Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Co do postów na pierwszej stronie, to w każdym wątku jest takj samo. Klika się 'najstarsze' i już, jest się na pierwszej stronie. Będąc na stronie 1, klika się najnowsze i hop od razu do najnowszej strony. To trwa zaledwie 3 sekundy
Osobiście mi jest obojętne czy lista jest na 1 stronie czy ciągle odświeżana. Nie robi mi różnicy. Ale... Samiro, troszkę nerwowo zareagowałaś. Odpowiedzi w stylu : "dziewczyno" z kilkoma wykrzynikami na końcu wypowiedzi wyglądają jakbyś krzyczała a przecież można to trochę łagodniej napisać? No i mamy się tu wspierać w staraniach a nie ustawiać wszystkich po kątach, nie dziewczyny?
Lepiej idźcie poserduszkować.
powiem tak może jestem czasami nerwowa i irytują mnie niektóre posty (wiem może niekiedy tak nie powinnam) ale to są pozostałości po nerwicy która powstała parę lat temu po śmierci mojego jedynego brata :(i nie piszę tego po to żeby wzbudzić współczucie )
-
Daisy bo ja tak mam, że szukam drugiego dna haha. jakbym wcześniej tak robiła to bym wiele błedów mniej na koncie miała
nie no.. w Waszym przypadku nie będzie się chciało brać dwóch.. bo może do cywila mało załatwiania ale jednak.. więc może Wam braknąć chęci i potrzeby na kościelny:) Może to po prostu to nie ejst ten idealny czas:) przyjdzie czas że Ci się zachce i raz dwa pozałatwiasz nawet na ten 2039;) -
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samiro nie wzbudzilas.
Ja tez sie czasem wk*****m i to ostro, ale staram sie tego nie okazywać.
Byla tu taka jedna pani, ktora nie chciala na fioletowa strone mocy przejsc Dostawalam bialej goraczki :p
nie tylko Ty tak na nia reagowałaś Daisy )) mnie też krew zalewałaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:50
Daisy, Nasturcja, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samiro nie wzbudzilas.
Ja tez sie czasem wk*****m i to ostro, ale staram sie tego nie okazywać.
Byla tu taka jedna pani, ktora nie chciala na fioletowa strone mocy przejsc Dostawalam bialej goraczki :p
a dodatkowo 15 czerwca jest jego 5 rocznica śmierci (zmarł nagle )zresztą pisałam chyba o tym parę stron temu
ja jestem po tej dobrej stronie mocy ,uwielbiam sagę Gwiezdnych Wojen i mistrza YODĘ ,Luka S.,Hana Solo -młody przystojny Harrison FordKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie ,taka maksyma na czerwiec
YODA do Luka Skywalkera
"Słuchaj Luke ,nie ma żadnego Spróbuję,jest tylko ZROBIĘ albo NIE ZROBIĘ "
Dlatego zachodzimy w ciążę i koniecWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 17:02
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Hehe Samirko ja nie mam bladego pojecia o czym mowisz Wiem ze istnieje cos takiego jak Gwiezdne Wojny, ale nigdy nie widzialam nawet 1 minuty niczego
ooo nie ładnie ,kultowy film fantastyki ,nunu nu
3 ostatnie części powstały jakieś 30lat temu a 3 pierwsze ok 15lat temu taka sytuacja
my z bratem uwielbialiśmy ten film -
Izuniaa89 wrote:bo taka lista powinna być na 1 stronie i regularnie edytowana:)
i ja jestem za a jak chodzi o powrót do pierwszej strony to da sie na 2 sposoby:
1. jak wchodzi sie w ten temat "czerwcowe testerki" to zawsze zaczyna sie on od pierwszej strony
2. jak jest sie na jakiejś stronie to wystarczy nadusic najstarsze i jestesmy na pierwszej stroniesamira, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:i ja jestem za a jak chodzi o powrót do pierwszej strony to da sie na 2 sposoby:
1. jak wchodzi sie w ten temat "czerwcowe testerki" to zawsze zaczyna sie on od pierwszej strony
2. jak jest sie na jakiejś stronie to wystarczy nadusic najstarsze i jestesmy na pierwszej stronie
tak jest teraz bo jest dopiero 114stron
ale jak mówiłam non problemo ,dajcie ją na pierwszą , już mi to lottoslodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:tak jest teraz bo jest dopiero 114stron
ale jak mówiłam non problemo ,dajcie ją na pierwszą , już mi to lotto
ale tak nawiasem mowiac to kazda z kobitek ktore maja swoj pierwszy post na pierwszej stronie moga te liste tam se wrzucic wystarczy edytowac swoja wypowiedz np potforek mozesz to zrobic jak chceszsamira lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Ja bym nie mogła z termometrem w ustach zasnąć. Ledwo co te 30 sekund wytrzymywałam, bo akurat zawsze wtedy chciało mi się połknąć ślinę albo coś tam zaswędziało przy dziąśle...
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:aha... spoko
ale tak nawiasem mowiac to kazda z kobitek ktore maja swoj pierwszy post na pierwszej stronie moga te liste tam se wrzucic wystarczy edytowac swoja wypowiedz np potforek mozesz to zrobic jak chcesz
ale koleżanka się obraziła ,niestety ,tylko nie wiem o co
jak najbardziej każda może to wrzucić na pierwsza stronkęslodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:powiem tak może jestem czasami nerwowa i irytują mnie niektóre posty (wiem może niekiedy tak nie powinnam) ale to są pozostałości po nerwicy która powstała parę lat temu po śmierci mojego jedynego brata :(i nie piszę tego po to żeby wzbudzić współczucie )
Widzę, że temat brata jest nadal bardzo bliski Tobie i chyba tak do końca nie jest wszystko zagojone, nie Samirko?
Próbowałaś jogi? Podobno świetnie działa na stres, aczkolwiek rezultaty nie są widoczne od razu.samira lubi tę wiadomość
-
samira wrote:powiem tak może jestem czasami nerwowa i irytują mnie niektóre posty (wiem może niekiedy tak nie powinnam) ale to są pozostałości po nerwicy która powstała parę lat temu po śmierci mojego jedynego brata :(i nie piszę tego po to żeby wzbudzić współczucie )
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Nie wiem co powiedzieć, bo chyba w tym momencie nie da się nic sensownego powiedzieć. Nerwicę rozumiem, bo moja mama ją miewa. Nie jest stwierdzona przez lekarza i sama mama się nie przyznaje, ale ja wiem, że jak się zdenerwuje to aż się trzęsie z nerwów.
Widzę, że temat brata jest nadal bardzo bliski Tobie i chyba tak do końca nie jest wszystko zagojone, nie Samirko?
Próbowałaś jogi? Podobno świetnie działa na stres, aczkolwiek rezultaty nie są widoczne od razu.
tak ,pamiętam to jakby było wczoraj ,bo jakby lekarze walczyli o jego życie i zrobili to czego nie zrobili to by było chociaż troszkę lżej ehhh
nawet nie wie ze córa skończyła studia ,ze zdała prawko itp...
ale i tak jest lepiej niż było