Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie dziś w nocy tak mocno rwała prawa pierś aż do sutka, że nie umiałam spać! Pierwszy raz takie coś miałam. Teraz jestem w 2 lub 3 dpo.
Zajsonek, samira, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
la wrote:Dzień dobry Co do bliźniaków przechodzą tylko ze strony kobiecej, bliźniaki w rodzinie męża nie mają wpływu. Zazwyczaj przechodzą co drugie pokolenie, u mnie miała i praprababcia i babcia, u mnie co cykl są dwa pęcherzyki, teraz na Clo też dwa wyrosły.
U mnie temperatura nie wariuje, śluz był jaki jest, szyjka taka sama, więc luzik. Mam test ciążowy kupiony na szczęście i odliczam dni do zrobienia go
julita była tutaj dyskusja, że przerwanie nawet na parę dni nic nie zrobi, po pozytywnym teście pewnie będziesz musiała przyjść po nową receptę.
Właśnie mojej mamy mama ma siostrę bliźniaczkę i ja jestem tym drugim pokoleniem. Wszystko pasuje -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:właśnie oglądam "Pielęgniarki" na polsacie..
masakra jakaś
jak moje dziecko trafiłoby na taką panią doktor to bym ją chyba wmontowała w te szczebelki łóżka..
Zero podejścia do ludzi
cytat o tym filmie
"Nadmorska miejscowości Nha Trang w Wietnamie. W skromnym, trzypiętrowym domu mieści się sierociniec dla osiemnaściorga dzieci. Schronienie znalazły tu również młode, bezdomne i ciężarne kobiety. W zamian za pracę przy dzieciach mogą mieszkać w sierocińcu. Właściciel domu, Tong Phuoc Phuc, został pochwalony przez premiera kraju za pracę na rzecz najsłabszych. Dzięki ukrytym kamerom autorzy ukazują ciemną stronę działalności placówki. Okazuje się bowiem, że dzieci są tu bite, poniżane i zastraszane."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:55
-
samira wrote:ja oglądałam kiedyś o opiekunkach w Wietnamskim sierocińcu ,takich młodych gówniarach Okrutny sierociniec się nazywało ,jak to wspominam to mi się nóż w kieszeni otwiera i płakać chce
cytat o tym filmie
"Nadmorska miejscowości Nha Trang w Wietnamie. W skromnym, trzypiętrowym domu mieści się sierociniec dla osiemnaściorga dzieci. Schronienie znalazły tu również młode, bezdomne i ciężarne kobiety. W zamian za pracę przy dzieciach mogą mieszkać w sierocińcu. Właściciel domu, Tong Phuoc Phuc, został pochwalony przez premiera kraju za pracę na rzecz najsłabszych. Dzięki ukrytym kamerom autorzy ukazują ciemną stronę działalności placówki. Okazuje się bowiem, że dzieci są tu bite, poniżane i zastraszane."
to jest jakiś film ?
samira lubi tę wiadomość
-
samira wrote:wiem ze głupie pytanie ale trzymacie ją tak po prostu do rozpuszczenia pod językiem czy po jakimś czasie połykacie bo ja do rozpuszczenia zawsze trzymałam
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:to jest jakiś film ?
nie mylić z horrorem SierociniecWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 13:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny