Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezeli chodzi o conceive plus to ja uzywalam 3 aplikatory tzn jedno opakowanie i odstawilam bo nie bylam zadowolona. Oczywiscie potem laski mi powiedzialy ze lepiej kupic w tubce i strzykawka sobie ladowac
Jezeli ktoras chce to prosze o info na priv wysle jeszcze w tym tygodniu bo kupilam rozochocona 2 op a teraz lezy i kwiczy Nie wiem moze ktora pierwsza sie tu zglosi to tej wysle? Oczywiscie nieuzywane hehe nawet nieotwarteWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 20:28
samira lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Ja też nie miałam robionej drożności, jak nie zajde do konca roku to też decyduję się na laparo i niech wycinają co trzeba i udrażniają też co trzeba Możliwe jest to zebym w przeciągu roku zachorowała na endo? Czy ten proces nie jest czasem dłuższy??
Zajsonek a ty od kiedy chorujesz?
2 cykl -
nick nieaktualnyDaisy wrote:Jezeli chodzi o conceive plus to ja uzywalam 3 aplikatory tzn jedno opakowanie i odstawilam bo nie bylam zadowolona. Oczywiscie potem laski mi powiedzialy ze lepiej kupic w tubce i strzykawka sobie ladowac
Jezeli ktoras chce to prosze o info na priv wysle jeszcze w tym tygodniu bo kupilam rozochocona 2 op a teraz lezy i kwiczy Nie wiem moze ktora pierwsza sie tu zglosi to tej wysle? Oczywiscie nieuzywane hehe nawet nieotwarte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 20:57
-
Samira wysle Ci poczta mysle ze jak bedziesz mocno za mnie trzymala kciuki to bedzie wystarczajaca zaplata co Ty na to? U mnie sie to po prostu zmarnuje, a i tak kupilam w superpharm na jakiejs promocji, zadnej kasy za to nie chce, ja nie zbiednieje
samira, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samira wysle Ci poczta mysle ze jak bedziesz mocno za mnie trzymala kciuki to bedzie wystarczajaca zaplata co Ty na to? U mnie sie to po prostu zmarnuje, a i tak kupilam w superpharm na jakiejs promocji, zadnej kasy za to nie chce, ja nie zbiednieje
chociaż mam nadzieje przyda mi się tak po prostu bo na koniec miesiąca i tak planuję dwie krechyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 21:01
Daisy lubi tę wiadomość
-
O tak bede dobra samarytanka.
Wiecie co z tego zdjecia na fb zrobila sie niezla afera. on przyjechal z pracy wciaz obrazony to wsiadlam w auto z cora i na plac zabaw pojechalam. Wracam po pol h a jego auta nie ma mysle o nieee nie zadzwonie :d w koncu wrocil byl na zakupach. Dalej obrazony teraz siedzi na gorze i do mnie pisze wiadomosci na fb ze mam przyjsc sie godzic no wiecie co ja nie wiem skad ja go wzielam, bedziecie sie smiac ale to powazny facet, ma powazanie, ludzie mu sie klaniaja bo go znaja, a zachowuje sie jakby mial 17lat chyba ulegne ale poczekam moze sam zejdzie na dol haha boze ja 28lat a on 30.mizzelka lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:O tak bede dobra samarytanka.
Wiecie co z tego zdjecia na fb zrobila sie niezla afera. on przyjechal z pracy wciaz obrazony to wsiadlam w auto z cora i na plac zabaw pojechalam. Wracam po pol h a jego auta nie ma mysle o nieee nie zadzwonie :d w koncu wrocil byl na zakupach. Dalej obrazony teraz siedzi na gorze i do mnie pisze wiadomosci na fb ze mam przyjsc sie godzic no wiecie co ja nie wiem skad ja go wzielam, bedziecie sie smiac ale to powazny facet, ma powazanie, ludzie mu sie klaniaja bo go znaja, a zachowuje sie jakby mial 17lat chyba ulegne ale poczekam moze sam zejdzie na dol haha boze ja 28lat a on 30.
Godzenie się jest najprzyjemniejsze ale czekaj aż sam zmiękniemizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonaa11 wrote:Co tam dziewczynki ? ja wracam z soczku do meza bo czeka na mnie na mieszkaniu )) a co do sluzu mam znajoma ktora popomimo braku sluzu lub malej ilosci zaszla w ciaze czy to mozliwe ?
Możliwe bo zaszła , pewnie miala go tylko przy szyjce i tyle wystarczyło -
nick nieaktualny
-
Tygrysek wrote:Dziewczyny czy zumba nie jest zbyt intensywna w okresie starań?
Myślę, że nie. Ruch jest nawet wskazany Po drugie przecież mnóstwo kobiet, które np. zalicza wpadki prowadzi normalny tryb życia, nie uważają zbytnio na siebie, na są na zadnej specjalnie diecie i w ciąże zachodzą. Jak się ma być w ciąży to się będzie. Jeśli zarodek będzie silny a taki ma być to się zagnieździ.samira, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOfelaine wrote:Myślę, że nie. Ruch jest nawet wskazany Po drugie przecież mnóstwo kobiet, które np. zalicza wpadki prowadzi normalny tryb życia, nie uważają zbytnio na siebie, na są na zadnej specjalnie diecie i w ciąże zachodzą. Jak się ma być w ciąży to się będzie. Jeśli zarodek będzie silny a taki ma być to się zagnieździ.