Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya laski ile tabsów bierzecie prog mi kiedyś kazała ta stara gin brać 2*1 ale myślę ze to za mało mam lutke dowcipną i pod językowa po tej pierwszej mam po jakimś czasie stosowania swędzenie i jakby opuchnięcia a dupka będę miała za jakiś tydzień dopiero bo bym wolała jego łykać
a ta pod język ohyda ale co zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 11:55
-
julita wrote:nigdy nie byłam na becie, ale za poradą zrobię ja za 10 dni.
drogą przyjemnością jest beta?
u mnie beta kosztuje 26 zł + 3 zł pobranie krwi i ewentualnie 5 zł jak chcesz zrobić na CITOjulita lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualnyjulita wrote:nigdy nie byłam na becie, ale za poradą zrobię ja za 10 dni.
drogą przyjemnością jest beta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 11:53
julita lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Samirko Ty pytalas o progesteron kiedy brac czy o infolic?
Ja mysle ze prg mozesz juz zaczac przyjmowac. Wykres masz bardzo ladny, ta tempka z 21 dc jest przeklamana wiec jestes juz po owu mysle spokojnie
Co do conceive to juz lezy w firmie na biurku i czeka na listonosza, ale nie wiem czy dzis bedzie.
Aisza co Cię tyle nie bylo?
U mnie dzis podskok pewnie przez lutkę, ale niestety zadnych objawów, sutki nie bolą czyli prg chyba jest niskie eh?? Nie znam sie na tym az tak, ostatnio mialam bole mega sutków od samej owulki..
Daisy ja nie mialam po lutce zadnego bolu sutkow, tylko bol podbrzusza ale to tez za pare dni- czekaj spokojnie,
ja nawet sluzu nie mialam kremowego- o ktorym wszyscy pisza.
samira, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:Daisy ja nie mialam po lutce zadnego bolu sutkow, tylko bol podbrzusza ale to tez za pare dni- czekaj spokojnie,
ja nawet sluzu nie mialam kremowego- o ktorym wszyscy pisza.
i nie musisz mieć jest na to czas tz. na te wszystkie objawy -
julita w Białymstoku w Diagnostyce na Antoniuku kosztuje 25zł i wyniki następnego dnia, w laboratorium na Bema 32zł i wyniki tego samego dnia po 15, jeżeli są zrobione tak do 13:30, a w laboratorium Eskulapu za 25zł wyniki tego samego dnia po 15, tylko robią od 8 do 10.
julita lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
dzięki la! wybiorę się na Bema albo do Eskulapu, najbardziej po drodze
jakiś czas temu robiłam badania w laboratorium na Grochowej i tam przesyłają wyniki na maila tego samego dnia czad!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:02
Daisy lubi tę wiadomość
-
Proszę bardzo, robiłam we wszystkich miejscach i powiem ci, że najmilej i najbardziej profesjonalnie na bema, tylko opłaca się przyjść po 9, wtedy już nie ma kolejki i od ręki w 5 minut masz wszystko za sobą. O to tam może następnym razem się przejdę, bo jazda po wyniki jest irytująca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:04
julita lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
wpadłam się przywitać
mam takie swędzące/wrażliwe sutki, ze poszłam do apteki i kupiłam maść dla kobiet w ciąży i karmiących piersią haha
dalej mam takie ciągnięcia w podbrzuszu
owulacja wyznaczona przez OF, w tym dniu co ją miałam ( tak mi się wydaje 85%)
zobaczymy co z tego będziesamira, Daisy lubią tę wiadomość
-
Samira ja mam 3x2 podjezykowo. Pamietaj, ze ta podjezykowa ozesz stosowac w razie czego dowcipnie, ale tej dowcipnej nie wolno Ci brac podjezykowo.
Kochane dzieki za slowa otuchy, pisalam o tych sutkach bo pamietma jak w zeszlym cyklu mnie bolaly masakrycznie i to bez zadnej lutki. Eh chcialabym byc juz tak 9 dpoZajsonek, julita, samira lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Samira ja mam 3x2 podjezykowo. Pamietaj, ze ta podjezykowa ozesz stosowac w razie czego dowcipnie, ale tej dowcipnej nie wolno Ci brac podjezykowo.
Kochane dzieki za slowa otuchy, pisalam o tych sutkach bo pamietma jak w zeszlym cyklu mnie bolaly masakrycznie i to bez zadnej lutki. Eh chcialabym byc juz tak 9 dpo
mnie te sutki tak swędzą a jak je dotknę to bolą
nie do wytrzymania, ale maść pomagasamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samira ja mam 3x2 podjezykowo. Pamietaj, ze ta podjezykowa ozesz stosowac w razie czego dowcipnie, ale tej dowcipnej nie wolno Ci brac podjezykowo.
Kochane dzieki za slowa otuchy, pisalam o tych sutkach bo pamietma jak w zeszlym cyklu mnie bolaly masakrycznie i to bez zadnej lutki. Eh chcialabym byc juz tak 9 dpo
no wiadomo ze dowcipnej nie wezmę do gębusi -
Magda_lena88 wrote:po CLO to nie tylko bliźniaki ale i ciąża mnoga wgl...u mnie póki co zawsze rósł jeden pęcherzyk i na dawce 2x1tab. ale na forum w temacie "starania z pomocą medyczną" (jak dobrze pamiętam) pisała dziewczyna na wątku "CLO" czy ma się starać czy odpuścić bo na usg okazało się, że ma aż 5 dojrzałych pęcherzyków
a mnie ta moja temp. wgl dobija..czuję, że czułam (jak to brzmi he he) owulację tego 16dc wgl. to po raz pierwszy w życiu ale czemu temp. mnie nie lubiDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:mnie te sutki tak swędzą a jak je dotknę to bolą
nie do wytrzymania, ale maść pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 12:14
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Cześć Cioteczki moje drogie
my z samego rana byliśmy robić bete i progesteron
zobaczymy co nam tam wyjdzie
poza tym cieplooooooo jak cholera!!!
Rudasek trzymam kciuki!!!!!