Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:No wlasnie widzisz jak to jest I dokladnie przez brak czasu nam przelecialo tamto i teraz tez tak to sie skonczy
-
nick nieaktualny
-
Izuniaa89 wrote:mizzelka Ty aż pod koniec miesiąca? myślałam, że wcześniej będziesz testować
Izuniaa89 lubi tę wiadomość
-
No nie mam jakos tak wychodzi w sumie ze oboje nie mamy. Jest to dosc niezrozumiale i czesto wku!@#$%^&e, ale taka jest prawda, wiem ze ciezko to zrozumiec..mialam dzis popatrzec za salami i tez jeszcze tego nie zrobilam, pomimo tego, ze siedze w domu przeciez chora to ciagle coś!
samira lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:No nie mam jakos tak wychodzi w sumie ze oboje nie mamy. Jest to dosc niezrozumiale i czesto wku!@#$%^&e, ale taka jest prawda, wiem ze ciezko to zrozumiec..mialam dzis popatrzec za salami i tez jeszcze tego nie zrobilam, pomimo tego, ze siedze w domu przeciez chora to ciagle coś!
a moze wy nie chcecie tego slubu..? -
nick nieaktualnyDaisy wrote:No nie mam jakos tak wychodzi w sumie ze oboje nie mamy. Jest to dosc niezrozumiale i czesto wku!@#$%^&e, ale taka jest prawda, wiem ze ciezko to zrozumiec..mialam dzis popatrzec za salami i tez jeszcze tego nie zrobilam, pomimo tego, ze siedze w domu przeciez chora to ciagle coś!
Daisy a gdzie mieszkasz ?? -
Izunia no co Ty opowiadasz Zwyczajnie jestesmy zajeci, dziecko, firma, dom, wykonczenia, starania, wyjazdy.. nie chodzi o to ze bede gryzc, ale nie rozumiem dlaczego wnioskujesz od razu, ze nie chcemy brac slubu.. Mysle, ze nie jest to dobre takie odwlekanie, ale tez zdaje mi sie ze przez to, ze slub bedzie jakoby pozniej, niz mial byc, to tez nasze uczucie bedzie juz bardziej umocnione, z kazdym dniem przeciez sie poznajemy i na pewno ten czas spozytkujemy na utwierdzaniu się w przekonaniu, iz jest to wlasciwa decyzja
Poza tym nie mamy stazu kilkunastoletniego, zeby sie zamrtwiac ze na slub jest juz za pozno
Ty od razu widzisz jakies drugie dno, niepotrzebnie.
Samirko mieszkam na Pomorzusamira lubi tę wiadomość
-
No kobiety skąd te spięcie? nie ma o co naprawdę... w maju co jakiś czas się dodaje.. ja bd dodawać z groszkami albo jak ktoś poprosi o wpisanie, dopisanie.. wkleje sobie w notatniku na pulpicie czy jak i mogę auktulizować, bo nie wiem czy się skopiuje komuś z groszkami i nie ma sprawy. potforku nie uciekaj :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:16
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do postów na pierwszej stronie, to w każdym wątku jest takj samo. Klika się 'najstarsze' i już, jest się na pierwszej stronie. Będąc na stronie 1, klika się najnowsze i hop od razu do najnowszej strony. To trwa zaledwie 3 sekundy
Osobiście mi jest obojętne czy lista jest na 1 stronie czy ciągle odświeżana. Nie robi mi różnicy. Ale... Samiro, troszkę nerwowo zareagowałaś. Odpowiedzi w stylu : "dziewczyno" z kilkoma wykrzynikami na końcu wypowiedzi wyglądają jakbyś krzyczała a przecież można to trochę łagodniej napisać? No i mamy się tu wspierać w staraniach a nie ustawiać wszystkich po kątach, nie dziewczyny?
Lepiej idźcie poserduszkować.samira, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
A poza tym co mi sie przypomnialo
To przeciez rozmawialismy juz nawet zeby wziac chociaz cywilny, bo wszystko szybciej sie organizuje, idziesz do urzedu, ustalasz termin i juz, hahah
Ale stwierdzilismy, ze to nie wypada tak i poza tym jak wezmiemy cywilny to potem koscielnego nam sie nie bedzie chcialo brac. Wiec uznalismy, ze jednak ten koscielny. Chyba poprostu trzeba sie ubrac umalowac, zrobic liste i pojezdzic -
nick nieaktualny
-
dużo ignoruje, bo coś mi te mierzenie kiepsko idzie hehe ale te co są na niebiesko typowo to już prawidłowo i ładnie zjeżdża w doł od @ i teraz linia prosta a w miniaturce nie pokazuje ze część jest zignorowanych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:26
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:dużo ignoruje, bo coś mi te mierzenie kiepsko idzie hehe ale te co są na niebiesko typowo to już prawidłowo i ładnie zjeżdża w doł od @ i teraz linia prosta
Jutro mój 3dc. Idę badać FSH,LH i estradiolmizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
co do ślubu to gruba sprawa.. ciężko jest z tym wszystkim i nerwy...
każdy opisuje tak sielsko te przygotowania itp..
ale dla mnie to był koszmar! dużo załatwiania i ledwo nie zdechłam po drodze
z tego latania po ścianach...
i organizacja poszła sobie w tyłek.. -
Nasturcja wrote:Ja od tego cyklu zaczynam mierzenie dowcipnie, bo przy pomiarach w ustach miałam góry i doliny. Czekam tylko aż @ sobie pójdzie w cholerę.
Jutro mój 3dc. Idę badać FSH,LH i estradiol
ja za miesiąc ide na te badanka..Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny