Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dokładnie ale ja ciepełko lubię.
-
nick nieaktualny
-
JA jutro złapię znowu ból nóg no ale te moje szpileczki są takie śliczne i muszę je nosić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:sloneczna ja mam kawusie przy sobie musze sie obudzic wczoraj poszalałam ijestem nie do zycia powiem wam eh starość nie radosc kiedys mogłam iśc na całoncne imprezy zjednego klubu do rugiego tanczyc cala noc a teraz pszlysmy do 2 klubów potanczyłyśmy i o 4 rano juz ledwo na nogach stałam kieys to impreza cala noc rano zakupy rower troche snu idalej nastepna noc wkatowickich klubach tak jest ze jak idziesz np w piatek placisz tzn bylo tak placisz za wejscie wpiatek to potem mozesz wsobote wejsc do tego samego klubu za darmo na ten sam bilet i ja tak szalalam teraz ehhh padlam jak kawka jak wróciłam do domu
-
nick nieaktualnysamira wrote:witam
a mi się zachciało pierogów pszenno - kukurydzianych z nadzieniem z mięsa z piersi kurczaka przyprawionym wszystkim czym się da
Brzmi ciekawie, ale zapewne dużo pracy z tym jest
Możecie się śmiać ale ja nie potrafię pierogów robić, a raczej ich kleić zawsze się rozejdąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 15:30
-
nick nieaktualnyhej hej w koncu was nadrobilam dopiszcie mnie prosze do tabelki na 17.06 mam pytanie co do duphastonu. Ginekolog moja kazala mi go brac 16-25 dc. ale jesli mam testowac 29dc rano, to czy nic sie nie stanie jesli nie bede go brala te 3 dni? czy moze lepiej brac go do dnia testowania?
-
motyl sama jestem ciekawa co do tego dupka.
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotyl1993 wrote:hej hej w koncu was nadrobilam dopiszcie mnie prosze do tabelki na 17.06 mam pytanie co do duphastonu. Ginekolog moja kazala mi go brac 16-25 dc. ale jesli mam testowac 29dc rano, to czy nic sie nie stanie jesli nie bede go brala te 3 dni? czy moze lepiej brac go do dnia testowania?
i myślę ze nie zaszkodzi jeśli go nie weźmiesz przez trzy dnimotyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22
12 - Rubi
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka,
14 - Ania_84, aTyna
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 -
17 - moty1993
18 - kwiatuszek789
19 - Nasturcja
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa
24 -
25 - Daisy
26 - Izuniaa89
27 -
28 - la, Pysiaaa21
29 -
30 -motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam czerwcówki
Ktoś wyżej wspomniał o pierogach. Ja bym sobie zjadła pierogi ze szpinakiem
Nigdy za szpinakiem nie przepadałam, ale jak byłam w Polsce to gdzieś z mamą w barze kupiłyśmy te pierogi na spróbowanie i były przepyszne. Lekko czosnkowe. A jeszcze je usmażyć trochę na patelni na smalcu, mmmm niebo w gębieLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka koło Żor
Nasturcja jeśli chodzi o pierogi ze szpinakiem to tylko z dodatkiem Czosnku aby lekko zabić smak i zapach szpinaku, bo bez tego są okropne nie powiem czym Mi zalatują
Samira, gratuluję chęci do pierogów ja lubię jeść gorzej już z robieniem, dlatego zawsze liczę na Moją mamęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:14
samira lubi tę wiadomość