Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:Jenyyyy, ale jestem zmęczona jakaś
Dziewczyny, czy beta HCG 10dpo wyjdzie już pozytywna jeśli jest ciąża?motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:Niby wyjdzie, ale jak zagnieżdzenie dopiero następuje lub nastąpi to oczywiście nie. Lepiej poczekać
-
nick nieaktualny
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 ,
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Roxanka, Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22
11 - Welonisia, Tygrysek86 (@)
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka, marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22 (@), motyl1993
17 - przedszkolanka, madzianka
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 -
25 - Magda_lena88, julita, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 40
...
I jeszcze jedna czerwcówka z 8 czerwca https://ovufriend.pl/wykres,f2290a794afc38a974149dcd9080fd95.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 09:22
Edka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja zaraz lecę na krew, a po południu monitoring trzymajcie kciuki, tempka w dół, śluz mnie zalewa, może to już toDaisy, Ewa99, mizzelka, julita lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Ewus ostatni cykl mialas caly prawie ignorowany wiec nie wiem jak na to patrzec. Jestem na kom wiec nie widze Twoich tempek bo cos mi tu nie dziala. Wykres mialas ladny「 ale wiesz kazdy msc jest inny i cykl rowniez moze byc. Poki co badz spokojna
Madziu trzymam kciuki by dzielne plemniki wytrwaly, najwyzej bedzie dziewczynka
A u mnie rano juz sluz kremowy, szyjka lekko stwardniala czyli okres intensywnego bzykania uwazam za zakonczonyEwa99 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:no i chyba dupa ,tempka na razie do góry nie poszła a wczorajsza troszkę nie teges bo nocka z budzeniem ehh...
Kochana nie panikuj..skoro piszesz ze wczorajsza tempka nie jest miarodajna to po pierwsze ja zignoruj, bo moze faktyczna bylaby wlasnie miedzy dzisiejsza a przedwczorajsza, czyli bylby stopniowy wzrost. Ja bym ignorowala, bo ta wczorajsza moze Ci potem wplynac negatywnie na interpretacje owu przez of. Po drugie, cierpliwosci :*
A u mnie ta owulka taka bezobjawowa..nie wiem czy to dobry znak ani sutki mnie nie bola jak w zeszlym cs, ani jajcory, nic!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 09:00
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Kochana nie panikuj..skoro piszesz ze wczorajsza tempka nie jest miarodajna to po pierwsze ja zignoruj, bo moze faktyczna bylaby wlasnie miedzy dzisiejsza a przedwczorajsza, czyli bylby stopniowy wzrost. Ja bym ignorowala, bo ta wczorajsza moze Ci potem wplynac negatywnie na interpretacje owu przez of. Po drugie, cierpliwosci :*
A u mnie ta owulka taka bezobjawowa..nie wiem czy to dobry znak ani sutki mnie nie bola jak w zeszlym cs, ani jajcory, nic!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 09:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki w katowicach znowu skwar ale ja lubie ciepło rybeńko nie bój sie hsg ja mialam robiona drozność badanie jest krótkie ale napewno Ci pomoże ja mam droznosć na 70 % jajowodu czyli ok jak to mi gin pow trzeba było "przepchnąć" ten jajowód
samira, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymotyl1993 wrote:Jenyyyy, ale jestem zmęczona jakaś
Dziewczyny, czy beta HCG 10dpo wyjdzie już pozytywna jeśli jest ciąża?
tak wyjdzie pozytywna o ile owulke miałas rzeczywiście wtym danym dniuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 09:34
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Hej dziewczyny, miłego dnia życzę i gratuluję nowym mamusiom
Moja tempka ciut spadła niestety no ale jutro mimo wszystko zrobię ten test tak dla pewności -
Tygrysek wrote:Wiecie co, rzadko oglądam telewizję, i dopiero dziś rano w pracy się dowiedziałam, że tu niedaleko mnie (5 km od mojej pracy, w moim mieście), na parkingu jednego z większych pracodawców w Rybniku stała się ta ogromna tragedia. Do teraz nie mogę ogarnąć myśli.
Każda z nas pewnie po swojemu przeżywa różne tragedie związane z dziećmi. Ja jak słyszę że ktoś zabił noworodka lub coś podobnego to serce moje rozpada się na kawałki. Tu ogromną tragedię przeżyli rodzice. Sprawa nie wygląda na umyślne spowodowanie śmierci. Rutyna wkrada się w nasze życie i to nas gubi w życiu.
choć na dole w salonie mamy do dyspozycji ale wieczorem wolę męża pomęczyć niż oglądać co do tej sytuacji slyszalam... od męża bo w radiu mówili.. ehh i takim sie wlasnie udaje, a my? masz ci los. taka sprawiedliwosc... a dziecka szkoda jak cholera.. jakby tak jego zamknął i niech umiera powoli.samira lubi tę wiadomość