X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    stosowalismy kilka cykli niestety bez skutku :(
    jesli chodzi tylko o poślizg to ok
    nam raczej chodziło i zwiększenie szans zajscia

Mi też chodzi o zwiększenie szans na ciąże bo ja z poślizgiem problemów nie mam.

atdc8iikup31msj2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli chodzi o conceive plus to ja uzywalam 3 aplikatory tzn jedno opakowanie i odstawilam bo nie bylam zadowolona. Oczywiscie potem laski mi powiedzialy ze lepiej kupic w tubce i strzykawka sobie ladowac :)
    Jezeli ktoras chce to prosze o info na priv wysle jeszcze w tym tygodniu bo kupilam rozochocona 2 op a teraz lezy i kwiczy :) Nie wiem moze ktora pierwsza sie tu zglosi to tej wysle? Oczywiscie nieuzywane hehe nawet nieotwarte :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 20:28

samira lubi tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Ja też nie miałam robionej drożności, jak nie zajde do konca roku to też decyduję się na laparo i niech wycinają co trzeba i udrażniają też co trzeba ;) Możliwe jest to zebym w przeciągu roku zachorowała na endo? Czy ten proces nie jest czasem dłuższy??

Zajsonek a ty od kiedy chorujesz?

2 cykl :)

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Jezeli chodzi o conceive plus to ja uzywalam 3 aplikatory tzn jedno opakowanie i odstawilam bo nie bylam zadowolona. Oczywiscie potem laski mi powiedzialy ze lepiej kupic w tubce i strzykawka sobie ladowac :)
    Jezeli ktoras chce to prosze o info na priv wysle jeszcze w tym tygodniu bo kupilam rozochocona 2 op a teraz lezy i kwiczy :) Nie wiem moze ktora pierwsza sie tu zglosi to tej wysle? Oczywiscie nieuzywane hehe nawet nieotwarte :)
    a za ile chcesz odsprzedać ;) czy jesteś dobry samarytanin i od serca się dzielisz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 20:57

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    2 cykl :)

To przez tak krótki czas pewnie nic ci się tam nie zapchało :D

atdc8iikup31msj2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira wysle Ci poczta mysle ze jak bedziesz mocno za mnie trzymala kciuki to bedzie wystarczajaca zaplata :) co Ty na to? U mnie sie to po prostu zmarnuje, a i tak kupilam w superpharm na jakiejs promocji, zadnej kasy za to nie chce, ja nie zbiednieje ;)

samira, Lena87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Samira wysle Ci poczta mysle ze jak bedziesz mocno za mnie trzymala kciuki to bedzie wystarczajaca zaplata :) co Ty na to? U mnie sie to po prostu zmarnuje, a i tak kupilam w superpharm na jakiejs promocji, zadnej kasy za to nie chce, ja nie zbiednieje ;)
    to jak dobry Samarytanin daje to pazerny samarytanin przyjmuje :P

chociaż mam nadzieje przyda mi się tak po prostu bo na koniec miesiąca i tak planuję dwie krechy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 21:01

Daisy lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak bede dobra samarytanka.

Wiecie co z tego zdjecia na fb zrobila sie niezla afera. :D on przyjechal z pracy wciaz obrazony to wsiadlam w auto z cora i na plac zabaw pojechalam. Wracam po pol h a jego auta nie ma mysle o nieee nie zadzwonie :d w koncu wrocil byl na zakupach. Dalej obrazony teraz siedzi na gorze i do mnie pisze wiadomosci na fb ze mam przyjsc sie godzic :D no wiecie co ja nie wiem skad ja go wzielam, bedziecie sie smiac ale to powazny facet, ma powazanie, ludzie mu sie klaniaja bo go znaja, a zachowuje sie jakby mial 17lat :D chyba ulegne ale poczekam moze sam zejdzie na dol haha :D boze ja 28lat a on 30. :D

mizzelka lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Samira wyslij mi pvt adres samarytanki :) jutro, max w piatek u nas w firmie bedzie listonosz to mu dam tylko ogarne opakowanie. Wysle poleconym priorytetem hm?

samira lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    O tak bede dobra samarytanka.

Wiecie co z tego zdjecia na fb zrobila sie niezla afera. :D on przyjechal z pracy wciaz obrazony to wsiadlam w auto z cora i na plac zabaw pojechalam. Wracam po pol h a jego auta nie ma mysle o nieee nie zadzwonie :d w koncu wrocil byl na zakupach. Dalej obrazony teraz siedzi na gorze i do mnie pisze wiadomosci na fb ze mam przyjsc sie godzic :D no wiecie co ja nie wiem skad ja go wzielam, bedziecie sie smiac ale to powazny facet, ma powazanie, ludzie mu sie klaniaja bo go znaja, a zachowuje sie jakby mial 17lat :D chyba ulegne ale poczekam moze sam zejdzie na dol haha :D boze ja 28lat a on 30. :D

Godzenie się jest najprzyjemniejsze ale czekaj aż sam zmięknie :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    To Samira wyslij mi pvt adres samarytanki :) jutro, max w piatek u nas w firmie bedzie listonosz to mu dam tylko ogarne opakowanie. Wysle poleconym priorytetem hm?
    niech będzie ,dzięki bardzo <3

Daisy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam dziewczynki ? ;) ja wracam z soczku do meza bo czeka na mnie na mieszkaniu ;))) a co do sluzu mam znajoma ktora popomimo braku sluzu lub malej ilosci zaszla w ciaze czy to mozliwe ?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonaa11 wrote:
    Co tam dziewczynki ? ;) ja wracam z soczku do meza bo czeka na mnie na mieszkaniu ;))) a co do sluzu mam znajoma ktora popomimo braku sluzu lub malej ilosci zaszla w ciaze czy to mozliwe ?;)

Możliwe u mnie było dokładnie tak samo :)

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonaa11 wrote:

Możliwe bo zaszła ;), pewnie miala go tylko przy szyjce i tyle wystarczyło ;)

atdc8iikup31msj2.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy zumba nie jest zbyt intensywna w okresie starań?

samira lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:
    zbyt intensywnie ćwiczyć nie można ale w ogóle dobrze jest chociaż troszkę ćwiczyć

Tygrysek lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:

Myślę, że nie. Ruch jest nawet wskazany ;) Po drugie przecież mnóstwo kobiet, które np. zalicza wpadki prowadzi normalny tryb życia, nie uważają zbytnio na siebie, na są na zadnej specjalnie diecie i w ciąże zachodzą. Jak się ma być w ciąży to się będzie. Jeśli zarodek będzie silny a taki ma być to się zagnieździ.;)

samira, Tygrysek lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Myślę, że nie. Ruch jest nawet wskazany ;) Po drugie przecież mnóstwo kobiet, które np. zalicza wpadki prowadzi normalny tryb życia, nie uważają zbytnio na siebie, na są na zadnej specjalnie diecie i w ciąże zachodzą. Jak się ma być w ciąży to się będzie. Jeśli zarodek będzie silny a taki ma być to się zagnieździ.;)
    jasne można jeździć konno ,uprawiać skoki do wody,i ostro ćwiczyć na siłce ;)

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:54

• JusWik Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór... jej kiedy was nadrobie... wcale czasu nie mam... a ponieważ mieszkam na wsi to mam co robić na działce :)
    gratuluję nowym fasolkom i za wszystkie mocno kciukam

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

‹‹ 315 316 317 318 319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ