Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc La Poszalejcie trochę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w sobotni poranek. Ja dzis nie poleniuchuje bo na 9 do pracy biegne "machnąć" kilka piesków i dopiero weekend zaczne Za to jutro pojedziemy nad jeziorko bo mamy tam działke i mam nadzieje ze bedzie tak ładnie jak ostatnio to moze troche promyków złapie. Poza tym spotykamy sie tam aby uczcic Dzień Matki (mojej mamy) bo poniedziałek to taki nieciekawy dzień
Kaśka, mizzelka lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
Hej kochana ja sie dopiero zwloklam z lozka..jaaaa jaki upal o 7 bylo 22 st..eh ciezki dzien. Wczoraj mialam dzien mamy w przedszkolu, wystep pelny wzruszen byl. potem kolega corki do nas przyszedl i tak przebumelowalismy do wieczorka. Spilam 2 piwka i troche mnie glowa boli hehe ten okres od owu do @ zawsze bez alko no i potem leze po 2och
Dzis niestety nie bede zagladac i jutro bo dzis do tesciow na dzien mamy jedziemy, a jutro do moich rodzicow.
Co do kotow, a mialam ich 7 swego czasu, potem 5, teraz mam tylko 3..to niestety jedna kotka juz wysterylizowana lubi sobie poszczac gdzie popadnie. Kanapa w salonie jest do wymiany, od 2 tyg szukamy nowej, sciany swiezo malowane, drapak wymieniony..masakra ale zyja wszyscy dobrze ze soba, a mam jeszcze 2 psy .
Wczoraj zauwazylam ze pierwsze ziarenka trawy popekaly! To znaczy ze ogrodek juz niebawem bedzie do uzytku. Poki co nie pozwalam biegac tam tylko zraszacze wlaczamy wieczorem.
Milego weekendu! ♥♡♥♡Lena87 lubi tę wiadomość
-
Ja zaglądam dzisiaj bo jutro znowu komunie mam w rodzinie. Życzę miłego i ciepłego weekendu
-
nick nieaktualny
-
co do sikajacych kotow- sa takie spraye do pryskania w tych miejscach - gdzie kot sika najwiecej-
dobrze tez zachecac kotki do sikania w kuwecie KOCIMIĘTKĄ
ale jesli kot robi to zlosliwie to sa rozne feromony- obrozki np i kotek ladnie sie wycisza i uspokaja:D
kto pije ze mna kawke? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczna ja mam kawusie przy sobie musze sie obudzic wczoraj poszalałam ijestem nie do zycia powiem wam eh starość nie radosc kiedys mogłam iśc na całoncne imprezy zjednego klubu do rugiego tanczyc cala noc a teraz pszlysmy do 2 klubów potanczyłyśmy i o 4 rano juz ledwo na nogach stałam kieys to impreza cala noc rano zakupy rower troche snu idalej nastepna noc wkatowickich klubach tak jest ze jak idziesz np w piatek placisz tzn bylo tak placisz za wejscie wpiatek to potem mozesz wsobote wejsc do tego samego klubu za darmo na ten sam bilet i ja tak szalalam teraz ehhh padlam jak kawka jak wróciłam do domu
czrnula 22, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno dokładnie słoneczna na weselach tez jestem nie do życia a jak sie troche napije to koszmar oczy mi sie same zamykaja .chciałam dzisaj pójść sobie na basen poopalac sie tzn taki miałam plan wczoraj wieczorem dzisiaj jedyne na co mnie stać fizycznie to leżak w ogródku
-
nick nieaktualnybetty boop oj Ty pieseczki obcinasz koty pewnie tez ja ma kota długowłosego byłam znia kiedys u fryzjera obok lecznicy żeby jej pazury poobcinał futerko rozczesałi skonczyło sie jak zwykle kot zacżął syczeć kobieta od obciniania sie przestraszyła jak ją zapieła w tą uprząsz do strzyżenia to moja kota 2 machcniecia apzurami i kobiecie leciała krew po rękach mój kot nie cierpi obcinania pazurków ani czesnia aao kapieli nie wspomne musiałam zabrac kota bo ona mi pow że nie potrafi sobie znia poradzić mój kot jest rasowy i ma strasznie cięzki charakter
-
Kasia ja mam dzisiaj taką nie moc a przecież muszę poprasować jeszcze wszystko bo jutro komunia a tak mi się nie chce najchętniej to poszłabym spać.