Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też już długo chodzę na zumbe. Najbardziej mi odpowiada, bo widzę jak moje ciało się zmieniło. Traciłam na wadze i musiałam coś ze sobą zrobić. Zumba to nie tylko ćwiczenia. Zumba to styl życia nie chce żeby mi ciało zwisalo dlatego chyba na razie nie zrezygnuje. Chyba ze będę widzieć ku temu powody np. Prawdopodobieństwo że mogłabym zajść czyli od dnia owulacji do testu przy wysokich temperaturach Zwolnie tempo.
samira lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Hello oto kolejna mamusiahttps://ovufriend.pl/wykres,892948ef1c780c505b040d84240e1a78.html
I ta z wczoraj nikt nie wpisał?? Ja nie umiem teraz bo z komórki piszeEwelcia lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Witajcie Trzymam kciuki za dzisiejsze testujące.
Ja na etapie starań, od wczoraj zielone światło dostałam Najgorzej, ze dzis przylatuje na pare dni brat mojego M wiec cholercia trzeba bedzie jakos dyskretnie-ech, nie lubie tak serduszkować cichaczemDaisy, Sue, samira lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 ,
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Roxanka, Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia, Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend, Kasiulik
13 - Brawurka84, zara, olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22 (@), motyl1993
17 - przedszkolanka, madzianka
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia, Krokodylica
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 -
25 - Magda_lena88, julita, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 42
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 08:37
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Dopiszcie mnie proszę na 26.06 może będzie prezent na Dzień Ojca
Podczytuje Was od początku, ale nie chciałam się dopisywać póki mi nie wyznaczy owulacji, więc owu była na 90% śluz jak jeszcze nigdy dotąd teraz pozostało tylko czekać!
Miłego dzionka Wam życzę!!Sue, Daisy lubią tę wiadomość
-
widzę, że dyskutowałyście wczoraj o aktywności fizycznej
to może i ja się wypowiem odnośnie mojej aktywność.
codziennie jeżdżę do pracy rowerem, jakieś 20km w obie strony (zajmuje mi to jakieś 30 minut) i przynajmniej 3x w tygodniu odwiedzam basen i przez pół godzinki robię długości basenu - uwielbiam basen!
wydaje mi się, że nie powinno mi to zaszkodzić w staraniach
jako nastolatka przez kilka lat trenowałam bieganie - sprint, ale kontuzja zadecydowała, że sportsmenką nie będę w szkole podstawowej, później w gimnazjum i w szkole średniej zawsze byłam najlepsza z WF
słyszałam od znajomych, że zumba bardzo wciąga, ale osobiście nie miałam okazji spróbować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 09:11
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaaaa5 wrote:Cześć Dziewczyny!
Dopiszcie mnie proszę na 26.06 może będzie prezent na Dzień Ojca
Podczytuje Was od początku, ale nie chciałam się dopisywać póki mi nie wyznaczy owulacji, więc owu była na 90% śluz jak jeszcze nigdy dotąd teraz pozostało tylko czekać!
Miłego dzionka Wam życzę!!
Powodzenia w testowaniu
Ale dzień ojca nie jest 23? -
nick nieaktualny
-
Zapisałam mojego m. na badanie nasienia na jutro (u nas w szpitalu robią). Najpierw coś wspominał, że musi się psychicznie nastawić czy coś, ale postawiłam go przed faktem dokonanym. Umówiłam go! Fajnie, bo wieczorem o 19:30 sobie... zapytał mnie czy idę z nim :D:D
Zapłaci tylko 30 zł i pan powiedział, że to badanie wystarczy. Będzie badane 16 różnych parametrów. Tylko zapomniałam spytać na kiedy wynikiDaisy lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
zastanawiam się czy w pierwszych miesiącach jak już się uda zaciążyć, to czy będę mogła nadal przemieszczać się rowerem. zwłaszcza, że w Białymstoku od 2 tygodni można korzystać z BiKeRów, czyli ten alternatywny środek transportu gdzie każdy może wypożyczać sobie rowery stojące na ulicach super sprawa!
w necie spotkałam się z różnymi opiniami, ale podobno z rowerem jest tak że w pierwszym cyklu można jeździć, jednak należy unikać wybojów, tzn. aby za bardzo nie trzęsło no i unikać kolizji
co do kolizji to 3 dni przez moim ślubem jakiś rowerzysta wjechał we mnie (nie zauważył, że hamuję), wywróciłam się, poobdzierałam sobie nogi, dobrze że miałam długą suknie ślubna