X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

warte uwagi :D

co to INOZYTOLU

jest tu http://www.doz.pl/apteka/p79259-Inofem_proszek_do_sporzadzania_roztworu_30_saszetek

i tu http://www.doz.pl/apteka/p67822-Inofolic_proszek_do_sporzadzania_roztworu_doustnego_20_saszetek

to samo ale w pierwszym jest o 10 saszetek więcej mi mówiła gina żeby to kupić i zażywać dwie dziennie i ze miała pacjentkę która zaszła w ciążę w drugim cyklu stosowania

a atu jeszcze sam inozytol
    http://www.doz.pl/apteka/p47968-Inozytol_kapsulki_45_szt

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    drogie cholerstwo, ale chyba warto zadzialać bo u mnie owulka w siuja mnie robi.... ja pierdziele... jak tak dalej bd to w czerwcu nie bd testować.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • kasia_1988 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki powodzenia w testowaniu ... i milego dnia... co do inofolicu to patrzcie ja jeden cykl stosowałam po 2 saszetki i bach jestem w ciązy... wiec moze to to zadziałało...

Sue, mizzelka, samira, Tygrysek, Ewelcia lubią tę wiadomość

8tc
    9tc
    10tc
    17tc
    relgh37106b9h52t.png
    f2wli09kel1p6uqt.png
    1usal6d80v7jp3t1.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    drogie cholerstwo, ale chyba warto zadzialać bo u mnie owulka w siuja mnie robi.... ja pierdziele... jak tak dalej bd to w czerwcu nie bd testować.

Mizelka a nie ciągnie cię aby pójść na monitoring i zobaczyć czy pęcherzyk rośnie i czy jest szansa na owu w tym cyklu?

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak cykl stracony, bez sensu kasę wydawać. co ma być to będzie ;)
    czuje po kościach że ta cholera jutro skoczy. szyjka jeszcze jest miękka więc nie po ptakach.

• julita Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego stracony? jeśli owulka przyjdzie to szansa jak każda inna :)

mizzelka lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Rena1 Koleżanka

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_1988 wrote:
    Dziewczynki powodzenia w testowaniu ... i milego dnia... co do inofolicu to patrzcie ja jeden cykl stosowałam po 2 saszetki i bach jestem w ciązy... wiec moze to to zadziałało...
    Gratulacje Kasiu1988. Szkoda, że nie ma tempki nie ma na Twoim wykresie. No. ale cel osiągnięty :-)

1d8e3a192a00aed3eaaae946d3d54a26.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    i tak cykl stracony, bez sensu kasę wydawać. co ma być to będzie ;)
    czuje po kościach że ta cholera jutro skoczy. szyjka jeszcze jest miękka więc nie po ptakach.

Mizelka, pamiętaj, że jeśli myślisz pozytywnie, to przyciągasz pozytywne rzeczy do siebie!
    Musisz się nastawiać pozytywnie do tego. Jeśli z góry założysz, że sie nie uda, to się nie uda. Ja wierzę w to, bo często się to sprawdza. Swoim nastawieniem do życia możemy dużo zdziałać!
    Więc wyluzuj, dwa głębokie wdechy i do dzieła ;)
    Dlaczego jest tyle wpadek? Bo Ci ludzie idą do łóżka bez stresu, bez ciśnienia i puff - jest dziecko.
    Trzymam za Ciebie kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 09:40

mizzelka, samira, Tygrysek, julita lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_1988 wrote:

Kasiu, gratulacje!! Jesteśmy w tym samym wieku :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za postawienie mnie na nogi <3

wczoraj mąż już nie chciał <3 ja tez nie bardzo, zmęczeni byliśmy, tyle pracy...
    ale dziś zajmę sobie głowę sprzątaniem bo mam co robic haha :D no ale bd badac szyjkę.. czekam cierpliwie :) przeciez nie bd szyjka miękka 40 dni :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Mizelka, pamiętaj, że jeśli myślisz pozytywnie, to przyciągasz pozytywne rzeczy do siebie!
    Musisz się nastawiać pozytywnie do tego. Jeśli z góry założysz, że sie nie uda, to się nie uda. Ja wierzę w to, bo często się to sprawdza. Swoim nastawieniem do życia możemy dużo zdziałać!
    Więc wyluzuj, dwa głębokie wdechy i do dzieła ;)
    Dlaczego jest tyle wpadek? Bo Ci ludzie idą do łóżka bez stresu, bez ciśnienia i puff - jest dziecko.
    Trzymam za Ciebie kciuki!
    i to jest prawda ,jak byłam teraz u ginki to mi powiedziała ze ja za bardzo emocjonalnie to tego podchodzę

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko jak tu nie podchodzic jak same mysli do tego idą :) i brną :D szkoda ze nei ma funkcji wyłączenia mózgu :D

samira lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłego dnia :) napoj1.gif
    co do ZUMBY to uczęszczam w sumie byłam 2 raz i fakt uzależnia..jednak ostatnio na wizycie zapomniałam się spytać czy aby nie jest szkodliwa ale z drugiej strony nie można popadać w paranoje i od owulacji do dnia @ "wegetować" bo a nóż widelec może jestem w ciąży... :) w sumie akurat "moja" ZUMBA nie jest aż taka skoczna :) ale za to jest fajna zabawa a uśmiech nie schodzi z twarzy :) a trochę endorfin się przyda <3 Jedno o co pytała lekarza to o przeciwwskazania na wyjazd w góry we wczesnej ciąży bo jakby Nam się jakimś cudem udało to akurat byłabym 8tc lekarz mówił, że z punktu medycznego nie ma przeciwwskazań :) więc chyba do sportów też :) ale tak jak wcześniej zostało podkreślone, wszystko z umiarem 8)
    Ja w sumie w nocy (16dc) po wizycie na której lekarz stwierdził ten mój pęcherzyk miałam silne bóle z lewej str. a jak rano wstałam już nic..no ale ta moja temp. jakoś szału chyba nie robi i "leniwa" nie chce być wysoko..zobaczymy jaka jutro będzie może po 3 wyższej coś tam wyznaczy na tego 16dc bo coś czuję, że to właśnie wtedy pękło :) a już w przyszłym tyg. dowiem się czy pękło a nie dopuszczam innej myśli jak TAK <3 no i wierzę, że cykl będzie owocny :) zaczęty w Dzień Matki a skończony pozytywnie w Dzień Ojca :) a Maluszek urodził by się 3 marca <3 w sumie zawsze myślałam, że marzec to taki fajny termin porodu bo na zimę Maluch już będzie większy :) a tak w okresie wiosny będzie sobie można spacerować z bobasem :)
    Gratuluję nowych Boćków :) 3mam kciuki za testujące i życzę cierpliwości w oczekiwaniu na testowanie przyszłym testerkom :) a dziewczyną do których przyszła @ życzę wytrwałości w tej walce o piękny dar <3 i pamiętajmy, że nieudany cykl zakończony @ to dopiero przegrana bitwa a nie cała wojna :) DAMY RADĘ !! <3

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_1988 wrote:
    tak jak pisałam wyżej ze dwie saszetki i chodzi tu szczególnie o inozytol
    nazwa leku nie ma znaczenia ale skład tak

a jak widać pomaga :D

• Sue Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    tylko jak tu nie podchodzic jak same mysli do tego idą :) i brną :D szkoda ze nei ma funkcji wyłączenia mózgu :D

Jest taka funkcja :) Tylko musiałabyś cały miesiąc chodzić nietrzeźwa :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli chodzi o ćwiczenia po owulacji to myślę, że nie powinnyśmy się zatrzymywać ;) Jeśli dziecko jest silne, to przetrwa, jak mama będzie żyć normalnie.
    Ja we wtorek zamierzam zapytać lekarza jak mogę ćwiczyć, bo też uwielbiam zumbę, jeżdżę na rolkach i biegam. Bardzo mi brakuje biegania, ale czekam na wtorek, żeby się upewnić, że wszystko jest git ;)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://player.pl/programy-online/o-matko-odcinki,1211/odcinek-5,rusz-sie-mamo,S00E05,18611.html

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Jest taka funkcja :) Tylko musiałabyś cały miesiąc chodzić nietrzeźwa :)
    to teraz wiem po co patologia super sie rozmnaża :D

Ewelcia, Sue lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:54

mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki no ja samircoi juz slyszałam otym suplemencie i nawet połozna mi powiedziała ze warto go brac jeśli mam wolne pieniadze żeby go kupic to oczywiscie tak mam sobie go kupić hmm zapomniałam otym ale dobrze ze dałas link pomysle nad nim od lipca w sumie w czerwcu bede miala jeszcze jedna owulke hmm pomysle ale tak jest dobry i polecany przez połozną

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 10:04

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 318 319 320 321 322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ