomoze troche linii nabrac Corcie jeszcze poduczyc i bedziemy razem robic wycieczki, z psami, bo oba potrafia biegac z rowerem, nawet moj 4 miesieczniak juz sie nauczyl Zaraz na boze cialo wyjezdzamy na wypoczynek, potem w lipcu na urlop i w sierpniu..teraz tez robimy ogrod, w weekend zaczynaja nam klasc taras..i bedzie tak jak rok temu we wrzesniu sie obudzimy ze za pozno juz na organizowanie wszystkiego
Nie klocic sie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Ladne sukieneczki
Nie klocic sie!
aa ja mam orbitreka wypasionego i korzystam z niego co jakiś czas
rower fajna rzecz -
nick nieaktualny