X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    stosowalismy kilka cykli niestety bez skutku :(
    jesli chodzi tylko o poślizg to ok
    nam raczej chodziło i zwiększenie szans zajscia

Mi też chodzi o zwiększenie szans na ciąże bo ja z poślizgiem problemów nie mam.

atdc8iikup31msj2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli chodzi o conceive plus to ja uzywalam 3 aplikatory tzn jedno opakowanie i odstawilam bo nie bylam zadowolona. Oczywiscie potem laski mi powiedzialy ze lepiej kupic w tubce i strzykawka sobie ladowac :)
    Jezeli ktoras chce to prosze o info na priv wysle jeszcze w tym tygodniu bo kupilam rozochocona 2 op a teraz lezy i kwiczy :) Nie wiem moze ktora pierwsza sie tu zglosi to tej wysle? Oczywiscie nieuzywane hehe nawet nieotwarte :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 20:28

samira lubi tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Ja też nie miałam robionej drożności, jak nie zajde do konca roku to też decyduję się na laparo i niech wycinają co trzeba i udrażniają też co trzeba ;) Możliwe jest to zebym w przeciągu roku zachorowała na endo? Czy ten proces nie jest czasem dłuższy??

Zajsonek a ty od kiedy chorujesz?

2 cykl :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Jezeli chodzi o conceive plus to ja uzywalam 3 aplikatory tzn jedno opakowanie i odstawilam bo nie bylam zadowolona. Oczywiscie potem laski mi powiedzialy ze lepiej kupic w tubce i strzykawka sobie ladowac :)
    Jezeli ktoras chce to prosze o info na priv wysle jeszcze w tym tygodniu bo kupilam rozochocona 2 op a teraz lezy i kwiczy :) Nie wiem moze ktora pierwsza sie tu zglosi to tej wysle? Oczywiscie nieuzywane hehe nawet nieotwarte :)
    a za ile chcesz odsprzedać ;) czy jesteś dobry samarytanin i od serca się dzielisz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 20:57

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    2 cykl :)

To przez tak krótki czas pewnie nic ci się tam nie zapchało :D

atdc8iikup31msj2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira wysle Ci poczta mysle ze jak bedziesz mocno za mnie trzymala kciuki to bedzie wystarczajaca zaplata :) co Ty na to? U mnie sie to po prostu zmarnuje, a i tak kupilam w superpharm na jakiejs promocji, zadnej kasy za to nie chce, ja nie zbiednieje ;)

samira, Lena87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Samira wysle Ci poczta mysle ze jak bedziesz mocno za mnie trzymala kciuki to bedzie wystarczajaca zaplata :) co Ty na to? U mnie sie to po prostu zmarnuje, a i tak kupilam w superpharm na jakiejs promocji, zadnej kasy za to nie chce, ja nie zbiednieje ;)
    to jak dobry Samarytanin daje to pazerny samarytanin przyjmuje :P

chociaż mam nadzieje przyda mi się tak po prostu bo na koniec miesiąca i tak planuję dwie krechy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 21:01

Daisy lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak bede dobra samarytanka.

Wiecie co z tego zdjecia na fb zrobila sie niezla afera. :D on przyjechal z pracy wciaz obrazony to wsiadlam w auto z cora i na plac zabaw pojechalam. Wracam po pol h a jego auta nie ma mysle o nieee nie zadzwonie :d w koncu wrocil byl na zakupach. Dalej obrazony teraz siedzi na gorze i do mnie pisze wiadomosci na fb ze mam przyjsc sie godzic :D no wiecie co ja nie wiem skad ja go wzielam, bedziecie sie smiac ale to powazny facet, ma powazanie, ludzie mu sie klaniaja bo go znaja, a zachowuje sie jakby mial 17lat :D chyba ulegne ale poczekam moze sam zejdzie na dol haha :D boze ja 28lat a on 30. :D

mizzelka lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Samira wyslij mi pvt adres samarytanki :) jutro, max w piatek u nas w firmie bedzie listonosz to mu dam tylko ogarne opakowanie. Wysle poleconym priorytetem hm?

samira lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    O tak bede dobra samarytanka.

Wiecie co z tego zdjecia na fb zrobila sie niezla afera. :D on przyjechal z pracy wciaz obrazony to wsiadlam w auto z cora i na plac zabaw pojechalam. Wracam po pol h a jego auta nie ma mysle o nieee nie zadzwonie :d w koncu wrocil byl na zakupach. Dalej obrazony teraz siedzi na gorze i do mnie pisze wiadomosci na fb ze mam przyjsc sie godzic :D no wiecie co ja nie wiem skad ja go wzielam, bedziecie sie smiac ale to powazny facet, ma powazanie, ludzie mu sie klaniaja bo go znaja, a zachowuje sie jakby mial 17lat :D chyba ulegne ale poczekam moze sam zejdzie na dol haha :D boze ja 28lat a on 30. :D

Godzenie się jest najprzyjemniejsze ale czekaj aż sam zmięknie :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    To Samira wyslij mi pvt adres samarytanki :) jutro, max w piatek u nas w firmie bedzie listonosz to mu dam tylko ogarne opakowanie. Wysle poleconym priorytetem hm?
    niech będzie ,dzięki bardzo <3

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam dziewczynki ? ;) ja wracam z soczku do meza bo czeka na mnie na mieszkaniu ;))) a co do sluzu mam znajoma ktora popomimo braku sluzu lub malej ilosci zaszla w ciaze czy to mozliwe ?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonaa11 wrote:
    Co tam dziewczynki ? ;) ja wracam z soczku do meza bo czeka na mnie na mieszkaniu ;))) a co do sluzu mam znajoma ktora popomimo braku sluzu lub malej ilosci zaszla w ciaze czy to mozliwe ?;)

Możliwe u mnie było dokładnie tak samo :)

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonaa11 wrote:

Możliwe bo zaszła ;), pewnie miala go tylko przy szyjce i tyle wystarczyło ;)

atdc8iikup31msj2.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy zumba nie jest zbyt intensywna w okresie starań?

samira lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:
    zbyt intensywnie ćwiczyć nie można ale w ogóle dobrze jest chociaż troszkę ćwiczyć

Tygrysek lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:

Myślę, że nie. Ruch jest nawet wskazany ;) Po drugie przecież mnóstwo kobiet, które np. zalicza wpadki prowadzi normalny tryb życia, nie uważają zbytnio na siebie, na są na zadnej specjalnie diecie i w ciąże zachodzą. Jak się ma być w ciąży to się będzie. Jeśli zarodek będzie silny a taki ma być to się zagnieździ.;)

samira, Tygrysek lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Myślę, że nie. Ruch jest nawet wskazany ;) Po drugie przecież mnóstwo kobiet, które np. zalicza wpadki prowadzi normalny tryb życia, nie uważają zbytnio na siebie, na są na zadnej specjalnie diecie i w ciąże zachodzą. Jak się ma być w ciąży to się będzie. Jeśli zarodek będzie silny a taki ma być to się zagnieździ.;)
    jasne można jeździć konno ,uprawiać skoki do wody,i ostro ćwiczyć na siłce ;)

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:54

• JusWik Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór... jej kiedy was nadrobie... wcale czasu nie mam... a ponieważ mieszkam na wsi to mam co robić na działce :)
    gratuluję nowym fasolkom i za wszystkie mocno kciukam

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

‹‹ 315 316 317 318 319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ