Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane co za cudne wieści po wizytach u gin. Monco trzyma kciuki za was
Daisy w tym miesiącu musi być u ciebie zielono
A ja się zastanawiam czy robić testa w ogóle ale po mojej tempce to jakoś nie mam nadzieji... I tak sobie tez myślę, ze może jest niska przez to, ze ja się budzę często w nocy i nad ranem... Albo mam jednak problem z progesteronem. Niby wyszedł w normie dla fazy lutealnej a jakiś niski mi się i tak wydaję ;/
Ciąża by się raczej nie utrzymała.... Może to też przez tabletki anty, które barłam prawie rok czasu... jakiś ślad pewnie zostawiły w organizmie..
No ale jakby się nie udalo teraz to nowy cykl zaczynam z monitoringiem, może wtedy się uda.julita, Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
Co do temperatury, to ostatnio widziałam wykres dziewczyny w ciąży, z temperaturami na poziomie 36,2 i z ciążą wszystko ok.
mizzelka, samira, Ewelcia lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ofelaine dzięki :*
Kochana poczekaj, jak jutro odbije to testuj jesli masz chęc..dzis ciutke odbila wiec kto wie..zaciskam kciuki!
Co do tabsów..ja bralam 6 lat i jakos sie poukladalo w miare szybko..mam nadzieje, ze u Ciebie jest ok. Patrzac na wykres to chyba nie ma dramatu.. -
Daisy wrote:Ofelaine dzięki :*
Kochana poczekaj, jak jutro odbije to testuj jesli masz chęc..dzis ciutke odbila wiec kto wie..zaciskam kciuki!
Co do tabsów..ja bralam 6 lat i jakos sie poukladalo w miare szybko..mam nadzieje, ze u Ciebie jest ok. Patrzac na wykres to chyba nie ma dramatu..
Uwielbiam Cię za całokształt :* zawsze podnosisz mnie na duchu i nie tylko mnie i z calego serca życzę ci fasolki w tym cykluDaisy, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmawiałam z moją endo. No więc tak, tylko na podstawie tyc wyników nic nie zrobimy. W ten czwartek lub piątek kładę się na oddział i robią mi wszelkie badania od stóp do głów I jak zobaczy wszystkie wyniki, to dobierze mi odpowiednie leki. Dodatkowo da mi skierowanie na te badania między 2 a 5 dc. Tak więc, jestem optymistycznie nastawiona! Mam nadzieję, że te wyniki + kuracja okażą się skuteczne hihi!
Daisy, Ewelcia, przedszkolanka:), samira, Brawurka84, julita, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine, właśnie często takie cykle bez myślenia, są tymi z zielonym zakończeniem.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Kochanie różnie się w życiu układa, ja też mam pewne sprawy za sobą i na pewno to też było dla mnie niezłą szkołą życia. Tu jesteśmy po to zeby się wspierać i wiem, ze kazda z Was też by mnie wspierała i też to robicie w różnych momentach moich wykresowych wzgórków i dolinków. Dlatego nie widzę powodu dlaczego miałabym pozostawać też którejś z Was dłużna W kupie siła, musimy wszystkie o tym pamiętać! Zobaczcie jak dobrze nam idzie!! Do końca czerwca jeszcze ponad pół miesiąca, a my wymiatamy of!
la, merida17, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Kochanie różnie się w życiu układa, ja też mam pewne sprawy za sobą i na pewno to też było dla mnie niezłą szkołą życia. Tu jesteśmy po to zeby się wspierać i wiem, ze kazda z Was też by mnie wspierała i też to robicie w różnych momentach moich wykresowych wzgórków i dolinków. Dlatego nie widzę powodu dlaczego miałabym pozostawać też którejś z Was dłużna W kupie siła, musimy wszystkie o tym pamiętać! Zobaczcie jak dobrze nam idzie!! Do końca czerwca jeszcze ponad pół miesiąca, a my wymiatamy of!
Mając taką grupę wsparcia będzie latwiej znosić nam wszystkie trudy i z czasem na pewno wszystkie zaciążymy