Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie rozumiem ludzi... Dzwonią do mnie z pobliskiej szkoły, że syn jednego mojego pracownika (na komórkę do niego dodzwonić się nie mogą) miał w szkole wypadek, ma coś z kręgosłupem, karetka już jedzie, ale będzie czekać na rodziców, muszą się stawić w szkole. Biegnę do gościa na halę, powtarzam mu wszystko, a on "o jenaa...", ja mu tłumaczę, ze szybko musi jechać itd, a on mówi "ok"
Wróciłam do biura, po 5 min przyszli jego koledzy przerażeni co się małemu stało i mówią, że ten gość nie pojechał. Ja idę do niego, a on wielkie oczy "No ale ja przecież nie mam czym jechać... Co ja mam zrobić? Mam jechać rowerem?"
Myślałam, że mu rozwalę łeb o ściane.
Dziecko może mieć kalekie, a on się w ogóle nie przejął, ja bym pieszo zapitalała nawet.
W końcu któryś z pracowników go zawiózł...
A my się dziwimy, ze ktoś zostawił dziecko w aucie i umarło, a takich ludzi się ma koło siebie...samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze napierdzielają mi stawy barkowe ,kolanowe i i te wzdłuż kręgosłupa i promieniują chyba wzmę PANADOL EXTRA bo nie wyrobie bo to piecze ,rwie ,boli a tak nie chciałam takich tabsów brać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 13:56
Daisy lubi tę wiadomość
-
nawet nie pisz o takich rzeczach Ewka bo to az strach czytać...co TY ludzi pojebało czy co...o co kaman w tym naszym społeczeństwie i w naszych rodzinach!!! kurna pierwsze lepsze auto bym zatrzymała na ulicy i kazała sie zawieść..no co za Matoł!
samira, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samirko wez lepiej jakis lek z paracetamolem, w ciazy tylko paracetamol mozna przyjmowac. Lepiej nie ryzykowac, potem bedziesz sie zamartwiać.
ja biorę tez tabsy na jelita i w ciąży chyba tez będę musiała brać jaszcze lekarza dopytam bo mam wizytę u gastro w przyszłym tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:00
-
Apap to paracetamol, a apap extra to paracetamol z kofeiną
Ja mogę tylko paracetamol i ewentualnie pyralginę, więc składy większości przeciwbólowych znamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 13:59
samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
kurde a mnie nic a nic nie boli ... dziwne, pewnie ten mój progesteron się zagubił..łobuz jeden...
a tak z innej beczki Wam też się dziś nic nie chce.. niby już nie ma takiego upału, nawet fajnie wietrznie jest ale tak jakoś leniwieZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:kurde a mnie nic a nic nie boli ... dziwne, pewnie ten mój progesteron się zagubił..łobuz jeden...
a tak z innej beczki Wam też się dziś nic nie chce.. niby już nie ma takiego upału, nawet fajnie wietrznie jest ale tak jakoś leniwie
dokładnie nic mi się nie chce, leżę do góry cip** i pachnę (topie się) hahaMagda_lena88, aisza, samira, Daisy lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:dokładnie nic mi się nie chce, leżę do góry cip** i pachnę (topie się) haha
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:jak dobrze, że obiad mam zrobiony a wieczorem sobie z mężem idziemy na piwko do warzelni pewnie w ruch pójdzie miodowe a co tam raz się żyje
ja też mam obiadek zrobiony
mój wróci z pracy pogadamy, pogadamy i spać
niestety takie wieczorki nas czekają do soboty bo 2 zmiany ma od 11 do 20 (z dojazdem)
ale na jest zawsze czassamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:oj...nic a nic może trzeba zwiększyć dawkę..który to Twój dzień cyklu?? Może będzie jednak owulacja ale później..??
Nic a Nic, to jest Mój 12 dzień ..
2x1 brałam
Teraz muszę wykombinować duphaston bądź luteinęsamira lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Nic a Nic, to jest Mój 12 dzień ..
2x1 brałam
Teraz muszę wykombinować duphaston bądź luteinę -
Zajsonek wrote:ja też mam obiadek zrobiony
mój wróci z pracy pogadamy, pogadamy i spać
niestety takie wieczorki nas czekają do soboty bo 2 zmiany ma od 11 do 20 (z dojazdem)
ale na jest zawsze czasZajsonek lubi tę wiadomość
-
Ja też brałam clo od 3 do 7dc i owulaka ma być dopiero około 16-17dc. Więc może jeszcze nic straconego. Tylko ja brałam 1x1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:44
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Magda_lena88 wrote:A mój mąż ostatnio robi 7 dni w tyg po 10 h więc nie mam go praktycznie dla siebie ale już niedługo to się zmieni
no mojego nie ma 9h w domu, ale wiem, że ma ciężką pracę (kopalnia) i nie wymagam od niego wiele ale na zawsze ma ochotęMagda_lena88 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Mój mężu pracuje 12 godz. dziennie, w sobotę 6-8 h i w niedziele czasami 3-4 h;/
Ale lubi swoją pracę i nie narzeka, ja to gorzej znoszę jak mi w niedziele ucieka do pracy na pół dnia.
też nie lubię jak mój oświadcza, że w niedziele idzie do pracy